Zelf een bedrijfsvideo
produceren?

Zelf een bedrijfsvideo
produceren?

Beginnen met video

Als u wilt weten wat er in de praktijk met uw camera mogelijk is, en als u de techniek wilt begrijpen, is de Basiscursus Video de aangewezen cursus.

De cursus Bedrijfsvideo sluit daar prima op aan. In vier dagen gaat u zelf aan de slag met de acht kennisgebieden die noodzakelijk zijn voor het maken van een bedrijfsvideo: interviewtechniek, cameravoering, script, licht, geluidsopname, video-opname, montage en publiceren.

Voor gevorderden biedt Emday de cursus Cameravoering aan, waarin u leert hoe ‘beeldtaal’ gebruikt wordt om een verhaal over te brengen. Deze cursus is ook geschikt voor wie zich alleen maar met het script bezig wil houden.

Videomontage kunt u leren met de cursus Adobe Premiere Pro.

Is de werkelijkheid niet mooi genoeg? Wat Photoshop is voor beeldbewerking is Adobe After Effects voor video. After Effects is het meestgebruikte programma voor het produceren van indrukwekkende motion graphics, visuele effecten en compositing.

Links

Meer informatie over videoformaten, software, etcetera:

Auteur

Miriam van der Have is verantwoordelijk voor de inhoud van de cursussen van Emday.

Wat anderen zeggen...

Het meest interessant was het hoofdstuk over formulieren, want dat gaan we ook gebruiken. Dit geldt ook voor het onderdeel documentrevisie. Kundige, aardige docent.

— Rob, productmanager bij Makita Nederland, over de cursus Adobe Acrobat Zakelijk.

Zomeraanbieding

Voor de cursus Adobe After Effects op 27, 28 juni en 4, 5 juli geldt voor de tweede deelnemer een korting van 30%!