Adobe Illustrator

Adobe Illustrator

Adobe Illustrator

Doelgroep

De cursus Adobe llustrator is bedoeld voor wie illustraties, logo’s, kleine brochures, huisstijlen en grafieken maakt of ontwerpt. De cursus is zowel geschikt voor beginners als voor gebruikers die zich de basisbeginselen van Illustrator al hebben bijgebracht. De modulaire opzet van het cursusmateriaal biedt voor elk wat wils.

Cursusdoel

Na het volgen van de cursus Illustrator heeft u zich de tekentechniek eigen gemaakt en kunt u zelfstandig illustraties en logo’s maken, creatieve effecten toepassen en het resultaat in een dtp-programma gebruiken. Bovendien oefent u de lay-outopties: u maakt in de cursus een flyer, een tweeslagfolder en een poster waarin u foto’s en tekst plaatst en allerlei live effecten toepast.

Cursusmateriaal

Bij deze cursus wordt gebruik gemaakt van uitgebreid en compleet schriftelijk materiaal dat door Emday is ontwikkeld en onderhouden, waardoor de cursus optimaal op de praktijk is afgestemd. Het cursusboek dat de cursist mee naar huis krijgt, bevat enkele honderden pagina’s en een USB-stick met voorbeeldbestanden en vormt een uitstekend naslagwerk. Op het inschrijfformulier kunt u aangeven of u wilt werken op een Macintosh of een Windows-computer.

Docenten

De cursus wordt gegeven door ervaren en communicatieve docenten die naast het verzorgen van opleidingen ook in de praktijk werkzaam zijn.

Maatwerk

Ook 1-op-1 cursus behoort tot de mogelijkheden, zodat u precies leert wat u wenst in de tijd die u tot uw beschikking heeft. Bel met Saskia de Jong van Emday voor overleg.

Gratis ondersteuning

Tot twee maanden na de cursus kunt u zonder kosten de docenten van Emday vragen stellen over de lesstof. Ook na die tijd, of voor andere onderwerpen, biedt Emday ruime mogelijkheden om eventuele problemen op te lossen.

Deze cursus is inclusief...

...cursusmaterialen en, indien van toepassing, een USB-stick voor de opslag van de oefenbestanden, gebruik van een computer met sofware voor Mac OS X of Windows, een prima lunch, koffie, thee en frisdranken. Bij iedere cursus ontvangt u een certificaat van deelname.

Cursustijden

Alle cursussen beginnen om 10.00 uur en duren tot 17.00 uur.

Ook interessant...

Als u interesse hebt in de cursus Adobe Illustrator, kunnen onderstaande cursusgroepen misschien ook interessant zijn voor u:

Wat anderen zeggen...

Zeer leerzame cursus Tablet Publishing met InDesign gehad van sympathieke docent Peter. Alles was interessant.

— Marc, grafisch ontwerper met eigen bedrijf in Den Dungen

Cursusagenda

Deze agenda toont alleen de data voor de cursus Adobe Illustrator. Klik hier voor de gehele agenda.

Kijk op emday.nl/cursussen/adobe-illustrator/ voor actuele cursusdata.

  Cursus Data dagen prijs   informatie inschrijven Opmerkingen
  Cursusinformatie wordt geladen...              

Voorjaarsaanbieding!

Bij de cursus Adobe InDesign Druk & Print, Adobe InDesign Digitaal Publiceren, Adobe Illustrator of CorelDraw, Adobe Photoshop Prepress of Adobe Photoshop Web in maart geldt een voorjaarskorting van 100 euro excl. btw! Of ontvang een prachtig tekentablet cadeau: een Wacom Intuos Pro Pen & Touch Tablet S (onder voorbehoud beschikbaarheid apparatuur, aanbiedingen worden niet gecombineerd).