Contact

Gebruik de routebeschrijvingen als u per auto of met het openbaar vervoer naar Emday komt.

Vraagje?

Hebt u een vraag? Bel Saskia de Jong, 024-3220000 of gebruik dit formulier. Als u uw telefoonnummer invult, wordt u zo spoedig mogelijk gebeld!

Naam*

Email*

Telefoonnummer

Onderwerp*

Bericht*

Mogen wij u onze nieuwsbrief per email sturen (max. 2 per maand)?*

Om spam te voorkomen vragen we u de uitkomst van onderstaande eenvoudige rekensom in te voeren. Antwoord gaarne invoeren als tekst zonder hoofdletters, niet als getal:

Velden met een * zijn verplicht

Contact

Wij slaan een andere weg in..!

Beste cursisten, sinds 1986 hebben wij cursussen voor jullie mogen verzorgen. Van MS DOS tot ePubs 🙂 Dat deden wij met bijzonder veel plezier en inzet. Inmiddels zijn wij ook actief geworden met een stichting op het gebied van mensenrechten en dat heeft zo’n grote vlucht genomen, dat wij voor nu stoppen met het verzorgen van cursussen. Met pijn in het hart, maar met overtuiging. Heeft u nog vragen, wensen, wilt u een cursus volgen: mail naar sdj@emday.nl en ik zet het door naar de betreffende docent, die contact met u zal opnemen. U kunt dan rechtstreeks ‘zaken doen’ met elkaar. Dank voor uw vertrouwen en prettige aanwezigheid. Het ga u goed..! Hartelijke groet, Saskia de Jong en Miriam van der Have. (juni 2018)