Adobe Flash Professional


Adobe Flash Professional

Adobe Flash Professional Boxshot

Doelgroep

Adobe Flash Professional is een uitstekende aanvulling op een webdesign-programma zoals Adobe Dreamweaver en geeft gebruikers de mogelijkheid geavanceerde animaties aan hun werk toe te voegen. Grafici, die zich bezighouden met het internet, behoren zeker tot de doelgroep van deze cursus. Gebruikers van Dreamweaver zullen gemakkelijk hun weg vinden in de herkenbare interface van Flash Professional.

Cursusmateriaal

Bij deze cursus gaat u aan de slag met een uitgebreid cursusboek en de bijbehorende oefenbestanden op USB-stick. Op het inschrijfformulier kunt u aangeven of u wilt werken op een Macintosh of een Windows-computer.

Cursusdoel

Na het volgen van de cursus Adobe Flash Professional is de cursist in staat zelfstandig animaties en eenvoudige Actionscripts te maken en deze naar een html-pagina of een SWF-bestand te exporteren. In de cursus maakt u kennis met Actionscript – er is in deze vier dagen niet voldoende tijd om de uitgebreide programmeertaal uitputtend te behandelen.

Gratis ondersteuning

Tot twee maanden na de cursus kunt u zonder kosten de docenten van Emday vragen stellen over de lesstof. Ook na die tijd, of voor andere onderwerpen, biedt Emday ruime mogelijkheden om eventuele problemen op te lossen.

Deze cursus is inclusief...

...cursusmaterialen en, indien van toepassing, een USB-stick voor de opslag van de oefenbestanden, gebruik van een computer met sofware voor Mac OS X of Windows, een prima lunch, koffie, thee en frisdranken. Bij iedere cursus ontvangt u een certificaat van deelname.

Cursustijden

Alle cursussen beginnen om 10.00 uur en duren tot 17.00 uur.

Ook interessant...

Als u interesse hebt in de cursus Adobe Flash Professional, kunnen onderstaande cursusgroepen misschien ook interessant zijn voor u:


Wat anderen zeggen...

Bij de cursus Tablet Publishing met InDesign werd heel prettig lesgegeven, het was zeer goed te volgen. Emday heeft een leuk aanbod in cursussen en goede docenten.

— Dick, grafisch vormgever bij MSD Intervet International, over de cursus Tablet Publishing met InDesign


Cursusagenda

Deze agenda toont alleen de data voor de cursus Adobe Flash Professional. Klik hier voor de gehele agenda.

Kijk op emday.nl/cursussen/adobe-flash-professional/ voor actuele cursusdata.

  Cursus Data dagen prijs   informatie inschrijven Opmerkingen
  Cursusinformatie wordt geladen...              

Voorjaarsaanbieding!

Bij de cursus Adobe InDesign Druk & Print, Adobe InDesign Digitaal Publiceren, Adobe Illustrator, Adobe Photoshop Prepress of CorelDraw in mei geldt een voorjaarskorting van 100 euro excl. btw! Of ontvang een prachtig tekentablet cadeau: een Wacom Intuos Art Black Pen & Touch Tablet M (onder voorbehoud beschikbaarheid apparatuur, aanbiedingen worden niet gecombineerd).