Mich Buschman
Strobist Fotografie

Mich Buschman
Strobist Fotografie

Mich Buschman

Mich Buschman

De studio van Mich Buschman staat in Garderen. Zijn boek Strobist Fotografie ligt in de boekwinkel of kan worden besteld via Uitgeverij Focus Media.

Strobist Fotografie

Strobist fotografie is het op locatie fotograferen met een of meer ‘losse’ flitsers – dus flitsers die niet bovenop of pal naast de camera staan. Het formaat van de gebruikte flitsers kan variëren van één compactflitser die op een statief wordt gezet en met een relatief eenvoudige afstandsbediening wordt bediend, tot en met een set professionele flitsers die maar weinig verschillen van studioflitsers. Beide systemen komen in de video aan de orde.

ElinchromeQuadra

[Onderstaande content wordt uitgeserveerd via een andere website.]

Wij slaan een andere weg in..!

Beste cursisten, sinds 1986 hebben wij cursussen voor jullie mogen verzorgen. Van MS DOS tot ePubs 🙂 Dat deden wij met bijzonder veel plezier en inzet. Inmiddels zijn wij ook actief geworden met een stichting op het gebied van mensenrechten en dat heeft zo’n grote vlucht genomen, dat wij voor nu stoppen met het verzorgen van cursussen. Met pijn in het hart, maar met overtuiging. Heeft u nog vragen, wensen, wilt u een cursus volgen: mail naar sdj@emday.nl en ik zet het door naar de betreffende docent, die contact met u zal opnemen. U kunt dan rechtstreeks ‘zaken doen’ met elkaar. Dank voor uw vertrouwen en prettige aanwezigheid. Het ga u goed..! Hartelijke groet, Saskia de Jong en Miriam van der Have. (juni 2018)