Adobe Acrobat
PDF als communicatiemiddel

Adobe Acrobat
PDF als communicatiemiddel

Doelgroep

De cursus is bedoeld voor professionals die effectiever willen communiceren met behulp van Microsoft Office en Adobe Acrobat.

Cursusdoel

De cursus heeft tot doel u de kennis te geven om met behulp van MS Office en Adobe Acrobat efficiënt te communiceren met klanten of collega’s als u zo snel mogelijk hun medewerking of goedkeuring wilt krijgen. U leert een PDF-bestand op efficiënte wijze van duidelijk, niet verkeerd te interpreteren commentaar te voorzien, een overzicht van deze commentaren samen te stellen en vervolgens te verwerken in het oorspronkelijke Microsoft Office-document. Verder bent u na de cursus in staat een PDF portfoliobestand samen te stellen dat online of offline gedistribueerd kan worden.

Voorkennis

Ervaring met Microsoft Office is vereist. Daarnaast is enige ervaring met Adobe Acrobat Reader gewenst, maar niet noodzakelijk.

Benodigde software

Om de nieuwe kennis na de cursus te kunnen toepassen moet u beschikken over minimaal Microsoft Office 2003 of hoger en de gratis Acrobat Reader. Voor de geavanceerdere functies die in de cursus worden behandeld heeft u Adobe Acrobat Standaard of Adobe Acrobat Professional nodig.

Docent

De clinic Adobe Acrobat | PDF als communicatiemiddel wordt verzorgd door Patrick Toebosch.

Gratis ondersteuning

Tot twee maanden na de cursus kunt u zonder kosten de docenten van Emday vragen stellen over de lesstof. Ook na die tijd, of voor andere onderwerpen, biedt Emday ruime mogelijkheden om eventuele problemen op te lossen.

Deze cursus is inclusief...

...cursusmaterialen en, indien van toepassing, een USB-stick voor de opslag van de oefenbestanden, gebruik van een computer met sofware voor Mac OS X of Windows, een prima lunch, koffie, thee en frisdranken. Bij iedere cursus ontvangt u een certificaat van deelname.

Cursustijden

Alle cursussen beginnen om 10.00 uur en duren tot 17.00 uur.

Ook interessant...

Als u interesse hebt in de cursus Adobe Acrobat
PDF als communicatiemiddel, kunnen onderstaande cursusgroepen misschien ook interessant zijn voor u:

Wat anderen zeggen...

De cursus Premiere is mijn vijfde cursus bij Emday, en wederom super geslaagd. Persoonlijke aandacht en diverse kleine momenten (denk aan het koekje van Saskia) maken deze cursus zeer geslaagd. Je bent ook snel bekend met je voornaam. Vier dagen vond ik iets te weinig, maak er vijf van!

— Will, ontwikkelaar rijvaardigheidsopleidingen bij het Ministerie van Defensie, over de cursus Adobe Premiere Pro

Cursusagenda

Deze agenda toont alleen de data voor de cursus Adobe Acrobat
PDF als communicatiemiddel. Klik hier voor de gehele agenda.

Kijk op emday.nl/cursussen/adobe-acrobat-pdf-als-communicatiemiddel/ voor actuele cursusdata.

  Cursus Data dagen prijs   informatie inschrijven Opmerkingen
  Cursusinformatie wordt geladen...              

Zomeraanbieding

Voor de cursus Adobe After Effects op 27, 28 juni en 4, 5 juli geldt voor de tweede deelnemer een korting van 30%!