Adobe InDesign Interactief
met ePub 3

Adobe InDesign Interactief
met ePub 3

Adobe InDesign

Doelgroep

Deze cursus is bedoeld voor

  • Ontwerpers en uitvoerders van de gebruikelijke printmedia die de slag willen maken om op eenvoudige wijze naar ‘glas’ te gaan.
  • Makers van digitale media (websites, apps, etc.) die ook interactieve publicaties gaan creëren.

De cursus gaat uit van functionaliteit die sinds Adobe InDesign CC 2014.1 beschikbaar is gekomen. Met Adobe InDesign CS6 kunnen ook ePub-documenten worden gemaakt, maar deze versie biedt minder mogelijkheden. Tijdens de cursus wordt gewerkt met Adobe InDesign CC.

Samen

ePubs maken is een onderwerp dat je het best samen met een collega kunt oppakken. Daarom krijgt uw collega 40 procent korting als hij of zij deze cursus tegelijk met u volgt.

Cursusdoel

In deze cursus leert u hoe vanuit een gestructureerd InDesign-document een digitale publicatie in ePub-formaat wordt gemaakt. Na de cursus bent u in staat zelfstandig nieuwe en bestaande publicaties als ePub te publiceren.

Vereiste voorkennis

Een specifieke vooropleiding is niet vereist, wel wordt verwacht dat u bekend bent met Adobe InDesign op het niveau van de Cursus Adobe InDesign Technisch of Creatief.

Docenten

De cursus wordt gegeven door ervaren en gecertificeerde vakdocenten op het gebied van publishing met software van Adobe. Zij kunnen bogen op een jarenlange ervaring.

Cursusmateriaal

Bij deze cursus wordt voornamelijk in de praktijk gewerkt. De theorie wordt uitgelegd via korte presentaties. U ontvangt de gebruikte oefenbestanden en presentaties.

Locatie

De cursus wordt verzorgd bij Emday in Nijmegen.

Deze cursus is inclusief...

...cursusmaterialen en, indien van toepassing, een USB-stick voor de opslag van de oefenbestanden, gebruik van een computer met sofware voor Mac OS X of Windows, een prima lunch, koffie, thee en frisdranken. Bij iedere cursus ontvangt u een certificaat van deelname.

Cursustijden

Alle cursussen beginnen om 10.00 uur en duren tot 17.00 uur.

Ook interessant...

Als u interesse hebt in de cursus Adobe InDesign Interactief
met ePub 3, kunnen onderstaande cursusgroepen misschien ook interessant zijn voor u:

Wat anderen zeggen...

Persoonlijk, uitgebreid en to-the-point. Cursus bij Emday voegt echt wat toe.

— Marlous, communictions professional bij AWL Techniek, over de cursusen InDesign Intercatieve Documenten en Adobe Digital Publishing Suite

Cursusagenda

Deze agenda toont alleen de data voor de cursus Adobe InDesign Interactief
met ePub 3. Klik hier voor de gehele agenda.

Kijk op emday.nl/cursussen/adobe-indesign-epubs-maken/ voor actuele cursusdata.

  Cursus Data dagen prijs   informatie inschrijven Opmerkingen
  Cursusinformatie wordt geladen...              

Wij slaan een andere weg in..!

Beste cursisten, sinds 1986 hebben wij cursussen voor jullie mogen verzorgen. Van MS DOS tot ePubs 🙂 Dat deden wij met bijzonder veel plezier en inzet. Inmiddels zijn wij ook actief geworden met een stichting op het gebied van mensenrechten en dat heeft zo’n grote vlucht genomen, dat wij voor nu stoppen met het verzorgen van cursussen. Met pijn in het hart, maar met overtuiging. Heeft u nog vragen, wensen, wilt u een cursus volgen: mail naar sdj@emday.nl en ik zet het door naar de betreffende docent, die contact met u zal opnemen. U kunt dan rechtstreeks ‘zaken doen’ met elkaar. Dank voor uw vertrouwen en prettige aanwezigheid. Het ga u goed..! Hartelijke groet, Saskia de Jong en Miriam van der Have. (juni 2018)