Adobe Photoshop Prepress

Adobe Photoshop Prepress

Doelgroep

De cursus Adobe Photoshop Prepress is geschikt voor iedereen die zich met het genereren en bewerken van digitaal beeldmateriaal bezighoudt.

Voor wie Photoshop specifiek bij het ontwikkelen van websites wil toepassen is de cursus Adobe Photoshop Webdesign uitermate geschikt. Voor wie Photoshop vooral toepast bij fotografische producties, wordt de cursus Adobe Photoshop Fotografie aanbevolen. Omdat de eerste twee dagen van de drie cursussen identiek zijn, kan het gehele traject ook in een cursus van acht dagen worden gevolgd.

Cursusdoel

Na het volgen van de cursus Adobe Photoshop Prepress bent u in staat zelfstandig digitaal beeldmateriaal dat gebruikt gaat worden in een print-workflow, zowel in zwart/wit als in kleur, elektronisch te bewerken en corrigeren en diverse creatieve effecten toe te passen. U zult na de cursus bij het bewerken van beelden rekening kunnen houden met de speciale eisen die print- en drukwerk stellen aan beeldmateriaal.

Cursusmateriaal

Bij deze cursus Photoshop wordt gebruik gemaakt van zeer uitgebreid en compleet schriftelijk materiaal dat door Emday is ontwikkeld en onderhouden, waardoor de cursus optimaal op de praktijk is afgestemd. Het cursusboek dat u mee naar huis krijgt, bevat enkele honderden pagina’s en een USB-stick met voorbeeldbestanden en vormt een uitstekend naslagwerk. Op het inschrijfformulier kunt u aangeven of u wilt werken op een Macintosh of een Windows-computer.

Docenten

De cursus Adobe Photoshop wordt gegeven door ervaren en communicatieve docenten die naast het verzorgen van opleidingen ook in de praktijk werkzaam zijn.

Maatwerk

Ook 1-op-1 cursus behoort tot de mogelijkheden, zodat u precies leert wat u wenst in de tijd die u tot uw beschikking heeft. Bel met Saskia de Jong van Emday voor overleg.

Weet u alles al over Photoshop en prepress?

Speciaal voor gebruikers die denken alles over Photoshop al te weten, is de Masterclass Preflight & Kleurbeheer ontwikkeld. In deze cursus leert u alles wat nodig is om een zo goed mogelijke kleurweergave te bereiken.

Gratis ondersteuning

Tot twee maanden na de cursus kunt u zonder kosten de docenten van Emday vragen stellen over de lesstof. Ook na die tijd, of voor andere onderwerpen, biedt Emday ruime mogelijkheden om eventuele problemen op te lossen.

Deze cursus is inclusief...

...cursusmaterialen en, indien van toepassing, een USB-stick voor de opslag van de oefenbestanden, gebruik van een computer met sofware voor Mac OS X of Windows, een prima lunch, koffie, thee en frisdranken. Bij iedere cursus ontvangt u een certificaat van deelname.

Cursustijden

Alle cursussen beginnen om 10.00 uur en duren tot 17.00 uur.

Ook interessant...

Als u interesse hebt in de cursus Adobe Photoshop Prepress, kunnen onderstaande cursusgroepen misschien ook interessant zijn voor u:

Wat anderen zeggen...

Ditmaal de cursus Tablet Publishing met InDesign gevolgd. Een erg interessante en leuke cursus!

— Eric, grafisch vormgever bij MSD Intervet International, over de cursus Tablet Publishing met InDesign

Cursusagenda

Deze agenda toont alleen de data voor de cursus Adobe Photoshop Prepress. Klik hier voor de gehele agenda.

Kijk op emday.nl/cursussen/adobe-photoshop-prepress/ voor actuele cursusdata.

  Cursus Data dagen prijs   informatie inschrijven Opmerkingen
  Cursusinformatie wordt geladen...              

Wij slaan een andere weg in..!

Beste cursisten, sinds 1986 hebben wij cursussen voor jullie mogen verzorgen. Van MS DOS tot ePubs 🙂 Dat deden wij met bijzonder veel plezier en inzet. Inmiddels zijn wij ook actief geworden met een stichting op het gebied van mensenrechten en dat heeft zo’n grote vlucht genomen, dat wij voor nu stoppen met het verzorgen van cursussen. Met pijn in het hart, maar met overtuiging. Heeft u nog vragen, wensen, wilt u een cursus volgen: mail naar sdj@emday.nl en ik zet het door naar de betreffende docent, die contact met u zal opnemen. U kunt dan rechtstreeks ‘zaken doen’ met elkaar. Dank voor uw vertrouwen en prettige aanwezigheid. Het ga u goed..! Hartelijke groet, Saskia de Jong en Miriam van der Have. (juni 2018)