Adobe Photoshop Web


Adobe Photoshop Web

Doelgroep

De cursus Adobe Photoshop Web is zowel bedoeld voor wie beeldmateriaal voor het Internet of cd-rom geschikt gaat maken als voor wie specifieke Photoshoptechnieken in webdesign wil integreren.

Wilt u Photoshop specifiek voor prepress-doeleinden gebruiken dan is de cursus Photoshop voor PrePress bijzonder geschikt. En voor wie Photoshop vooral toepast voor fotografische producties, wordt de cursus Photoshop Fotografie aanbevolen. Omdat de eerste twee dagen van alle cursussen identiek zijn, kan het gehele traject ook in een cursus van acht dagen worden gevolgd.

Cursusdoel

Na het volgen van de cursus Photoshop Web bent u in staat zelfstandig voor beeldschermweergave geoptimaliseerde bestanden te maken en te bewerken. Ook kunt u webpagina’s ontwerpen en voorbereiden met specifieke Photoshop-technieken.

Cursusmateriaal

Bij deze cursus Adobe Photoshop Web wordt gebruik gemaakt van zeer uitgebreid en compleet schriftelijk materiaal dat door Emday is ontwikkeld en onderhouden, waardoor de cursus optimaal op de praktijk is afgestemd. Het cursusboek dat de cursist mee naar huis krijgt, bevat enkele honderden pagina’s en een USB-stick met voorbeeldbestanden en vormt een uitstekend naslagwerk. Op het inschrijfformulier kunt u aangeven of u wilt werken op een Macintosh of een Windows-computer.

Docenten

De cursus wordt gegeven door ervaren en communicatieve docenten die naast het verzorgen van opleidingen ook in de praktijk werkzaam zijn.

Maatwerk

Ook 1-op-1 cursus behoort tot de mogelijkheden, zodat u precies leert wat u wenst in de tijd die u tot uw beschikking heeft. Bel met Saskia de Jong van Emday voor overleg.

Gratis ondersteuning

Tot twee maanden na de cursus kunt u zonder kosten de docenten van Emday vragen stellen over de lesstof. Ook na die tijd, of voor andere onderwerpen, biedt Emday ruime mogelijkheden om eventuele problemen op te lossen.

Deze cursus is inclusief...

...cursusmaterialen en, indien van toepassing, een USB-stick voor de opslag van de oefenbestanden, gebruik van een computer met sofware voor Mac OS X of Windows, een prima lunch, koffie, thee en frisdranken. Bij iedere cursus ontvangt u een certificaat van deelname.

Cursustijden

Alle cursussen beginnen om 10.00 uur en duren tot 17.00 uur.

Ook interessant...

Als u interesse hebt in de cursus Adobe Photoshop Web, kunnen onderstaande cursusgroepen misschien ook interessant zijn voor u:

Wat anderen zeggen...

Veel geleerd bij de cursus Productfotografie! De docent was enthousiast en duidelijk.

— Annemiek, marketing manager bij Maku Products in Beuningen, fotografeerde planten voor de webshop


Cursusagenda

Deze agenda toont alleen de data voor de cursus Adobe Photoshop Web. Klik hier voor de gehele agenda.

Kijk op emday.nl/cursussen/adobe-photoshop-web/ voor actuele cursusdata.

  Cursus Data dagen prijs   informatie inschrijven Opmerkingen
  Cursusinformatie wordt geladen...              

Voorjaarsaanbieding!

Bij de cursus Adobe InDesign Druk & Print, Adobe InDesign Digitaal Publiceren, Adobe Illustrator of CorelDraw, Adobe Photoshop Prepress of Adobe Photoshop Web in maart geldt een voorjaarskorting van 100 euro excl. btw! Of ontvang een prachtig tekentablet cadeau: een Wacom Intuos Pro Pen & Touch Tablet S (onder voorbehoud beschikbaarheid apparatuur, aanbiedingen worden niet gecombineerd).