Adobe After Effects

Adobe After Effects

Doelgroep

Deze cursus heeft twee belangrijke doelgroepen. Enerzijds zijn dat video-editors die grafische animaties en visuele effecten willen toevoegen aan de montage en anderzijds grafische vormgevers die professionele (web)animaties willen ontwikkelen op basis van Photoshop- of Illustratorbestanden.

Cursusdoel

Na het volgen van deze cursus bent u in staat animaties en effecten in After Effects te maken en deze te exporteren naar een ander videomontageprogramma, of op te slaan als animatie voor het web.

Vereiste voorkennis

  • Voor deze cursus is het handig maar niet noodzakelijk dat u kennis hebt van een videomontageprogramma. Deze kennis kan bijvoorbeeld worden opgedaan door het volgen van de cursus Adobe Premiere Pro. Indien de composities vooral worden gebruikt buiten een videoworkflow kan worden volstaan met kennis van Adobe Photoshop en Adobe Illustrator zoals kan worden verkregen door het volgen van de cursus Adobe Photoshop Web of de cursus Adobe Illustrator.
  • Tijdens de cursus wordt Nederlands gesproken, maar Adobe After Effects is Engelstalige software. Ook het boek dat u als naslagwerk ontvangt is Engelstalig. Een redelijke leesvaardigheid in de Engelse taal is daarom noodzakelijk.

Cursusmateriaal

De cursus is sterk praktijkgericht. Als de docent de basis van een oefening heeft uitgelegd, gaat u zelf aan de slag. Ter ondersteuning wordt het Engelstalige boek Adobe After Effects Classroom in a Book (inclusief DVD) meegeleverd. Dit boek is het officiële cursusmateriaal van Adobe. Daarnaast ontvangt u een Nederlandstalige hand-out als naslagwerk.

Docenten

De cursus wordt gegeven door een ervaren en communicatieve docent die naast het verzorgen van opleidingen voor Emday ook bij de omroep met video, Adobe Premiere Pro en Adobe After Effects werkzaam is.

Maatwerk

Ook 1-op-1 cursus behoort tot de mogelijkheden, zodat u precies leert wat u wenst in de tijd die u tot uw beschikking heeft. Bel met Saskia de Jong van Emday voor overleg.

Deze cursus is inclusief...

...cursusmaterialen en, indien van toepassing, een USB-stick voor de opslag van de oefenbestanden, gebruik van een computer met sofware voor Mac OS X of Windows, een prima lunch, koffie, thee en frisdranken. Bij iedere cursus ontvangt u een certificaat van deelname.

Cursustijden

Alle cursussen beginnen om 10.00 uur en duren tot 17.00 uur.

Ook interessant...

Als u interesse hebt in de cursus Adobe After Effects, kunnen onderstaande cursusgroepen misschien ook interessant zijn voor u:

Wat anderen zeggen...

Voor mij was het werken met formulieren en de aktie knoppen/presentaties het meest leerzaam, omdat ik dit in mijn werk ga gebruiken. De docent heeft een prettige, rustige manier van uitleggen. Hij laat je rustig doorwerken.

— Debby, management support bij een Life Sciences bedrijf, over de cursus Adobe Acrobat Zakelijk Gebruik

Cursusagenda

Deze agenda toont alleen de data voor de cursus Adobe After Effects. Klik hier voor de gehele agenda.

Kijk op emday.nl/cursussen/adobe-after-effects/ voor actuele cursusdata.

  Cursus Data dagen prijs   informatie inschrijven Opmerkingen
  Cursusinformatie wordt geladen...              

Wij slaan een andere weg in..!

Beste cursisten, sinds 1986 hebben wij cursussen voor jullie mogen verzorgen. Van MS DOS tot ePubs 🙂 Dat deden wij met bijzonder veel plezier en inzet. Inmiddels zijn wij ook actief geworden met een stichting op het gebied van mensenrechten en dat heeft zo’n grote vlucht genomen, dat wij voor nu stoppen met het verzorgen van cursussen. Met pijn in het hart, maar met overtuiging. Heeft u nog vragen, wensen, wilt u een cursus volgen: mail naar sdj@emday.nl en ik zet het door naar de betreffende docent, die contact met u zal opnemen. U kunt dan rechtstreeks ‘zaken doen’ met elkaar. Dank voor uw vertrouwen en prettige aanwezigheid. Het ga u goed..! Hartelijke groet, Saskia de Jong en Miriam van der Have. (juni 2018)