Adobe Acrobat Drukwerk


Adobe Acrobat Drukwerk

Doelgroep

De cursus Adobe Acrobat Drukwerk is specifiek bedoeld voor drukkers, vormgevers, DTP’ers en andere grafici die het PDF-bestandsformaat gebruiken voor het digitaal aanleveren van drukklare bestanden in de grafische industrie.

Cursusdoel

Na het volgen van de cursus Adobe Acrobat Drukwerk bent u in staat zelfstandig PDF-documenten te maken die geschikt zijn voor gebruik in een prepress-workflow. Verder heeft u kennis gemaakt met het controleren van PDF-bestanden met behulp van preflight-techniek en het produceren van kleurscheidingen.

Cursusmateriaal

Bij deze cursus wordt gebruikgemaakt van zeer uitgebreid door Emday ontwikkeld cursusmateriaal (naslagwerk!) en een USB-stick met oefenbestanden. U kunt op het online inschrijfformulier aangeven met welke versie u wilt werken en of u wilt werken op een Macintosh- of een Windows-computer.

Docenten

De cursus wordt gegeven door ervaren en communicatieve docenten die naast het verzorgen van opleidingen ook in de praktijk werkzaam zijn.

Maatwerk

Ook 1-op-1 cursus behoort tot de mogelijkheden, zodat u precies leert wat u wenst in de tijd die u tot uw beschikking heeft. Bel met Saskia de Jong van Emday voor overleg.

Gratis ondersteuning

Tot twee maanden na de cursus kunt u zonder kosten de docenten van Emday vragen stellen over de lesstof. Ook na die tijd, of voor andere onderwerpen, biedt Emday ruime mogelijkheden om eventuele problemen op te lossen.

Deze cursus is inclusief...

...cursusmaterialen en, indien van toepassing, een USB-stick voor de opslag van de oefenbestanden, gebruik van een computer met sofware voor Mac OS X of Windows, een prima lunch, koffie, thee en frisdranken. Bij iedere cursus ontvangt u een certificaat van deelname.

Cursustijden

Alle cursussen beginnen om 10.00 uur en duren tot 17.00 uur.

Ook interessant...

Als u interesse hebt in de cursus Adobe Acrobat Drukwerk, kunnen onderstaande cursusgroepen misschien ook interessant zijn voor u:

Wat anderen zeggen...

Prima cursus e-mailnieuwsbrieven gevolgd! Goede opleidingen. Ik ben vaste klant.

— Damiaan, zelfstandig vormgever, over de cursus e-mailnieuwsbrieven


Cursusagenda

Deze agenda toont alleen de data voor de cursus Adobe Acrobat Drukwerk. Klik hier voor de gehele agenda.

Kijk op emday.nl/cursussen/adobe-acrobat-drukwerk/ voor actuele cursusdata.

  Cursus Data dagen prijs   informatie inschrijven Opmerkingen
  Cursusinformatie wordt geladen...              

Zomeraanbieding

Voor de cursus Adobe After Effects op 27, 28 juni en 4, 5 juli geldt voor de tweede deelnemer een korting van 30%!