Emday Summer School

 

zomer-emailing-4dagen_400px

Cursus naar keuze
Volg Adobe InDesign Technisch / Creatief, Illustrator of Photoshop Prepress / Web CS5, CS6 of werk alvast met de Creative Cloud.

Deze cursussen zijn de juiste keuze als u net begint of nog weinig ervaring heeft.

Datum: 19, 20, 26, 27 augustus
Prijs: 1380 euro incl. iPad Mini*

zomer-emailing-3dagen_400px

Upgradecursus van CS5 naar Creative Cloud
Wie CS6 heeft overgeslagen leert in drie dagen werken met de nieuwe functies van Creative Cloud Hard Disk, Bridge CC, Photoshop CC, Illustrator CC, InDesign CC, Acrobat XI, Behance, de Digital Publishing-plug-in, Muse en Edge Animate.

Datum: 28, 29, 30 augustus
Prijs: 1350 euro incl. iPad Mini*

zomer-emailing-1dag_400px

Upgradecursus van CS6 naar Creative Cloud
In een dag leert u werken met de nieuwe functies van Creative Cloud Hard Disk, Bridge CC, Photoshop CC, Illustrator CC, InDesign CC, Acrobat XI en Behance.

Datum: 22 augustus
Prijs: 450 euro incl. iPod Shuffle**

Schrijf nu in!

Weet u nog niet zeker of u met Creative Cloud gaat werken? Toegegeven, CS6 was voor sommige bedrijven al een hele stap, maar bood vooral productieverbeteringen en tijdbesparende functies. Creative Cloud hoeft u, anders dan de naam suggereert, niet in de cloud te gebruiken. Ook als u bestanden op uw eigen harddisk opslaat hebt u voordeel van de gemiddeld 25 verbeteringen per programma. Daarnaast zijn er programma’s die in CS5 en CS6 gewoon niet bestaan. Adobe Muse en Adobe Edge Animate zijn voor webdesigners nu al tijd- en geld besparende programma’s. Het is aan u of u daar ook gebruik van gaat maken.


Bedragen zijn exclusief 21% BTW.
* In plaats van een iPad Mini 16GB kunt u ook kiezen voor een korting van 250 euro.
** In plaats van een iPod Shuffle 2 GB kunt u ook kiezen voor een korting van 30 euro
Als u gebruik wilt maken van de korting, kiest u op het inschrijfformulier onder Actiecode voor Summer School Korting.

Wij slaan een andere weg in..!

Beste cursisten, sinds 1986 hebben wij cursussen voor jullie mogen verzorgen. Van MS DOS tot ePubs 🙂 Dat deden wij met bijzonder veel plezier en inzet. Inmiddels zijn wij ook actief geworden met een stichting op het gebied van mensenrechten en dat heeft zo’n grote vlucht genomen, dat wij voor nu stoppen met het verzorgen van cursussen. Met pijn in het hart, maar met overtuiging. Heeft u nog vragen, wensen, wilt u een cursus volgen: mail naar sdj@emday.nl en ik zet het door naar de betreffende docent, die contact met u zal opnemen. U kunt dan rechtstreeks ‘zaken doen’ met elkaar. Dank voor uw vertrouwen en prettige aanwezigheid. Het ga u goed..! Hartelijke groet, Saskia de Jong en Miriam van der Have. (juni 2018)