Adobe Acrobat Zakelijk


Adobe Acrobat Zakelijk

Adobe Acrobat 9 Boxshot

Doelgroep

De cursus Adobe Acrobat Zakelijk behandelt toepassingen van Adobe Acrobat die niet direct aan drukwerk zijn gerelateerd. Daarmee is de cursus vooral bedoeld voor wie Adobe Acrobat gebruikt voor formulieren, multimedia, internet en ebooks. Zijdelings worden een aantal prepress-functies behandeld, maar wie vooral in de prepress-mogelijkheden geïnteresseerd is, kan beter de driedaagse cursus Acrobat  Drukwerk volgen.

Cursusdoel

Na het volgen van de cursus Adobe Acrobat voor Zakelijk Gebruik bent u in staat zelfstandig PDF-documenten en -formulieren te maken die geschikt zijn voor elektronische publicatie, presentaties of het Internet. U bent hierna bovendien in staat PDF-documenten te gebruiken in een redactionele workflow.

Cursusmateriaal

Bij deze cursus wordt gebruikgemaakt van zeer uitgebreid door Emday ontwikkeld cursusmateriaal (naslagwerk!) en een USB-stick met oefenbestanden. Al het materiaal is geheel op de praktijk afgestemd. U kunt op het inschrijfformulier aangeven met welke versie u wilt werken en of u wilt werken op een Macintosh- of een Windows-computer.

Docenten

De cursus wordt gegeven door ervaren en communicatieve docenten die naast het verzorgen van opleidingen ook in de praktijk werkzaam zijn.

Maatwerk

Ook 1-op-1 cursus behoort tot de mogelijkheden, zodat u precies leert wat u wenst in de tijd die u tot uw beschikking heeft. Bel met Saskia de Jong van Emday voor overleg.

Gratis ondersteuning

Tot twee maanden na de cursus kunt u zonder kosten de docenten van Emday vragen stellen over de lesstof. Ook na die tijd, of voor andere onderwerpen, biedt Emday ruime mogelijkheden om eventuele problemen op te lossen.

Deze cursus is inclusief...

...cursusmaterialen en, indien van toepassing, een USB-stick voor de opslag van de oefenbestanden, gebruik van een computer met sofware voor Mac OS X of Windows, een prima lunch, koffie, thee en frisdranken. Bij iedere cursus ontvangt u een certificaat van deelname.

Cursustijden

Alle cursussen beginnen om 10.00 uur en duren tot 17.00 uur.

Ook interessant...

Als u interesse hebt in de cursus Adobe Acrobat Zakelijk, kunnen onderstaande cursusgroepen misschien ook interessant zijn voor u:

Wat anderen zeggen...

Zéér leerzaam!

— Ron, grafisch vormgeer bij FK Media, over de cursussen Tablet Publishing met InDesign en InDesign Interactieve Documenten


Cursusagenda

Deze agenda toont alleen de data voor de cursus Adobe Acrobat Zakelijk. Klik hier voor de gehele agenda.

Kijk op emday.nl/cursussen/adobe-acrobat-zakelijk/ voor actuele cursusdata.

  Cursus Data dagen prijs   informatie inschrijven Opmerkingen
  Cursusinformatie wordt geladen...              

Voorjaarsaanbieding!

Bij de cursus Adobe InDesign Druk & Print, Adobe InDesign Digitaal Publiceren, Adobe Illustrator, Adobe Photoshop Prepress of CorelDraw in mei geldt een voorjaarskorting van 100 euro excl. btw! Of ontvang een prachtig tekentablet cadeau: een Wacom Intuos Art Black Pen & Touch Tablet M (onder voorbehoud beschikbaarheid apparatuur, aanbiedingen worden niet gecombineerd).