Adobe InDesign
Lange Documenten

Adobe InDesign
Lange Documenten

Adobe InDesign

Doelgroep

Deze clinic bestemd voor iedereen die regelmatig lange documenten moet vervaardigen. Een catalogus, een boek en alle documenten die gestructureerd zijn opgebouwd.

Cursusdoel

Na het volgen van de clinic Adobe InDesign | Lange documenten is de cursist in staat teksten gemaakt met een willekeurige tekstverwerker om te zetten naar een boek of catalogus, inclusief alle bij dergelijke lange documenten behorende verwijzingsmethoden zoals inhoudsopgave, indexverwijzingen, hyperlinks, voetnoten, eindnoten, kruisreferenties en bladwijzers. De cursist leert een PDF-bestand te maken dat geschikt is voor druk of voor verspreiding via het internet.

Cursusmateriaal

Bij deze cursus wordt veel in de praktijk gewerkt. De theorie wordt uitgelegd via korte presentaties. De cursist ontvangt een map met afdrukken van de presentaties en een USB-stick met de tijdens de cursus gebruikte voorbeeldbestanden.

Voorkennis

Goede basiskennis van Adobe InDesign op het niveau van de cursus Adobe InDesign Technisch of de cursus Adobe InDesign Creatief is noodzakelijk.

Docenten

De cursus wordt gegeven door ervaren en communicatieve docenten die naast het verzorgen van opleidingen ook in de praktijk werkzaam zijn.

Maatwerk

Ook 1-op-1 cursus behoort tot de mogelijkheden, zodat u precies leert wat u wenst in de tijd die u tot uw beschikking heeft. Bel met Saskia de Jong van Emday voor overleg.

Gratis ondersteuning

Tot twee maanden na de cursus kunt u zonder kosten de docenten van Emday vragen stellen over de lesstof. Ook na die tijd, of voor andere onderwerpen, biedt Emday ruime mogelijkheden om eventuele problemen op te lossen.

Deze cursus is inclusief...

...cursusmaterialen en, indien van toepassing, een USB-stick voor de opslag van de oefenbestanden, gebruik van een computer met sofware voor Mac OS X of Windows, een prima lunch, koffie, thee en frisdranken. Bij iedere cursus ontvangt u een certificaat van deelname.

Cursustijden

Alle cursussen beginnen om 10.00 uur en duren tot 17.00 uur.

Ook interessant...

Als u interesse hebt in de cursus Adobe InDesign
Lange Documenten, kunnen onderstaande cursusgroepen misschien ook interessant zijn voor u:

Wat anderen zeggen...

Het meest leerzaam bij de cursus Adobe Dreamweaver vind ik de oefeningen. Regelmatig kom ik problemen tegen die ik ook leer op te lossen. Prima docent! Zeer geduldig, hij beantwoordt de vragen naar volle tevredenheid. Dank voor jullie flexibiliteit. Ik zal jullie zeker aanbevelen!

— Lianne, vormgever en aankomend webdesigner, over de cursus Adobe Dreamweaver

Cursusagenda

Deze agenda toont alleen de data voor de cursus Adobe InDesign
Lange Documenten. Klik hier voor de gehele agenda.

Kijk op emday.nl/cursussen/adobe-indesign-lange-documenten/ voor actuele cursusdata.

  Cursus Data dagen prijs   informatie inschrijven Opmerkingen
  Cursusinformatie wordt geladen...              

Wij slaan een andere weg in..!

Beste cursisten, sinds 1986 hebben wij cursussen voor jullie mogen verzorgen. Van MS DOS tot ePubs 🙂 Dat deden wij met bijzonder veel plezier en inzet. Inmiddels zijn wij ook actief geworden met een stichting op het gebied van mensenrechten en dat heeft zo’n grote vlucht genomen, dat wij voor nu stoppen met het verzorgen van cursussen. Met pijn in het hart, maar met overtuiging. Heeft u nog vragen, wensen, wilt u een cursus volgen: mail naar sdj@emday.nl en ik zet het door naar de betreffende docent, die contact met u zal opnemen. U kunt dan rechtstreeks ‘zaken doen’ met elkaar. Dank voor uw vertrouwen en prettige aanwezigheid. Het ga u goed..! Hartelijke groet, Saskia de Jong en Miriam van der Have. (juni 2018)