Cameravoering

Cameravoering

Doelgroep

De cursus Cameravoering is bedoeld voor mensen die video gebruiken om een verhaal te vertellen: journalisten, camjo’s, redacteuren, marcom-medewerkers, (web)redacteuren, makelaars, verkopers, managers, vormgevers, wetenschappers en docenten. De cursus is relevant voor zowel mensen die zelf de camera vasthouden als degenen die samenwerken met een cameraman/vrouw.

Samen

Video is een onderwerp dat je heel goed samen met een collega kunt oppakken. Daarom krijgt uw collega 25 procent korting als hij of zij deze cursus tegelijk met u volgt.

Cursusdoel

Na het volgen van de cursus Cameravoering bent u bekend met diverse cameratechnieken en de toepassing daarvan bij het in een video vertellen van een verhaal. U kunt de opgedane theorie- en praktijkervaring toepassen bij het maken van video’s.

Vereiste voorkennis

Tijdens de cursus werkt u bij voorkeur met uw eigen digitale camera. Om aan de cursus deel te nemen is geen specifieke voorkennis vereist, hoewel enige ervaring met de eigen camera is aan te bevelen.

Camera’s

Natuurlijk kunt u tijdens de cursus het beste werken met uw eigen camera. Als u nog niet over een geschikte videocamera beschikt, kunt u in overleg en tegen meerprijs gebruik maken van de bij Emday beschikbare camera’s.

Cursusmateriaal

Bij deze cursus wordt veel in de praktijk gewerkt. De theorie wordt uitgelegd via korte presentaties. Van deze presentaties ontvangt u een hand-out.

Docenten

De cursus wordt gegeven door ervaren en communicatieve docenten die naast het verzorgen van opleidingen ook in de praktijk met video werkzaam zijn.

Maatwerk

Ook 1-op-1 cursus behoort tot de mogelijkheden, zodat u precies leert wat u wenst in de tijd die u tot uw beschikking heeft. Bel met Saskia de Jong van Emday voor overleg.

Gratis ondersteuning

Tot twee maanden na de cursus kunt u zonder kosten de docenten van Emday vragen stellen over de lesstof. Ook na die tijd, of voor andere onderwerpen, biedt Emday ruime mogelijkheden om eventuele problemen op te lossen.

Deze cursus is inclusief...

...cursusmaterialen en, indien van toepassing, een USB-stick voor de opslag van de oefenbestanden, gebruik van een computer met sofware voor Mac OS X of Windows, een prima lunch, koffie, thee en frisdranken. Bij iedere cursus ontvangt u een certificaat van deelname.

Cursustijden

Alle cursussen beginnen om 10.00 uur en duren tot 17.00 uur.

Ook interessant...

Als u interesse hebt in de cursus Cameravoering, kunnen onderstaande cursusgroepen misschien ook interessant zijn voor u:

Wat anderen zeggen...

Heb genoten om les te krijgen van een groot fotograaf. Mich was geweldig en inspirerend. Voor herhaling vatbaar. Zeer leerzaam.

— Francis, manager bij Sodexo Altys, over de cursus Productfotografie

Cursusagenda

Deze agenda toont alleen de data voor de cursus Cameravoering. Klik hier voor de gehele agenda.

Kijk op emday.nl/cursussen/cameravoering/ voor actuele cursusdata.

  Cursus Data dagen prijs   informatie inschrijven Opmerkingen
  Cursusinformatie wordt geladen...              

Wij slaan een andere weg in..!

Beste cursisten, sinds 1986 hebben wij cursussen voor jullie mogen verzorgen. Van MS DOS tot ePubs 🙂 Dat deden wij met bijzonder veel plezier en inzet. Inmiddels zijn wij ook actief geworden met een stichting op het gebied van mensenrechten en dat heeft zo’n grote vlucht genomen, dat wij voor nu stoppen met het verzorgen van cursussen. Met pijn in het hart, maar met overtuiging. Heeft u nog vragen, wensen, wilt u een cursus volgen: mail naar sdj@emday.nl en ik zet het door naar de betreffende docent, die contact met u zal opnemen. U kunt dan rechtstreeks ‘zaken doen’ met elkaar. Dank voor uw vertrouwen en prettige aanwezigheid. Het ga u goed..! Hartelijke groet, Saskia de Jong en Miriam van der Have. (juni 2018)