Web-bundel

Kies voor gemak en korting: volg een serie cursussen tegen een voordelig tarief! U hoeft maar eenmaal budget te regelen, u ontvangt slechts eenmaal een factuur.

De cursusbundel Web omvat 4 cursusdagen en bestaat uit de volgende cursussen:

  • Cursus Adobe Muse
  • Cursus Adobe Edge Animate

Hiermee hebt u zonder te hoeven programmeren een compleet opleidingstraject dat een goede basis vormt voor een webdesign-omgeving voor grafici en designers.

Normale prijs: 1780 euro
Bundelprijs: 1424 euro (=20% korting)

Om gebruik te maken van deze bundelkorting kunt u normaal inschrijven voor de beide cursussen die u wilt gaan volgen en kiest u bij het veld ‘Actiecode’ voor ‘Web-bundel’.

De Emday Cursusbundel is persoonsgebonden en geldt gedurende 1 jaar na aankoop.

In de cursusgroep 'Web-bundel' zijn onderstaande cursussen gevonden:

Adobe Muse

Als u HTML, CSS, JavaScript en Adobe Dreamweaver te ingewikkeld vindt, dan is Adobe Muse voor u waarschijnlijk een uitstekende oplossing. Door de visuele elementen van een webpagina naar de gewenste plaats te slepen, maakt u webpagina’s zonder dat daar programmeren aan te pas komt. Aanbevelen op Facebook Tip op Hyves Deel op Linkedin Delen […] Meer...

Adobe Edge Animate

Adobe Edge Animate is het nieuwe tijdlijngestuurde programma voor het maken van indrukwekkende animaties met HTML5 en CSS3, zonder dat u zelf hoeft te programmeren. Aanbevelen op Facebook Tip op Hyves Deel op Linkedin Delen via nuJIJ Zet deze pagina op Twitter Afdrukken Bookmark in uw Browser Meer...

Het is lente-aanbieding!

Bij de cursus Adobe InDesign Technisch of Creatief, Adobe Illustrator of CorelDraw, Adobe Photoshop Prepress of Photoshop Web in mei geldt 15% korting, of voor uw collega zelfs 40%! Of ontvang (beiden) een prachtige android-tablet cadeau: een Samsung Galaxy Tab A 10.1 Wifi, zwart of wit (onder voorbehoud beschikbaarheid apparatuur, aanbiedingen worden niet gecombineerd).