Adobe Edge Animate

Adobe Edge Animate

 

Doelgroep

Het programma richt zich op grafisch ontwerpers, web- en interaction-designers, en andere creatieven die op een visuele manier en zonder Flash, animaties willen maken voor publicatie op websites en tablets.

Cursusdoel

In twee dagen leert u een ruime basis van het programma en daarna kunt u  zelfstandig animaties ontwerpen, uitvoeren en gereedmaken voor verdere verwerking in websites of tablets zoals de iPad. U hoeft zich niet te verdiepen in programmeertaal of codes, al is dat wel een uitbreidingsmogelijkheid die het programma biedt.

Voorkennis

Omdat het programma zelf weinig tekengereedschappen biedt, moeten veel beeldelementen vanuit andere programma’s worden aangereikt (zoals Photoshop, Illustrator, etc.). Kennis van deze programma’s is niet vereist, maar wel een pre. Ervaring met Flash Pro, Premiere Pro, After Effects of andere animatie/video-software is een pre, maar beslist niet vereist.

Cursusmateriaal

U ontvangt het uitstekende boek Adobe Edge Animate Classroom in a Book en een hand-out van de presentaties.

Docenten

De cursus wordt gegeven door ervaren en communicatieve docenten die naast het verzorgen van opleidingen ook in de praktijk werkzaam zijn.

Maatwerk

Ook 1-op-1 cursus behoort tot de mogelijkheden, zodat u precies leert wat u wenst in de tijd die u tot uw beschikking heeft. Bel met Saskia de Jong van Emday voor overleg.

Gratis ondersteuning

Tot twee maanden na de cursus kunt u zonder kosten de docenten van Emday vragen stellen over de lesstof. Ook na die tijd, of voor andere onderwerpen, biedt Emday ruime mogelijkheden om eventuele problemen op te lossen.

Deze cursus is inclusief...

...cursusmaterialen en, indien van toepassing, een USB-stick voor de opslag van de oefenbestanden, gebruik van een computer met sofware voor Mac OS X of Windows, een prima lunch, koffie, thee en frisdranken. Bij iedere cursus ontvangt u een certificaat van deelname.

Cursustijden

Alle cursussen beginnen om 10.00 uur en duren tot 17.00 uur.

Ook interessant...

Als u interesse hebt in de cursus Adobe Edge Animate, kunnen onderstaande cursusgroepen misschien ook interessant zijn voor u:

Wat anderen zeggen...

Beide docenten zijn kundig en bekwaam. De hele cursus was leerzaam, maar omdat ik nog nooit met InDesign had gewerkt, vond ik vooral het eerste deel en de Technische module erg verhelderend. Fijn dat er ook ruimte is voor specifieke vragen, en dat de docenten bereid zijn om je te helpen met eigen projecten. Super!

— Monique, grafisch vormgever uit Westervoort, over de cursus Adobe InDesign

Cursusagenda

Deze agenda toont alleen de data voor de cursus Adobe Edge Animate. Klik hier voor de gehele agenda.

Kijk op emday.nl/cursussen/adobe-edge-animate/ voor actuele cursusdata.

  Cursus Data dagen prijs   informatie inschrijven Opmerkingen
  Cursusinformatie wordt geladen...              

Voorjaarsaanbieding!

Bij de cursus Adobe InDesign Druk & Print, Adobe InDesign Digitaal Publiceren, Adobe Illustrator, Adobe Photoshop Prepress of CorelDraw in mei geldt een voorjaarskorting van 100 euro excl. btw! Of ontvang een prachtig tekentablet cadeau: een Wacom Intuos Art Black Pen & Touch Tablet M (onder voorbehoud beschikbaarheid apparatuur, aanbiedingen worden niet gecombineerd).