Adobe Photoshop Lightroom


Adobe Photoshop Lightroom

 

Doelgroep

De cursus Adobe Photoshop Lightroom is geschikt voor iedereen die zich met (semi-) professionele digitale fotografie bezighoudt en zelf razendsnel -veel sneller dan met een compleet programma voor beeldbewerking mogelijk is- de kwaliteit van het beeld wil optimaliseren.
Voor uitgebreide retouches is Photoshop beter geschikt (zie ook de cursus Adobe Photoshop Fotografie).

Cursusdoel

Na het volgen van de cursus Adobe Photoshop Lightroom is de cursist in staat zelfstandig omvangrijke fotocollecties te beheren, corrigeren en publiceren met Adobe Photoshop Lightroom.

Cursusmateriaal

U ontvangt een uitstekend actueel boek dat ingaat op de behandelde theorie.

Docenten

De cursus wordt gegeven door ervaren en communicatieve docenten die naast het verzorgen van opleidingen ook in de praktijk werkzaam zijn.

Maatwerk

Ook 1-op-1 cursus behoort tot de mogelijkheden, zodat u precies leert wat u wenst in de tijd die u tot uw beschikking heeft. Bel met Saskia de Jong van Emday voor overleg.

Gratis ondersteuning

Tot twee maanden na de cursus kunt u zonder kosten de docenten van Emday vragen stellen over de lesstof. Ook na die tijd, of voor andere onderwerpen, biedt Emday ruime mogelijkheden om eventuele problemen op te lossen.

Deze cursus is inclusief...

...cursusmaterialen en, indien van toepassing, een USB-stick voor de opslag van de oefenbestanden, gebruik van een computer met sofware voor Mac OS X of Windows, een prima lunch, koffie, thee en frisdranken. Bij iedere cursus ontvangt u een certificaat van deelname.

Cursustijden

Alle cursussen beginnen om 10.00 uur en duren tot 17.00 uur.

Ook interessant...

Als u interesse hebt in de cursus Adobe Photoshop Lightroom, kunnen onderstaande cursusgroepen misschien ook interessant zijn voor u:


Wat anderen zeggen...

Al zes prima cursussen gevolgd bij Emday! Deze hebben bij mij voor zeer veel veranderingen gezorgd. De support na de cursus werkt perfect.

— Huub, technisch tekenaar bij AMI, over de cursussen Indesign, Illustrator, Photoshop, Dreamweaver, Acrobat Zakelijk en Productfotografie


Cursusagenda

Deze agenda toont alleen de data voor de cursus Adobe Photoshop Lightroom. Klik hier voor de gehele agenda.

Kijk op emday.nl/cursussen/adobe-photoshop-lightroom/ voor actuele cursusdata.

  Cursus Data dagen prijs   informatie inschrijven Opmerkingen
  Cursusinformatie wordt geladen...              

Adobe Photoshop Lightroom

Zomeraanbieding

Voor de cursus Adobe After Effects op 27, 28 juni en 4, 5 juli geldt voor de tweede deelnemer een korting van 30%!