Zelf een bedrijfsvideo
produceren?

Zelf een bedrijfsvideo
produceren?

Beginnen met video

Als u wilt weten wat er in de praktijk met uw camera mogelijk is, en als u de techniek wilt begrijpen, is de Basiscursus Video de aangewezen cursus.

De cursus Bedrijfsvideo sluit daar prima op aan. In vier dagen gaat u zelf aan de slag met de acht kennisgebieden die noodzakelijk zijn voor het maken van een bedrijfsvideo: interviewtechniek, cameravoering, script, licht, geluidsopname, video-opname, montage en publiceren.

Voor gevorderden biedt Emday de cursus Cameravoering aan, waarin u leert hoe ‘beeldtaal’ gebruikt wordt om een verhaal over te brengen. Deze cursus is ook geschikt voor wie zich alleen maar met het script bezig wil houden.

Videomontage kunt u leren met de cursus Adobe Premiere Pro.

Is de werkelijkheid niet mooi genoeg? Wat Photoshop is voor beeldbewerking is Adobe After Effects voor video. After Effects is het meestgebruikte programma voor het produceren van indrukwekkende motion graphics, visuele effecten en compositing.

Links

Meer informatie over videoformaten, software, etcetera:

Auteur

Miriam van der Have is verantwoordelijk voor de inhoud van de cursussen van Emday.

Wat anderen zeggen...

Zéér leerzaam!

— Ron, grafisch vormgeer bij FK Media, over de cursussen Tablet Publishing met InDesign en InDesign Interactieve Documenten

Voorjaarsaanbieding!

Bij de cursus Adobe InDesign Druk & Print, Adobe InDesign Digitaal Publiceren, Adobe Illustrator of CorelDraw, Adobe Photoshop Prepress of Adobe Photoshop Web in maart geldt een voorjaarskorting van 100 euro excl. btw! Of ontvang een prachtig tekentablet cadeau: een Wacom Intuos Pro Pen & Touch Tablet S (onder voorbehoud beschikbaarheid apparatuur, aanbiedingen worden niet gecombineerd).