Adobe Muse

Adobe Muse

Adobe Muse CC icon

Doelgroep

Het programma richt zich op grafisch ontwerpers, web- en interaction-designers die mooi vormgegeven websites willen maken, maar die niet met HTML-code willen werken. Omdat het programma zo gebruikersvriendelijk is, kan vrijwel iedereen ermee aan de slag. Ontwerpers die met Adobe InDesign werken of nog andere grafische software kennen, hebben daarbij zelfs een streepje vóór.

Cursusdoel

In twee dagen leert u een ruime basis van het programma en daarna kunt u  zelfstandig websites ontwerpen en publiceren. U hoeft u niet te verdiepen in programmeertaal of codes, al is het wel mogelijk de gegenereerde HTML5- en CSS3-code te wijzigen.

Voorkennis

Ervaring met andere webdesign-software of met HTML/CSS  is beslist niet vereist. Omdat Muse zelf weinig tekengereedschappen biedt, moeten veel beeldelementen vanuit andere programma’s worden aangereikt (zoals Photoshop, Illustrator, etc.) Kennis van deze programma’s is niet vereist, maar wel een pre. Voor het aanmaken en plaatsen van mooie HTML-animaties is Adobe Edge Animate uiterst geschikt.

Cursusmateriaal

U ontvangt het uitstekende boek Adobe Muse Classroom in a Book als naslagwerk, en een hand-out van de presentaties.

Docenten

Onze cursussen worden gegeven door ervaren en communicatieve docenten die naast het verzorgen van opleidingen ook in de praktijk werkzaam zijn. De docent voor deze cursus is Adobe Certified Expert & Instructor.

Adobe_ACE_ACI

Maatwerk

Ook 1-op-1 cursus behoort tot de mogelijkheden, zodat u precies leert wat u wenst in de tijd die u tot uw beschikking heeft. Bel met Saskia de Jong van Emday voor overleg.

Gratis ondersteuning

Tot twee maanden na de cursus kunt u zonder kosten de docenten van Emday vragen stellen over de lesstof. Ook na die tijd, of voor andere onderwerpen, biedt Emday ruime mogelijkheden om eventuele problemen op te lossen.

Deze cursus is inclusief...

...cursusmaterialen en, indien van toepassing, een USB-stick voor de opslag van de oefenbestanden, gebruik van een computer met sofware voor Mac OS X of Windows, een prima lunch, koffie, thee en frisdranken. Bij iedere cursus ontvangt u een certificaat van deelname.

Cursustijden

Alle cursussen beginnen om 10.00 uur en duren tot 17.00 uur.

Ook interessant...

Als u interesse hebt in de cursus Adobe Muse, kunnen onderstaande cursusgroepen misschien ook interessant zijn voor u:

Wat anderen zeggen...

Prima cursus, goede leerstof aan de hand van een fijn boek. De docent legt goed uit, is duidelijk en beantwoordt de vragen goed. Cursus is verzorgd en netjes!

— Esther, web developer bij Ivengi Benelux, bij cursus HTML5 & CSS3

Cursusagenda

Deze agenda toont alleen de data voor de cursus Adobe Muse. Klik hier voor de gehele agenda.

Kijk op emday.nl/cursussen/adobe-muse/ voor actuele cursusdata.

  Cursus Data dagen prijs   informatie inschrijven Opmerkingen
  Cursusinformatie wordt geladen...              

Voorjaarsaanbieding!

Bij de cursus Adobe InDesign Druk & Print, Adobe InDesign Digitaal Publiceren, Adobe Illustrator of CorelDraw, Adobe Photoshop Prepress of Adobe Photoshop Web in maart geldt een voorjaarskorting van 100 euro excl. btw! Of ontvang een prachtig tekentablet cadeau: een Wacom Intuos Pro Pen & Touch Tablet S (onder voorbehoud beschikbaarheid apparatuur, aanbiedingen worden niet gecombineerd).