Web-bundel

Kies voor gemak en korting: volg een serie cursussen tegen een voordelig tarief! U hoeft maar eenmaal budget te regelen, u ontvangt slechts eenmaal een factuur.

De cursusbundel Web omvat 4 cursusdagen en bestaat uit de volgende cursussen:

  • Cursus Adobe Muse
  • Cursus Adobe Edge Animate

Hiermee hebt u zonder te hoeven programmeren een compleet opleidingstraject dat een goede basis vormt voor een webdesign-omgeving voor grafici en designers.

Normale prijs: 1780 euro
Bundelprijs: 1424 euro (=20% korting)

Om gebruik te maken van deze bundelkorting kunt u normaal inschrijven voor de beide cursussen die u wilt gaan volgen en kiest u bij het veld ‘Actiecode’ voor ‘Web-bundel’.

De Emday Cursusbundel is persoonsgebonden en geldt gedurende 1 jaar na aankoop.

In de cursusgroep 'Web-bundel' zijn onderstaande cursussen gevonden:

Adobe Muse

Als u HTML, CSS, JavaScript en Adobe Dreamweaver te ingewikkeld vindt, dan is Adobe Muse voor u waarschijnlijk een uitstekende oplossing. Door de visuele elementen van een webpagina naar de gewenste plaats te slepen, maakt u webpagina’s zonder dat daar programmeren aan te pas komt. Meer...

Adobe Edge Animate

Adobe Edge Animate is het nieuwe tijdlijngestuurde programma voor het maken van indrukwekkende animaties met HTML5 en CSS3, zonder dat u zelf hoeft te programmeren. Meer...

Wij slaan een andere weg in..!

Beste cursisten, sinds 1986 hebben wij cursussen voor jullie mogen verzorgen. Van MS DOS tot ePubs 🙂 Dat deden wij met bijzonder veel plezier en inzet. Inmiddels zijn wij ook actief geworden met een stichting op het gebied van mensenrechten en dat heeft zo’n grote vlucht genomen, dat wij voor nu stoppen met het verzorgen van cursussen. Met pijn in het hart, maar met overtuiging. Heeft u nog vragen, wensen, wilt u een cursus volgen: mail naar sdj@emday.nl en ik zet het door naar de betreffende docent, die contact met u zal opnemen. U kunt dan rechtstreeks ‘zaken doen’ met elkaar. Dank voor uw vertrouwen en prettige aanwezigheid. Het ga u goed..! Hartelijke groet, Saskia de Jong en Miriam van der Have. (juni 2018)