Videobewerkbundel

Kies voor gemak en korting: volg een serie cursussen tegen een voordelig tarief! U hoeft maar eenmaal budget te regelen, u ontvangt slechts eenmaal een factuur.

De Adobe Videobewerkbundel omvat 8 cursusdagen en bestaat uit de twee volgende cursussen:

  • Adobe Premiere Pro
  • Adobe After Effects

Hiermee hebt u een compleet opleidingstraject dat een goede basis vormt voor videomontage en video/web-animatie.

Normale prijs: 2760 euro
Bundelprijs: 2208 euro (20% korting)

Om gebruik te maken van deze bundelkorting kunt u inschrijven voor cursus Adobe Premiere Pro en kiest u bij het veld ‘Actiecode’ voor ‘Videobundel Adobe’. De data van beide cursussen worden in onderling overleg bepaald.

De Emday Cursusbundel is persoonsgebonden en geldt gedurende 1 jaar na aankoop.

In de cursusgroep 'Videobewerkbundel' zijn onderstaande cursussen gevonden:

Adobe After Effects

Adobe After Effects is het meestgebruikte programma voor het produceren van indrukwekkende motion graphics, visuele effecten en compositing. Wat u met After Effects maakt zal zelden een eindproduct zijn, maar de resultaten zijn dagelijks te zien in televisiereclames en als special effects bij video- en filmproducties. In deze vierdaagse cursus leert u hoe u After Effects kunt inzetten voor uw eigen flitsende leaders en prachtige titels. Meer...

Adobe Premiere Pro

Bewegend beeld wordt steeds vaker toegepast in websites en andere multimediatoepassingen: vaak compleet met indrukwekkende geluidseffecten en fraaie titelteksten. Adobe Premiere Pro is een krachtig programma voor het bewerken van digitale video. Premiere stelt u in staat video's te maken voor DVD, cd-rom of het Internet. Meer...

Voorjaarsaanbieding!

Bij de cursus Adobe InDesign Druk & Print, Adobe InDesign Digitaal Publiceren, Adobe Illustrator of CorelDraw, Adobe Photoshop Prepress of Adobe Photoshop Web in maart geldt een voorjaarskorting van 100 euro excl. btw! Of ontvang een prachtig tekentablet cadeau: een Wacom Intuos Pro Pen & Touch Tablet S (onder voorbehoud beschikbaarheid apparatuur, aanbiedingen worden niet gecombineerd).