Adobe InDesign Verkort

Adobe InDesign Verkort

Doelgroep

De tweedaagse Verkorte Cursus Adobe InDesign is bedoeld voor wie al een redelijke basiskennis heeft van Adobe InDesign en die kennis wil verdiepen of opfrissen, of voor zeer gevorderde gebruikers van een ander dtp-programma die InDesign naast of in plaats van dat programma willen gaan gebruiken. Ervaren dtp’ers of vormgevers kunnen zo in korte tijd InDesign in de vingers krijgen: bij het leren werken met InDesign zal een zwaar beroep worden gedaan op hun expertise met de andere opmaakprogramma’s. Maar ook medewerkers die alleen kleine wijzigingen in InDesign-bestanden hoeven aan te brengen zullen tijdens deze korte kennismaking met InDesign de benodigde kennis kunnen opdoen.

Cursusdoel

Na het volgen van de cursus Adobe InDesign bent u in staat zelfstandig documenten op te maken met behulp van Adobe InDesign en deze documenten zodanig voor te bereiden dat ze geschikt zijn voor het afdrukken op hoge resolutie.

Kies bij inschrijven

Geef op het inschrijfformulier aan welke cursusdifferentiatie u wilt volgen: Digitaal Publiceren of Druk & Print. Verder op deze pagina staat beschreven wat de verschillen zijn tussen beide cursussen. Het is ook mogelijk beide differentiaties te volgen in een vijfdaagse cursus. Indien u voor beide differentiaties tegelijk inschrijft, ontvangt u een korting van 15 procent op de vijfde cursusdag.

Cursusmateriaal

Bij deze cursus Adobe InDesign wordt gebruik gemaakt van zeer uitgebreid en compleet schriftelijk materiaal dat door Emday is ontwikkeld en onderhouden, waardoor de cursus optimaal op de praktijk is afgestemd. Het cursusboek dat de cursist mee naar huis krijgt, bevat enkele honderden pagina’s en een USB-stick met voorbeeldbestanden en vormt een uitstekend naslagwerk. Op het inschrijfformulier kunt u aangeven of u wilt werken op een Macintosh of een Windows-computer.

Docenten

De cursus wordt gegeven door ervaren en communicatieve docenten die naast het verzorgen van opleidingen ook in de praktijk werkzaam zijn.

Maatwerk

Ook 1-op-1 cursus behoort tot de mogelijkheden, zodat u precies leert wat u wenst in de tijd die u tot uw beschikking heeft. Bel met Saskia de Jong van Emday voor overleg.

Gratis ondersteuning

Tot twee maanden na de cursus kunt u zonder kosten de docenten van Emday vragen stellen over de lesstof. Ook na die tijd, of voor andere onderwerpen, biedt Emday ruime mogelijkheden om eventuele problemen op te lossen.

Deze cursus is inclusief...

...cursusmaterialen en, indien van toepassing, een USB-stick voor de opslag van de oefenbestanden, gebruik van een computer met sofware voor Mac OS X of Windows, een prima lunch, koffie, thee en frisdranken. Bij iedere cursus ontvangt u een certificaat van deelname.

Cursustijden

Alle cursussen beginnen om 10.00 uur en duren tot 17.00 uur.

Ook interessant...

Als u interesse hebt in de cursus Adobe InDesign Verkort, kunnen onderstaande cursusgroepen misschien ook interessant zijn voor u:

Wat anderen zeggen...

Goede, kwalitatieve, diverse, complete cursussen!

— Nadine, medewerkster marketing/communicatie bij Holmatro, over de cursussen Social Media Zakelijk en Adobe InDesign


Cursusagenda

Deze agenda toont alleen de data voor de cursus Adobe InDesign Verkort. Klik hier voor de gehele agenda.

Kijk op emday.nl/cursussen/adobe-indesign-verkorte-cursus/ voor actuele cursusdata.

  Cursus Data dagen prijs   informatie inschrijven Opmerkingen
  Cursusinformatie wordt geladen...              

Wij slaan een andere weg in..!

Beste cursisten, sinds 1986 hebben wij cursussen voor jullie mogen verzorgen. Van MS DOS tot ePubs 🙂 Dat deden wij met bijzonder veel plezier en inzet. Inmiddels zijn wij ook actief geworden met een stichting op het gebied van mensenrechten en dat heeft zo’n grote vlucht genomen, dat wij voor nu stoppen met het verzorgen van cursussen. Met pijn in het hart, maar met overtuiging. Heeft u nog vragen, wensen, wilt u een cursus volgen: mail naar sdj@emday.nl en ik zet het door naar de betreffende docent, die contact met u zal opnemen. U kunt dan rechtstreeks ‘zaken doen’ met elkaar. Dank voor uw vertrouwen en prettige aanwezigheid. Het ga u goed..! Hartelijke groet, Saskia de Jong en Miriam van der Have. (juni 2018)