Adobe Photoshop Fotografie

Adobe Photoshop Fotografie

Doelgroep

De cursus Adobe Photoshop Fotografie is geschikt voor iedereen die zich met digitale fotografie bezighoudt en zelf de kwaliteit van het beeld wil optimaliseren.

Voor wie Photoshop specifiek bij het ontwikkelen van websites wil toepassen is de cursus Adobe Photoshop Web uitermate geschikt. Voor wie Photoshop vooral toepast in drukwerk, wordt de cursus Adobe Photoshop Prepress aanbevolen. Omdat de eerste twee dagen van de drie cursussen identiek zijn, kan het gehele traject ook in een cursus van acht dagen worden gevolgd.

Cursusdoel

Na het volgen van de cursus Adobe Photoshop Fotografie bent u in staat digitaal beeldmateriaal, zowel in zwart/wit als in kleur, elektronisch te bewerken en corrigeren en diverse specialistische retouche effecten toe te passen. U zult na de cursus bij het bewerken van beelden rekening kunnen houden met de speciale eisen die een op JPEG-of RAW-bestanden gebaseerde workflow stellen aan beeldmateriaal.

Cursusmateriaal

Tijdens het basisdeel van de cursus, de eerste twee dagen, werkt u met materiaal dat door Emday is ontwikkeld, waardoor de cursus zeer goed op de praktijk is afgestemd. De voorbeeldbestanden van de cursus worden meegeleverd op een USB-stick. Daarnaast ontvangt iedere cursist een uitstekend boek over Photoshop voor fotografie. Beide cursusboeken bevatten enkele honderden pagina’s en vormen samen een uitstekend naslagwerk. Op het inschrijfformulier kunt u aangeven of u wilt werken op een Macintosh of een Windows-computer.

Docenten

De cursus wordt gegeven door ervaren en communicatieve docenten die naast het verzorgen van opleidingen ook in de praktijk werkzaam zijn.

Maatwerk

Ook 1-op-1 cursus behoort tot de mogelijkheden, zodat u precies leert wat u wenst in de tijd die u tot uw beschikking heeft. Bel met Saskia de Jong van Emday voor overleg.

Gratis ondersteuning

Tot twee maanden na de cursus kunt u zonder kosten de docenten van Emday vragen stellen over de lesstof. Ook na die tijd, of voor andere onderwerpen, biedt Emday ruime mogelijkheden om eventuele problemen op te lossen.

Deze cursus is inclusief...

...cursusmaterialen en, indien van toepassing, een USB-stick voor de opslag van de oefenbestanden, gebruik van een computer met sofware voor Mac OS X of Windows, een prima lunch, koffie, thee en frisdranken. Bij iedere cursus ontvangt u een certificaat van deelname.

Cursustijden

Alle cursussen beginnen om 10.00 uur en duren tot 17.00 uur.

Ook interessant...

Als u interesse hebt in de cursus Adobe Photoshop Fotografie, kunnen onderstaande cursusgroepen misschien ook interessant zijn voor u:

Wat anderen zeggen...

Door het uitvoeren van opdrachten ben je er actief mee bezig en herken je het een volgende keer. Ook erg fijn met eigen materiaal bezig te zijn en daarbij hulp te kunnen vragen. Prettige docent, goede duidelijke uitleg en geduld .

— Mirjam, marketing-communicatiemedewerkster bij Sto Isoned, over de cursussen Adobe Photoshop en InDesign.


Cursusagenda

Deze agenda toont alleen de data voor de cursus Adobe Photoshop Fotografie. Klik hier voor de gehele agenda.

Kijk op emday.nl/cursussen/adobe-photoshop-fotografie/ voor actuele cursusdata.

  Cursus Data dagen prijs   informatie inschrijven Opmerkingen
  Cursusinformatie wordt geladen...              

Zomeraanbieding

Voor de cursus Adobe After Effects op 27, 28 juni en 4, 5 juli geldt voor de tweede deelnemer een korting van 30%!