Cursusagenda

Let op! De cursusactiviteiten van Emday zijn gestopt. Zie de toelichting onderaan deze pagina.

——-

Gebruik de zoekfunctie van onderstaande cursusagenda om de cursus van uw keuze te vinden. Door op de kop van de kolom ‘Cursus’ of ‘Data’ te klikken worden deze kolommen gesorteerd. Klikken op een tabelregel laat extra informatie over de betreffende cursus zien.

Deze tabel bevat alleen de cursussen die daadwerkelijk gepland zijn. Als u een cursus niet kunt vinden in de cursusagenda, kan het zijn dat de door u gewenste cursus alleen gepland wordt bij voldoende aanmeldingen.

Ook vindt u de cursusdata voor een bepaalde cursus onderaan de betreffende cursusbrochure. Open daartoe de brochure waar uw interesse naar uitgaat en scroll naar onderaan de pagina.

Vragen? Mail of bel Saskia de Jong: 024-3220000.

  Cursus Data dagen prijs   informatie inschrijven Opmerkingen
  Cursusinformatie wordt geladen...              

(Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% btw.)

Deze pagina is afgedrukt op 11-11-2019. Bezoek de website emday.nl voor de meest recente informatie.

Wij slaan een andere weg in..!

Beste cursisten, sinds 1986 hebben wij cursussen voor jullie mogen verzorgen. Van MS DOS tot ePubs 🙂 Dat deden wij met bijzonder veel plezier en inzet. Inmiddels zijn wij ook actief geworden met een stichting op het gebied van mensenrechten en dat heeft zo’n grote vlucht genomen, dat wij voor nu stoppen met het verzorgen van cursussen. Met pijn in het hart, maar met overtuiging. Heeft u nog vragen, wensen, wilt u een cursus volgen: mail naar sdj@emday.nl en ik zet het door naar de betreffende docent, die contact met u zal opnemen. U kunt dan rechtstreeks ‘zaken doen’ met elkaar. Dank voor uw vertrouwen en prettige aanwezigheid. Het ga u goed..! Hartelijke groet, Saskia de Jong en Miriam van der Have. (juni 2018)