Adobe InDesign

Adobe InDesign

Doelgroep

De cursus InDesign is bedoeld voor dtp’ers en vormgevers, communicatiemedewerkers en grafici die op deskundige en enthousiasmerende wijze willen kennismaken met de uitgebreide mogelijkheden van de software. Maar ook voor hen die de overstap maken van hun huidige pagina-opmaakprogramma naar InDesign. Ervaring met de overige programma’s van Adobe is een voordeel omdat alle Adobe-programma’s een zelfde gebruikersinterface hanteren maar is zeker niet noodzakelijk.

Cursusdoel

Na het volgen van de cursus InDesign inclusief de eendaagse module Druk & Print bent u in staat zelfstandig documenten op te maken met behulp van Adobe InDesign en deze documenten zodanig voor te bereiden dat ze geschikt zijn voor het afdrukken op hoge resolutie.

Na de cursus InDesign inclusief de eendaagse module Digitaal Publiceren maakt u eenvoudige interactieve online publicaties die u zelf afrondt en naar verschillende kanalen publiceert.

Aansluitende cursus

De tweedaagse cursus Adobe InDesign Interactief met ePub3 sluit goed aan op de cursus Adobe InDesign (niet van belang welke modules u bij deze cursus InDesign volgde). Deze cursus gaat veel dieper in op het maken van interactieve online publicaties in het ePub3-formaat. Goede voorkennis van Adobe InDesign is hierbij noodzakelijk.

Kies bij inschrijven

Geef bij inschrijving voor de cursus InDesign aan welke cursusdifferentiatie u wilt volgen: Druk & Print of Digitaal Publiceren. Elders op deze pagina staat beschreven wat de verschillen zijn tussen beide cursussen. Het is ook mogelijk beide modules te volgen in een vijfdaagse cursus. Indien u voor beide differentiaties tegelijk inschrijft, ontvangt u een korting van 10 procent op de vijfde cursusdag (niet in combinatie met andere aanbiedingen).

Cursusmateriaal

Bij de cursus InDesign wordt gebruik gemaakt van door Emday ontwikkeld, zeer uitgebreid en compleet schriftelijk lesmateriaal wat een perfect naslagwerk vormt. Naast deze cursusmap van ongeveer 400 pagina’s ontvangt u een USB-stick met de oefenbestanden. Bij inschrijving kunt u aangeven of u tijdens de cursus InDesign wilt werken op een Macintosh of een Windows-computer.

Maatwerk

Ook 1-op-1 cursus behoort tot de mogelijkheden, zodat u precies leert wat u wenst in de tijd die u tot uw beschikking heeft. Bel met Saskia de Jong van Emday voor overleg.

Docenten

De cursus wordt gegeven door ervaren en communicatieve docenten die naast het verzorgen van opleidingen ook in de praktijk werkzaam zijn.

Gratis ondersteuning

Tot twee maanden na de cursus kunt u zonder kosten de docenten van Emday vragen stellen over de lesstof. Ook na die tijd, of voor andere onderwerpen, biedt Emday ruime mogelijkheden om eventuele problemen op te lossen.

Deze cursus is inclusief...

...cursusmaterialen en, indien van toepassing, een USB-stick voor de opslag van de oefenbestanden, gebruik van een computer met sofware voor Mac OS X of Windows, een prima lunch, koffie, thee en frisdranken. Bij iedere cursus ontvangt u een certificaat van deelname.

Cursustijden

Alle cursussen beginnen om 10.00 uur en duren tot 17.00 uur.

Ook interessant...

Als u interesse hebt in de cursus Adobe InDesign, kunnen onderstaande cursusgroepen misschien ook interessant zijn voor u:

Wat anderen zeggen...

Veel geleerd bij de cursus Productfotografie! De docent was enthousiast en duidelijk.

— Annemiek, marketing manager bij Maku Products in Beuningen, fotografeerde planten voor de webshop


Cursusagenda

Deze agenda toont alleen de data voor de cursus Adobe InDesign. Klik hier voor de gehele agenda.

Kijk op emday.nl/cursussen/adobe-indesign/ voor actuele cursusdata.

  Cursus Data dagen prijs   informatie inschrijven Opmerkingen
  Cursusinformatie wordt geladen...              

Voorjaarsaanbieding!

Bij de cursus Adobe InDesign Druk & Print, Adobe InDesign Digitaal Publiceren, Adobe Illustrator of CorelDraw, Adobe Photoshop Prepress of Adobe Photoshop Web in maart geldt een voorjaarskorting van 100 euro excl. btw! Of ontvang een prachtig tekentablet cadeau: een Wacom Intuos Pro Pen & Touch Tablet S (onder voorbehoud beschikbaarheid apparatuur, aanbiedingen worden niet gecombineerd).