Adobe Acrobat & Enfocus Pitstop

Adobe Acrobat & Enfocus Pitstop

Doelgroep

De cursus is bedoeld voor zowel de drukkers en printeroperators die PDF-bestanden ontvangen, als degenen die deze bestanden aanmaken. Tot die laatste categorie behoren bijvoorbeeld dtp’ers, vormgevers en ontwerpers.

Cursusdoel

Na het volgen van de cursus Acrobat & Pitstop bent u in staat Certified PDF- en PDF/X-bestanden te maken en deze bestanden te integreren in een workflow die Enfocus Pitstop gebruikt voor de preflight.

Cursusmateriaal

Bij deze cursus wordt veel in de praktijk gewerkt. De theorie wordt uitgelegd via korte presentaties. Van deze presentaties ontvangt u een hand-out.

Voorkennis

Van de cursist wordt verwacht dat hij/zij ervaring heeft met de standaard DTP-programma’s zoals Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign, QuarkXPress en Adobe Acrobat.

Gratis ondersteuning

Tot twee maanden na de cursus kunt u zonder kosten de docenten van Emday vragen stellen over de lesstof. Ook na die tijd, of voor andere onderwerpen, biedt Emday ruime mogelijkheden om eventuele problemen op te lossen.

Deze cursus is inclusief...

...cursusmaterialen en, indien van toepassing, een USB-stick voor de opslag van de oefenbestanden, gebruik van een computer met sofware voor Mac OS X of Windows, een prima lunch, koffie, thee en frisdranken. Bij iedere cursus ontvangt u een certificaat van deelname.

Cursustijden

Alle cursussen beginnen om 10.00 uur en duren tot 17.00 uur.

Ook interessant...

Als u interesse hebt in de cursus Adobe Acrobat & Enfocus Pitstop, kunnen onderstaande cursusgroepen misschien ook interessant zijn voor u:

Wat anderen zeggen...

Prima cursus e-mailnieuwsbrieven gevolgd! Goede opleidingen. Ik ben vaste klant.

— Damiaan, zelfstandig vormgever, over de cursus e-mailnieuwsbrieven

Cursusagenda

Deze agenda toont alleen de data voor de cursus Adobe Acrobat & Enfocus Pitstop. Klik hier voor de gehele agenda.

Kijk op emday.nl/cursussen/adobe-acrobat-enfocus-pitstop/ voor actuele cursusdata.

  Cursus Data dagen prijs   informatie inschrijven Opmerkingen
  Cursusinformatie wordt geladen...              

Voorjaarsaanbieding!

Bij de cursus Adobe InDesign Druk & Print, Adobe InDesign Digitaal Publiceren, Adobe Illustrator, Adobe Photoshop Prepress of CorelDraw in mei geldt een voorjaarskorting van 100 euro excl. btw! Of ontvang een prachtig tekentablet cadeau: een Wacom Intuos Art Black Pen & Touch Tablet M (onder voorbehoud beschikbaarheid apparatuur, aanbiedingen worden niet gecombineerd).