Zelf een bedrijfsvideo
produceren?

Zelf een bedrijfsvideo
produceren?

Beginnen met video

Als u wilt weten wat er in de praktijk met uw camera mogelijk is, en als u de techniek wilt begrijpen, is de Basiscursus Video de aangewezen cursus.

De cursus Bedrijfsvideo sluit daar prima op aan. In vier dagen gaat u zelf aan de slag met de acht kennisgebieden die noodzakelijk zijn voor het maken van een bedrijfsvideo: interviewtechniek, cameravoering, script, licht, geluidsopname, video-opname, montage en publiceren.

Voor gevorderden biedt Emday de cursus Cameravoering aan, waarin u leert hoe ‘beeldtaal’ gebruikt wordt om een verhaal over te brengen. Deze cursus is ook geschikt voor wie zich alleen maar met het script bezig wil houden.

Videomontage kunt u leren met de cursus Adobe Premiere Pro.

Is de werkelijkheid niet mooi genoeg? Wat Photoshop is voor beeldbewerking is Adobe After Effects voor video. After Effects is het meestgebruikte programma voor het produceren van indrukwekkende motion graphics, visuele effecten en compositing.

Links

Meer informatie over videoformaten, software, etcetera:

Auteur

Miriam van der Have is verantwoordelijk voor de inhoud van de cursussen van Emday.

Wat anderen zeggen...

Bij de cursus Tablet Publishing met InDesign werd heel prettig lesgegeven, het was zeer goed te volgen. Emday heeft een leuk aanbod in cursussen en goede docenten.

— Dick, grafisch vormgever bij MSD Intervet International, over de cursus Tablet Publishing met InDesign

Wij slaan een andere weg in..!

Beste cursisten, sinds 1986 hebben wij cursussen voor jullie mogen verzorgen. Van MS DOS tot ePubs 🙂 Dat deden wij met bijzonder veel plezier en inzet. Inmiddels zijn wij ook actief geworden met een stichting op het gebied van mensenrechten en dat heeft zo’n grote vlucht genomen, dat wij voor nu stoppen met het verzorgen van cursussen. Met pijn in het hart, maar met overtuiging. Heeft u nog vragen, wensen, wilt u een cursus volgen: mail naar sdj@emday.nl en ik zet het door naar de betreffende docent, die contact met u zal opnemen. U kunt dan rechtstreeks ‘zaken doen’ met elkaar. Dank voor uw vertrouwen en prettige aanwezigheid. Het ga u goed..! Hartelijke groet, Saskia de Jong en Miriam van der Have. (juni 2018)