Adobe Acrobat Drukwerk


Adobe Acrobat Drukwerk

Doelgroep

De cursus Adobe Acrobat Drukwerk is specifiek bedoeld voor drukkers, vormgevers, DTP’ers en andere grafici die het PDF-bestandsformaat gebruiken voor het digitaal aanleveren van drukklare bestanden in de grafische industrie.

Cursusdoel

Na het volgen van de cursus Adobe Acrobat Drukwerk bent u in staat zelfstandig PDF-documenten te maken die geschikt zijn voor gebruik in een prepress-workflow. Verder heeft u kennis gemaakt met het controleren van PDF-bestanden met behulp van preflight-techniek en het produceren van kleurscheidingen.

Cursusmateriaal

Bij deze cursus wordt gebruikgemaakt van zeer uitgebreid door Emday ontwikkeld cursusmateriaal (naslagwerk!) en een USB-stick met oefenbestanden. U kunt op het online inschrijfformulier aangeven met welke versie u wilt werken en of u wilt werken op een Macintosh- of een Windows-computer.

Docenten

De cursus wordt gegeven door ervaren en communicatieve docenten die naast het verzorgen van opleidingen ook in de praktijk werkzaam zijn.

Maatwerk

Ook 1-op-1 cursus behoort tot de mogelijkheden, zodat u precies leert wat u wenst in de tijd die u tot uw beschikking heeft. Bel met Saskia de Jong van Emday voor overleg.

Gratis ondersteuning

Tot twee maanden na de cursus kunt u zonder kosten de docenten van Emday vragen stellen over de lesstof. Ook na die tijd, of voor andere onderwerpen, biedt Emday ruime mogelijkheden om eventuele problemen op te lossen.

Deze cursus is inclusief...

...cursusmaterialen en, indien van toepassing, een USB-stick voor de opslag van de oefenbestanden, gebruik van een computer met sofware voor Mac OS X of Windows, een prima lunch, koffie, thee en frisdranken. Bij iedere cursus ontvangt u een certificaat van deelname.

Cursustijden

Alle cursussen beginnen om 10.00 uur en duren tot 17.00 uur.

Ook interessant...

Als u interesse hebt in de cursus Adobe Acrobat Drukwerk, kunnen onderstaande cursusgroepen misschien ook interessant zijn voor u:

Wat anderen zeggen...

Het meest leerzaam bij de cursus Certified PDF vond ik het maken van profielen. Docent Brian heeft een heldere, rustige en duidelijke manier van uitleggen. Feitelijk, technisch inhoudelijk en gemotiveerd met praktijkvoorbeelden. Erg prettig!

— Gabriël, medewerker automatiseringsbedrijf, over de cursus Certified PDF


Cursusagenda

Deze agenda toont alleen de data voor de cursus Adobe Acrobat Drukwerk. Klik hier voor de gehele agenda.

Kijk op emday.nl/cursussen/adobe-acrobat-drukwerk/ voor actuele cursusdata.

  Cursus Data dagen prijs   informatie inschrijven Opmerkingen
  Cursusinformatie wordt geladen...              

Wij slaan een andere weg in..!

Beste cursisten, sinds 1986 hebben wij cursussen voor jullie mogen verzorgen. Van MS DOS tot ePubs 🙂 Dat deden wij met bijzonder veel plezier en inzet. Inmiddels zijn wij ook actief geworden met een stichting op het gebied van mensenrechten en dat heeft zo’n grote vlucht genomen, dat wij voor nu stoppen met het verzorgen van cursussen. Met pijn in het hart, maar met overtuiging. Heeft u nog vragen, wensen, wilt u een cursus volgen: mail naar sdj@emday.nl en ik zet het door naar de betreffende docent, die contact met u zal opnemen. U kunt dan rechtstreeks ‘zaken doen’ met elkaar. Dank voor uw vertrouwen en prettige aanwezigheid. Het ga u goed..! Hartelijke groet, Saskia de Jong en Miriam van der Have. (juni 2018)