Mich Buschman
Strobist Fotografie

Mich Buschman
Strobist Fotografie

Mich Buschman

Mich Buschman

De studio van Mich Buschman staat in Garderen. Zijn boek Strobist Fotografie ligt in de boekwinkel of kan worden besteld via Uitgeverij Focus Media.

Strobist Fotografie

Strobist fotografie is het op locatie fotograferen met een of meer ‘losse’ flitsers – dus flitsers die niet bovenop of pal naast de camera staan. Het formaat van de gebruikte flitsers kan variëren van één compactflitser die op een statief wordt gezet en met een relatief eenvoudige afstandsbediening wordt bediend, tot en met een set professionele flitsers die maar weinig verschillen van studioflitsers. Beide systemen komen in de video aan de orde.

ElinchromeQuadra

[Onderstaande content wordt uitgeserveerd via een andere website.]

Voorjaarsaanbieding!

Bij de cursus Adobe InDesign Druk & Print, Adobe InDesign Digitaal Publiceren, Adobe Illustrator of CorelDraw, Adobe Photoshop Prepress of Adobe Photoshop Web in maart geldt een voorjaarskorting van 100 euro excl. btw! Of ontvang een prachtig tekentablet cadeau: een Wacom Intuos Pro Pen & Touch Tablet S (onder voorbehoud beschikbaarheid apparatuur, aanbiedingen worden niet gecombineerd).