Videobewerkbundel

Kies voor gemak en korting: volg een serie cursussen tegen een voordelig tarief! U hoeft maar eenmaal budget te regelen, u ontvangt slechts eenmaal een factuur.

De Adobe Videobewerkbundel omvat 8 cursusdagen en bestaat uit de twee volgende cursussen:

  • Adobe Premiere Pro
  • Adobe After Effects

Hiermee hebt u een compleet opleidingstraject dat een goede basis vormt voor videomontage en video/web-animatie.

Normale prijs: 2760 euro
Bundelprijs: 2208 euro (20% korting)

Om gebruik te maken van deze bundelkorting kunt u inschrijven voor cursus Adobe Premiere Pro en kiest u bij het veld ‘Actiecode’ voor ‘Videobundel Adobe’. De data van beide cursussen worden in onderling overleg bepaald.

De Emday Cursusbundel is persoonsgebonden en geldt gedurende 1 jaar na aankoop.

In de cursusgroep 'Videobewerkbundel' zijn onderstaande cursussen gevonden:

Adobe After Effects

Adobe After Effects is het meestgebruikte programma voor het produceren van indrukwekkende motion graphics, visuele effecten en compositing. Wat u met After Effects maakt zal zelden een eindproduct zijn, maar de resultaten zijn dagelijks te zien in televisiereclames en als special effects bij video- en filmproducties. In deze vierdaagse cursus leert u hoe u After Effects kunt inzetten voor uw eigen flitsende leaders en prachtige titels. Meer...

Adobe Premiere Pro

Bewegend beeld wordt steeds vaker toegepast in websites en andere multimediatoepassingen: vaak compleet met indrukwekkende geluidseffecten en fraaie titelteksten. Adobe Premiere Pro is een krachtig programma voor het bewerken van digitale video. Premiere stelt u in staat video's te maken voor DVD, cd-rom of het Internet. Meer...

Wij slaan een andere weg in..!

Beste cursisten, sinds 1986 hebben wij cursussen voor jullie mogen verzorgen. Van MS DOS tot ePubs 🙂 Dat deden wij met bijzonder veel plezier en inzet. Inmiddels zijn wij ook actief geworden met een stichting op het gebied van mensenrechten en dat heeft zo’n grote vlucht genomen, dat wij voor nu stoppen met het verzorgen van cursussen. Met pijn in het hart, maar met overtuiging. Heeft u nog vragen, wensen, wilt u een cursus volgen: mail naar sdj@emday.nl en ik zet het door naar de betreffende docent, die contact met u zal opnemen. U kunt dan rechtstreeks ‘zaken doen’ met elkaar. Dank voor uw vertrouwen en prettige aanwezigheid. Het ga u goed..! Hartelijke groet, Saskia de Jong en Miriam van der Have. (juni 2018)