Adobe Premiere Pro

Adobe Premiere Pro

Premiere Pro CS5 Boxshot

Doelgroep

De cursus Adobe Premiere Pro is bedoeld voor iedereen die met behulp van een computer professionele videomontages wil maken voor publicatie op cd-rom of op het internet. De cursus is ook geschikt voor wie Premiere alleen wil gebruiken voor het maken van een lijst met montage-instructies waarmee een high-end video-editor wordt aangestuurd voor de definitieve montage op broadcast-kwaliteit.

Cursusdoel

Na het volgen van de cursus Adobe Premiere Pro is de cursist in staat zelfstandig video- en audiomontages te maken en te bewerken, op zo’n manier dat het resultaat kan worden gebruikt in een website of op een andere multimediaproductie.

Voorkennis

Tijdens de cursus wordt Nederlands gesproken, maar Adobe Premiere Pro is Engelstalige software. Ook het boek dat u als naslagwerk ontvangt is Engelstalig. Een redelijke leesvaardigheid in de Engelse taal is daarom noodzakelijk.

Cursusmateriaal

De cursus is sterk praktijkgericht. Als de docent de basis van een oefening heeft uitgelegd, gaat u zelf aan de slag. Ter ondersteuning wordt het Engelstalige boek Adobe Premiere Pro in a Book (inclusief DVD) meegeleverd. Dit boek is het officiële cursusmateriaal van Adobe. Daarnaast ontvangt u een Nederlandstalige hand-out als naslagwerk.

Docenten

De cursus wordt gegeven door ervaren en communicatieve docenten die naast het verzorgen van opleidingen ook in de praktijk met video en videobewerking werkzaam zijn.

Maatwerk

Ook 1-op-1 cursus behoort tot de mogelijkheden, zodat u precies leert wat u wenst in de tijd die u tot uw beschikking heeft. Bel met Saskia de Jong van Emday voor overleg.

Gratis ondersteuning

Tot twee maanden na de cursus kunt u zonder kosten de docenten van Emday vragen stellen over de lesstof. Ook na die tijd, of voor andere onderwerpen, biedt Emday ruime mogelijkheden om eventuele problemen op te lossen.

Deze cursus is inclusief...

...cursusmaterialen en, indien van toepassing, een USB-stick voor de opslag van de oefenbestanden, gebruik van een computer met sofware voor Mac OS X of Windows, een prima lunch, koffie, thee en frisdranken. Bij iedere cursus ontvangt u een certificaat van deelname.

Cursustijden

Alle cursussen beginnen om 10.00 uur en duren tot 17.00 uur.

Ook interessant...

Als u interesse hebt in de cursus Adobe Premiere Pro, kunnen onderstaande cursusgroepen misschien ook interessant zijn voor u:


Wat anderen zeggen...

Zeer leerzame cursus Tablet Publishing met InDesign gehad van sympathieke docent Peter. Alles was interessant.

— Marc, grafisch ontwerper met eigen bedrijf in Den Dungen


Cursusagenda

Deze agenda toont alleen de data voor de cursus Adobe Premiere Pro. Klik hier voor de gehele agenda.

Kijk op emday.nl/cursussen/adobe-premiere-pro/ voor actuele cursusdata.

  Cursus Data dagen prijs   informatie inschrijven Opmerkingen
  Cursusinformatie wordt geladen...              

Voorjaarsaanbieding!

Bij de cursus Adobe InDesign Druk & Print, Adobe InDesign Digitaal Publiceren, Adobe Illustrator of CorelDraw, Adobe Photoshop Prepress of Adobe Photoshop Web in maart geldt een voorjaarskorting van 100 euro excl. btw! Of ontvang een prachtig tekentablet cadeau: een Wacom Intuos Pro Pen & Touch Tablet S (onder voorbehoud beschikbaarheid apparatuur, aanbiedingen worden niet gecombineerd).