Adobe Muse

Adobe Muse

Adobe Muse CC icon

Doelgroep

Het programma richt zich op grafisch ontwerpers, web- en interaction-designers die mooi vormgegeven websites willen maken, maar die niet met HTML-code willen werken. Omdat het programma zo gebruikersvriendelijk is, kan vrijwel iedereen ermee aan de slag. Ontwerpers die met Adobe InDesign werken of nog andere grafische software kennen, hebben daarbij zelfs een streepje vóór.

Cursusdoel

In twee dagen leert u een ruime basis van het programma en daarna kunt u  zelfstandig websites ontwerpen en publiceren. U hoeft u niet te verdiepen in programmeertaal of codes, al is het wel mogelijk de gegenereerde HTML5- en CSS3-code te wijzigen.

Voorkennis

Ervaring met andere webdesign-software of met HTML/CSS  is beslist niet vereist. Omdat Muse zelf weinig tekengereedschappen biedt, moeten veel beeldelementen vanuit andere programma’s worden aangereikt (zoals Photoshop, Illustrator, etc.) Kennis van deze programma’s is niet vereist, maar wel een pre. Voor het aanmaken en plaatsen van mooie HTML-animaties is Adobe Edge Animate uiterst geschikt.

Cursusmateriaal

U ontvangt het uitstekende boek Adobe Muse Classroom in a Book als naslagwerk, en een hand-out van de presentaties.

Docenten

Onze cursussen worden gegeven door ervaren en communicatieve docenten die naast het verzorgen van opleidingen ook in de praktijk werkzaam zijn. De docent voor deze cursus is Adobe Certified Expert & Instructor.

Adobe_ACE_ACI

Maatwerk

Ook 1-op-1 cursus behoort tot de mogelijkheden, zodat u precies leert wat u wenst in de tijd die u tot uw beschikking heeft. Bel met Saskia de Jong van Emday voor overleg.

Gratis ondersteuning

Tot twee maanden na de cursus kunt u zonder kosten de docenten van Emday vragen stellen over de lesstof. Ook na die tijd, of voor andere onderwerpen, biedt Emday ruime mogelijkheden om eventuele problemen op te lossen.

Deze cursus is inclusief...

...cursusmaterialen en, indien van toepassing, een USB-stick voor de opslag van de oefenbestanden, gebruik van een computer met sofware voor Mac OS X of Windows, een prima lunch, koffie, thee en frisdranken. Bij iedere cursus ontvangt u een certificaat van deelname.

Cursustijden

Alle cursussen beginnen om 10.00 uur en duren tot 17.00 uur.

Ook interessant...

Als u interesse hebt in de cursus Adobe Muse, kunnen onderstaande cursusgroepen misschien ook interessant zijn voor u:

Wat anderen zeggen...

Prima cursus, superdocent, kleine groep, veel aandacht.

— Margriet, communicatiemedewerker HAS, over de cursus Adobe Photoshop Lightroom

Cursusagenda

Deze agenda toont alleen de data voor de cursus Adobe Muse. Klik hier voor de gehele agenda.

Kijk op emday.nl/cursussen/adobe-muse/ voor actuele cursusdata.

  Cursus Data dagen prijs   informatie inschrijven Opmerkingen
  Cursusinformatie wordt geladen...              

Wij slaan een andere weg in..!

Beste cursisten, sinds 1986 hebben wij cursussen voor jullie mogen verzorgen. Van MS DOS tot ePubs 🙂 Dat deden wij met bijzonder veel plezier en inzet. Inmiddels zijn wij ook actief geworden met een stichting op het gebied van mensenrechten en dat heeft zo’n grote vlucht genomen, dat wij voor nu stoppen met het verzorgen van cursussen. Met pijn in het hart, maar met overtuiging. Heeft u nog vragen, wensen, wilt u een cursus volgen: mail naar sdj@emday.nl en ik zet het door naar de betreffende docent, die contact met u zal opnemen. U kunt dan rechtstreeks ‘zaken doen’ met elkaar. Dank voor uw vertrouwen en prettige aanwezigheid. Het ga u goed..! Hartelijke groet, Saskia de Jong en Miriam van der Have. (juni 2018)