Adobe Flash Professional


Adobe Flash Professional

Adobe Flash Professional Boxshot

Doelgroep

Adobe Flash Professional is een uitstekende aanvulling op een webdesign-programma zoals Adobe Dreamweaver en geeft gebruikers de mogelijkheid geavanceerde animaties aan hun werk toe te voegen. Grafici, die zich bezighouden met het internet, behoren zeker tot de doelgroep van deze cursus. Gebruikers van Dreamweaver zullen gemakkelijk hun weg vinden in de herkenbare interface van Flash Professional.

Cursusmateriaal

Bij deze cursus gaat u aan de slag met een uitgebreid cursusboek en de bijbehorende oefenbestanden op USB-stick. Op het inschrijfformulier kunt u aangeven of u wilt werken op een Macintosh of een Windows-computer.

Cursusdoel

Na het volgen van de cursus Adobe Flash Professional is de cursist in staat zelfstandig animaties en eenvoudige Actionscripts te maken en deze naar een html-pagina of een SWF-bestand te exporteren. In de cursus maakt u kennis met Actionscript – er is in deze vier dagen niet voldoende tijd om de uitgebreide programmeertaal uitputtend te behandelen.

Gratis ondersteuning

Tot twee maanden na de cursus kunt u zonder kosten de docenten van Emday vragen stellen over de lesstof. Ook na die tijd, of voor andere onderwerpen, biedt Emday ruime mogelijkheden om eventuele problemen op te lossen.

Deze cursus is inclusief...

...cursusmaterialen en, indien van toepassing, een USB-stick voor de opslag van de oefenbestanden, gebruik van een computer met sofware voor Mac OS X of Windows, een prima lunch, koffie, thee en frisdranken. Bij iedere cursus ontvangt u een certificaat van deelname.

Cursustijden

Alle cursussen beginnen om 10.00 uur en duren tot 17.00 uur.

Ook interessant...

Als u interesse hebt in de cursus Adobe Flash Professional, kunnen onderstaande cursusgroepen misschien ook interessant zijn voor u:


Wat anderen zeggen...

Ik vind de cursus heel goed. De map is echt heel duidelijk. Ton heeft goede adviezen en leuke weetjes. Goede betrokken docent.

— Marieke, beeldend kunstenaar, over de cursus Adobe Illustrator


Cursusagenda

Deze agenda toont alleen de data voor de cursus Adobe Flash Professional. Klik hier voor de gehele agenda.

Kijk op emday.nl/cursussen/adobe-flash-professional/ voor actuele cursusdata.

  Cursus Data dagen prijs   informatie inschrijven Opmerkingen
  Cursusinformatie wordt geladen...              

Wij slaan een andere weg in..!

Beste cursisten, sinds 1986 hebben wij cursussen voor jullie mogen verzorgen. Van MS DOS tot ePubs 🙂 Dat deden wij met bijzonder veel plezier en inzet. Inmiddels zijn wij ook actief geworden met een stichting op het gebied van mensenrechten en dat heeft zo’n grote vlucht genomen, dat wij voor nu stoppen met het verzorgen van cursussen. Met pijn in het hart, maar met overtuiging. Heeft u nog vragen, wensen, wilt u een cursus volgen: mail naar sdj@emday.nl en ik zet het door naar de betreffende docent, die contact met u zal opnemen. U kunt dan rechtstreeks ‘zaken doen’ met elkaar. Dank voor uw vertrouwen en prettige aanwezigheid. Het ga u goed..! Hartelijke groet, Saskia de Jong en Miriam van der Have. (juni 2018)