Web-bundel

Kies voor gemak en korting: volg een serie cursussen tegen een voordelig tarief! U hoeft maar eenmaal budget te regelen, u ontvangt slechts eenmaal een factuur.

De cursusbundel Web omvat 4 cursusdagen en bestaat uit de volgende cursussen:

  • Cursus Adobe Muse
  • Cursus Adobe Edge Animate

Hiermee hebt u zonder te hoeven programmeren een compleet opleidingstraject dat een goede basis vormt voor een webdesign-omgeving voor grafici en designers.

Normale prijs: 1780 euro
Bundelprijs: 1424 euro (=20% korting)

Om gebruik te maken van deze bundelkorting kunt u normaal inschrijven voor de beide cursussen die u wilt gaan volgen en kiest u bij het veld ‘Actiecode’ voor ‘Web-bundel’.

De Emday Cursusbundel is persoonsgebonden en geldt gedurende 1 jaar na aankoop.

In de cursusgroep 'Web-bundel' zijn onderstaande cursussen gevonden:

Adobe Muse

Als u HTML, CSS, JavaScript en Adobe Dreamweaver te ingewikkeld vindt, dan is Adobe Muse voor u waarschijnlijk een uitstekende oplossing. Door de visuele elementen van een webpagina naar de gewenste plaats te slepen, maakt u webpagina’s zonder dat daar programmeren aan te pas komt. Meer...

Adobe Edge Animate

Adobe Edge Animate is het nieuwe tijdlijngestuurde programma voor het maken van indrukwekkende animaties met HTML5 en CSS3, zonder dat u zelf hoeft te programmeren. Meer...

Voorjaarsaanbieding!

Bij de cursus Adobe InDesign Druk & Print, Adobe InDesign Digitaal Publiceren, Adobe Illustrator, Adobe Photoshop Prepress of CorelDraw in mei geldt een voorjaarskorting van 100 euro excl. btw! Of ontvang een prachtig tekentablet cadeau: een Wacom Intuos Art Black Pen & Touch Tablet M (onder voorbehoud beschikbaarheid apparatuur, aanbiedingen worden niet gecombineerd).