1 op 1
Een docent voor u alleen,
op het moment dat het ú schikt !

1 op 1
Een docent voor u alleen,
op het moment dat het ú schikt !

Doelgroep

De “1 op 1”-cursussen zijn bedoeld voor cursisten die weinig tijd kunnen vrijmaken om een cursus te volgen en voor cursisten die op de kortst mogelijke termijn willen leren werken met een van de hiernaast genoemde programma’s. Omdat aan het begin van de cursus een prioriteitenlijst wordt gemaakt, is een “1 op 1”-cursus uitermate geschikt voor cursisten die snel moeten worden ingewerkt in een bestaande workflow.

Cursusmateriaal

U ontvangt hetzelfde cursusmateriaal als bij de overeenkomende reguliere cursussen. Dit dient echter voornamelijk als naslagwerk omdat u 1 op 1 met de docent werkt.

Locatie

“1 op 1”-cursussen worden verzorgd bij Emday in Nijmegen of, in overleg, op een andere locatie in Nederland. Omdat u geconcentreerd moet kunnen werken, is het niet aan te raden de cursus op de werkplek te volgen.

Docenten

Alle docenten die de “1 op 1”-cursussen verzorgen, hebben een meerjarige ervaring met de betreffende software.

Wat anderen zeggen...

Ik heb een heel fijne en leerzame cursus gehad waar ik veel van heb geleerd, mede door alle goede tips en hulp! Voor mij waren alle onderdelen leerzaam, omdat ik geen basiskennis ik had. De indeling van de cursus was prima. Zelfs zonder grafische achtergrond was het voor mij goed te doen! Bedankt voor de leerzame, goed georganiseerde en gezellige cursusdagen.

— Véronique van Useful Marketing over de cursus Adobe InDesign


Zomeraanbieding

Voor de cursus Adobe After Effects op 27, 28 juni en 4, 5 juli geldt voor de tweede deelnemer een korting van 30%!