Adobe Photoshop
Foto’s en scans perfect bewerken

Adobe Photoshop
Foto’s en scans perfect bewerken

Doelgroep

Deze praktijkgerichte cursus is bestemd voor dtp-operators, beeldbewerkers en fotografen die de kwaliteit van het gedrukte of geprinte materiaal willen verbeteren.

Cursusdoel

Na het volgen van deze cursus is de cursist in staat beeldmateriaal aan te leveren dat voldoet aan tal van binnen de grafische industrie gangbare reproductieprocedé’s. Zowel traditionele op drukwerk gerichte workflows als digitale workflows voor digitaal drukken en printen worden in de cursus behandeld. Deze cursus richt zich op de technische eisen waaraan scan’s en digitale foto’s moeten voldoen. Zogenaamde ‘glamour-retouche’ komt aan de orde in de cursus Adobe Photoshop Fotografie. De cursus Masterclass Preflight & Kleurbeheer biedt de bijbehorende theoretische onderbouwing en gaat dieper in op kleur en kleurbeheer.

Maatwerk

Ook 1-op-1 cursus behoort tot de mogelijkheden, zodat u precies leert wat u wenst in de tijd die u tot uw beschikking heeft. Bel met Saskia de Jong van Emday voor overleg.

Voorkennis

Ervaring met Adobe Photoshop is noodzakelijk. Daarnaast is enige kennis van Adobe InDesign of QuarkXPress gewenst maar niet per se noodzakelijk. De cursus Adobe Photoshop Prepress en de cursus Adobe Photoshop Web zijn beide geschikt om de vereiste voorkennis op te doen.

Cursusmateriaal

Bij deze cursus wordt veel in de praktijk gewerkt. De theorie wordt uitgelegd via korte presentaties. De cursist ontvangt een map met afdrukken van de presentaties en een USB-stick met de tijdens de cursus gebruikte voorbeeldbestanden.

Docenten

Deze cursus wordt gegeven door ervaren en communicatieve vakdocenten die naast het verzorgen van opleidingen ook in de praktijk werkzaam zijn.

Gratis ondersteuning

Tot twee maanden na de cursus kunt u zonder kosten de docenten van Emday vragen stellen over de lesstof. Ook na die tijd, of voor andere onderwerpen, biedt Emday ruime mogelijkheden om eventuele problemen op te lossen.

Deze cursus is inclusief...

...cursusmaterialen en, indien van toepassing, een USB-stick voor de opslag van de oefenbestanden, gebruik van een computer met sofware voor Mac OS X of Windows, een prima lunch, koffie, thee en frisdranken. Bij iedere cursus ontvangt u een certificaat van deelname.

Cursustijden

Alle cursussen beginnen om 10.00 uur en duren tot 17.00 uur.

Ook interessant...

Als u interesse hebt in de cursus Adobe Photoshop
Foto’s en scans perfect bewerken, kunnen onderstaande cursusgroepen misschien ook interessant zijn voor u:

Wat anderen zeggen...

Bij de cursus Tablet Publishing met InDesign werd heel prettig lesgegeven, het was zeer goed te volgen. Emday heeft een leuk aanbod in cursussen en goede docenten.

— Dick, grafisch vormgever bij MSD Intervet International, over de cursus Tablet Publishing met InDesign

Cursusagenda

Deze agenda toont alleen de data voor de cursus Adobe Photoshop
Foto’s en scans perfect bewerken. Klik hier voor de gehele agenda.

Kijk op emday.nl/cursussen/adobe-photoshop-fotos-en-scans-perfect-bewerken/ voor actuele cursusdata.

  Cursus Data dagen prijs   informatie inschrijven Opmerkingen
  Cursusinformatie wordt geladen...              

Wij slaan een andere weg in..!

Beste cursisten, sinds 1986 hebben wij cursussen voor jullie mogen verzorgen. Van MS DOS tot ePubs 🙂 Dat deden wij met bijzonder veel plezier en inzet. Inmiddels zijn wij ook actief geworden met een stichting op het gebied van mensenrechten en dat heeft zo’n grote vlucht genomen, dat wij voor nu stoppen met het verzorgen van cursussen. Met pijn in het hart, maar met overtuiging. Heeft u nog vragen, wensen, wilt u een cursus volgen: mail naar sdj@emday.nl en ik zet het door naar de betreffende docent, die contact met u zal opnemen. U kunt dan rechtstreeks ‘zaken doen’ met elkaar. Dank voor uw vertrouwen en prettige aanwezigheid. Het ga u goed..! Hartelijke groet, Saskia de Jong en Miriam van der Have. (juni 2018)