Cursusagenda

Gebruik de zoekfunctie van onderstaande cursusagenda om de cursus van uw keuze te vinden. Door op de kop van de kolom ‘Cursus’ of ‘Data’ te klikken worden deze kolommen gesorteerd. Klikken op een tabelregel laat extra informatie over de betreffende cursus zien.

Deze tabel bevat alleen de cursussen die daadwerkelijk gepland zijn. Als u een cursus niet kunt vinden in de cursusagenda, kan het zijn dat de door u gewenste cursus alleen gepland wordt bij voldoende aanmeldingen.

Ook vindt u de cursusdata voor een bepaalde cursus onderaan de betreffende cursusbrochure. Open daartoe de brochure waar uw interesse naar uitgaat en scroll naar onderaan de pagina.

Vragen? Mail of bel Saskia de Jong: 024-3220000.

  Cursus Data dagen prijs   informatie inschrijven Opmerkingen
  Cursusinformatie wordt geladen...              

(Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% btw.)

Deze pagina is afgedrukt op 28-05-2017. Bezoek de website emday.nl voor de meest recente informatie.

Het is lente-aanbieding!

Bij de cursus Adobe InDesign Technisch of Creatief, Adobe Illustrator of CorelDraw, Adobe Photoshop Prepress of Photoshop Web in mei geldt 15% korting, of voor uw collega zelfs 40%! Of ontvang (beiden) een prachtige android-tablet cadeau: een Samsung Galaxy Tab A 10.1 Wifi, zwart of wit (onder voorbehoud beschikbaarheid apparatuur, aanbiedingen worden niet gecombineerd).