Bedrijfsvideo

Bedrijfsvideo

Doelgroep

Iedereen die binnen een organisatie zelfstandig korte video’s wil maken, vanaf het eerste idee voor een script tot en met het publiceren op het internet. De cursus is bovendien zeer geschikt voor schrijvende journalisten en communicatiemedewerkers die hun vaardigheden willen uitbreiden met het produceren van korte videoreportages.

Samen

Video is een onderwerp dat je heel goed samen met een collega kunt oppakken. Daarom krijgt uw collega 25 procent korting als hij of zij deze cursus tegelijk met u volgt.

Cursusdoel

U leert hoe u zelfstandig een korte bedrijfsvideo kunt samenstellen, vanaf het eerste idee voor een script tot en met het publiceren op het internet.

Vereiste voorkennis

Een specifieke vooropleiding is niet vereist, wel wordt verwacht dat u bekend bent met de bediening van hun eigen videoapparatuur. Deze cursus sluit uitstekend aan op de Basiscursus Video.

Vereiste apparatuur

Tijdens de cursus werkt u met uw eigen digitale camera. Als u nog niet over een (semi-)professionele videocamera beschikt, kunt u in overleg en tegen meerprijs gebruik maken van de bij Emday beschikbare camera’s. Als u de beschikking hebt over een statief en eventueel een lichtset, kunt u deze meenemen, maar u kunt ook gebruikmaken van de aanwezige apparatuur. Tijdens de cursus wordt gewerkt met een ‘tape-less’ workflow, waarbij direct op harddisk of geheugenstick wordt opgenomen. Als uw camera met tape werkt, dient u zelf te zorgen voor de hard- en software om de tape naar een computer over te zetten.

Cursusmateriaal

Bij deze cursus wordt veel in de praktijk gewerkt. De theorie wordt uitgelegd via korte presentaties. U ontvangt een beknopt boek over Adobe Premiere Pro. Voor zover geen gebruik wordt gemaakt van de opnames die u tijdens de cursus maakt, ontvangt u het gebruikte beeldmateriaal en geluid op een DVD of een USB-geheugenstick.

Docenten

De cursus wordt gegeven door ervaren en communicatieve docenten die naast het verzorgen van opleidingen ook in de praktijk met video werkzaam zijn.

Maatwerk

Ook 1-op-1 cursus behoort tot de mogelijkheden, zodat u precies leert wat u wenst in de tijd die u tot uw beschikking heeft. Bel met Saskia de Jong van Emday voor overleg.

Locatie

De cursus Bedrijfsvideo wordt verzorgd in de studio van Emday in Nijmegen.

Deze cursus is inclusief...

...cursusmaterialen en, indien van toepassing, een USB-stick voor de opslag van de oefenbestanden, gebruik van een computer met sofware voor Mac OS X of Windows, een prima lunch, koffie, thee en frisdranken. Bij iedere cursus ontvangt u een certificaat van deelname.

Cursustijden

Alle cursussen beginnen om 10.00 uur en duren tot 17.00 uur.

Ook interessant...

Als u interesse hebt in de cursus Bedrijfsvideo, kunnen onderstaande cursusgroepen misschien ook interessant zijn voor u:

Wat anderen zeggen...

Zeer fijne cursus & docent, lekker relaxed en gemoedelijk. Het volgen van de cursus in eigen tempo is me zeer goed bevallen.

— Jan, medewerker automatisering van de Arrondissementsrechtbank in Arnhem, over de cursus Adobe InDesign Technisch en Creatief

Cursusagenda

Deze agenda toont alleen de data voor de cursus Bedrijfsvideo. Klik hier voor de gehele agenda.

Kijk op emday.nl/cursussen/bedrijfsvideo/ voor actuele cursusdata.

  Cursus Data dagen prijs   informatie inschrijven Opmerkingen
  Cursusinformatie wordt geladen...              

Voorjaarsaanbieding!

Bij de cursus Adobe InDesign Druk & Print, Adobe InDesign Digitaal Publiceren, Adobe Illustrator, Adobe Photoshop Prepress of CorelDraw in mei geldt een voorjaarskorting van 100 euro excl. btw! Of ontvang een prachtig tekentablet cadeau: een Wacom Intuos Art Black Pen & Touch Tablet M (onder voorbehoud beschikbaarheid apparatuur, aanbiedingen worden niet gecombineerd).