Adobe Dreamweaver

Adobe Dreamweaver

Adobe Dreamweaver CS5 Boxshot

Doelgroep

De cursus Adobe Dreamweaver is zowel gericht op de grafisch ontwerper die een website in de huisstijl moet integreren als de webmaster die het dagelijkse onderhoud van de website verricht. Webdesign en webbeheer komen in het lesmateriaal aan bod. Voor beginners is de cursus geschikt omdat er geen kennis van HTML verondersteld wordt. Voor gevorderden biedt de cursus onderwerpen als CSS-P(ositioning) voor paginalayout en het Spry framework voor uitklapbare menubalken en deelvensters.

Dreamweaver is uitermate geschikt voor het bouwen van uitgebreide websites en voor het maken van templates voor een Content Management System zoals WordPress. Als u een relatief kleine site wilt bouwen, kan Adobe Muse een goed alternatief zijn.

Voor wie onbekend is met webdesign en behoefte heeft aan basiskennis is de cursus HTML & CSS een aanrader.

Wie geavanceerde animaties aan een website wil toevoegen, kan als waardevolle aanvulling op deze cursus de cursus Adobe Edge Animate of  de cursus  Adobe Flash Professional volgen.

Voor wie beeldmateriaal geschikt moet maken voor internetgebruik wordt de cursus Adobe Photoshop Web aanbevolen.

Cursusdoel

Na het volgen van de cursus Dreamweaver bent u in staat zelfstandig webpagina’s te construeren en daarin afbeeldingen, hyperlinks en menubalken te verwerken. Ook kunt u een website beheren en publiceren met de sitebeheer-functie van Dreamweaver.

Cursusmateriaal

Bij deze cursus gaat u aan de slag met het actuele Handboek Dreamweaver van Peter Kassenaar en de bijbehorende oefenbestanden op USB-stick, waarbij u intensief wordt begeleid door de docent. Op het inschrijfformulier kunt u aangeven of u wilt werken op een Macintosh of een Windows-computer.

Docenten

De cursus wordt gegeven door ervaren en communicatieve docenten die naast het verzorgen van opleidingen ook in de praktijk werkzaam zijn.

Maatwerk

Ook 1-op-1 cursus behoort tot de mogelijkheden, zodat u precies leert wat u wenst in de tijd die u tot uw beschikking heeft. Bel met Saskia de Jong van Emday voor overleg.

Gratis ondersteuning

Tot twee maanden na de cursus kunt u zonder kosten de docenten van Emday vragen stellen over de lesstof. Ook na die tijd, of voor andere onderwerpen, biedt Emday ruime mogelijkheden om eventuele problemen op te lossen.

Deze cursus is inclusief...

...cursusmaterialen en, indien van toepassing, een USB-stick voor de opslag van de oefenbestanden, gebruik van een computer met sofware voor Mac OS X of Windows, een prima lunch, koffie, thee en frisdranken. Bij iedere cursus ontvangt u een certificaat van deelname.

Cursustijden

Alle cursussen beginnen om 10.00 uur en duren tot 17.00 uur.

Ook interessant...

Als u interesse hebt in de cursus Adobe Dreamweaver, kunnen onderstaande cursusgroepen misschien ook interessant zijn voor u:


Wat anderen zeggen...

Superleuke maatwerkcursus WordPress gevolgd, zeer leerzaam en interessant.

— Eric, webdesigner in Boxmeer


Cursusagenda

Deze agenda toont alleen de data voor de cursus Adobe Dreamweaver. Klik hier voor de gehele agenda.

Kijk op emday.nl/cursussen/adobe-dreamweaver/ voor actuele cursusdata.

  Cursus Data dagen prijs   informatie inschrijven Opmerkingen
  Cursusinformatie wordt geladen...              

Wij slaan een andere weg in..!

Beste cursisten, sinds 1986 hebben wij cursussen voor jullie mogen verzorgen. Van MS DOS tot ePubs 🙂 Dat deden wij met bijzonder veel plezier en inzet. Inmiddels zijn wij ook actief geworden met een stichting op het gebied van mensenrechten en dat heeft zo’n grote vlucht genomen, dat wij voor nu stoppen met het verzorgen van cursussen. Met pijn in het hart, maar met overtuiging. Heeft u nog vragen, wensen, wilt u een cursus volgen: mail naar sdj@emday.nl en ik zet het door naar de betreffende docent, die contact met u zal opnemen. U kunt dan rechtstreeks ‘zaken doen’ met elkaar. Dank voor uw vertrouwen en prettige aanwezigheid. Het ga u goed..! Hartelijke groet, Saskia de Jong en Miriam van der Have. (juni 2018)