Adobe Premiere Pro

Adobe Premiere Pro

Premiere Pro CS5 Boxshot

Doelgroep

De cursus Adobe Premiere Pro is bedoeld voor iedereen die met behulp van een computer professionele videomontages wil maken voor publicatie op cd-rom of op het internet. De cursus is ook geschikt voor wie Premiere alleen wil gebruiken voor het maken van een lijst met montage-instructies waarmee een high-end video-editor wordt aangestuurd voor de definitieve montage op broadcast-kwaliteit.

Cursusdoel

Na het volgen van de cursus Adobe Premiere Pro is de cursist in staat zelfstandig video- en audiomontages te maken en te bewerken, op zo’n manier dat het resultaat kan worden gebruikt in een website of op een andere multimediaproductie.

Voorkennis

Tijdens de cursus wordt Nederlands gesproken, maar Adobe Premiere Pro is Engelstalige software. Ook het boek dat u als naslagwerk ontvangt is Engelstalig. Een redelijke leesvaardigheid in de Engelse taal is daarom noodzakelijk.

Cursusmateriaal

De cursus is sterk praktijkgericht. Als de docent de basis van een oefening heeft uitgelegd, gaat u zelf aan de slag. Ter ondersteuning wordt het Engelstalige boek Adobe Premiere Pro in a Book (inclusief DVD) meegeleverd. Dit boek is het officiële cursusmateriaal van Adobe. Daarnaast ontvangt u een Nederlandstalige hand-out als naslagwerk.

Docenten

De cursus wordt gegeven door ervaren en communicatieve docenten die naast het verzorgen van opleidingen ook in de praktijk met video en videobewerking werkzaam zijn.

Maatwerk

Ook 1-op-1 cursus behoort tot de mogelijkheden, zodat u precies leert wat u wenst in de tijd die u tot uw beschikking heeft. Bel met Saskia de Jong van Emday voor overleg.

Gratis ondersteuning

Tot twee maanden na de cursus kunt u zonder kosten de docenten van Emday vragen stellen over de lesstof. Ook na die tijd, of voor andere onderwerpen, biedt Emday ruime mogelijkheden om eventuele problemen op te lossen.

Deze cursus is inclusief...

...cursusmaterialen en, indien van toepassing, een USB-stick voor de opslag van de oefenbestanden, gebruik van een computer met sofware voor Mac OS X of Windows, een prima lunch, koffie, thee en frisdranken. Bij iedere cursus ontvangt u een certificaat van deelname.

Cursustijden

Alle cursussen beginnen om 10.00 uur en duren tot 17.00 uur.

Ook interessant...

Als u interesse hebt in de cursus Adobe Premiere Pro, kunnen onderstaande cursusgroepen misschien ook interessant zijn voor u:


Wat anderen zeggen...

Goede, kwalitatieve, diverse, complete cursussen!

— Nadine, medewerkster marketing/communicatie bij Holmatro, over de cursussen Social Media Zakelijk en Adobe InDesign


Cursusagenda

Deze agenda toont alleen de data voor de cursus Adobe Premiere Pro. Klik hier voor de gehele agenda.

Kijk op emday.nl/cursussen/adobe-premiere-pro/ voor actuele cursusdata.

  Cursus Data dagen prijs   informatie inschrijven Opmerkingen
  Cursusinformatie wordt geladen...              

Wij slaan een andere weg in..!

Beste cursisten, sinds 1986 hebben wij cursussen voor jullie mogen verzorgen. Van MS DOS tot ePubs 🙂 Dat deden wij met bijzonder veel plezier en inzet. Inmiddels zijn wij ook actief geworden met een stichting op het gebied van mensenrechten en dat heeft zo’n grote vlucht genomen, dat wij voor nu stoppen met het verzorgen van cursussen. Met pijn in het hart, maar met overtuiging. Heeft u nog vragen, wensen, wilt u een cursus volgen: mail naar sdj@emday.nl en ik zet het door naar de betreffende docent, die contact met u zal opnemen. U kunt dan rechtstreeks ‘zaken doen’ met elkaar. Dank voor uw vertrouwen en prettige aanwezigheid. Het ga u goed..! Hartelijke groet, Saskia de Jong en Miriam van der Have. (juni 2018)