Cameravoering

Cameravoering

Doelgroep

De cursus Cameravoering is bedoeld voor mensen die video gebruiken om een verhaal te vertellen: journalisten, camjo’s, redacteuren, marcom-medewerkers, (web)redacteuren, makelaars, verkopers, managers, vormgevers, wetenschappers en docenten. De cursus is relevant voor zowel mensen die zelf de camera vasthouden als degenen die samenwerken met een cameraman/vrouw.

Samen

Video is een onderwerp dat je heel goed samen met een collega kunt oppakken. Daarom krijgt uw collega 25 procent korting als hij of zij deze cursus tegelijk met u volgt.

Cursusdoel

Na het volgen van de cursus Cameravoering bent u bekend met diverse cameratechnieken en de toepassing daarvan bij het in een video vertellen van een verhaal. U kunt de opgedane theorie- en praktijkervaring toepassen bij het maken van video’s.

Vereiste voorkennis

Tijdens de cursus werkt u bij voorkeur met uw eigen digitale camera. Om aan de cursus deel te nemen is geen specifieke voorkennis vereist, hoewel enige ervaring met de eigen camera is aan te bevelen.

Camera’s

Natuurlijk kunt u tijdens de cursus het beste werken met uw eigen camera. Als u nog niet over een geschikte videocamera beschikt, kunt u in overleg en tegen meerprijs gebruik maken van de bij Emday beschikbare camera’s.

Cursusmateriaal

Bij deze cursus wordt veel in de praktijk gewerkt. De theorie wordt uitgelegd via korte presentaties. Van deze presentaties ontvangt u een hand-out.

Docenten

De cursus wordt gegeven door ervaren en communicatieve docenten die naast het verzorgen van opleidingen ook in de praktijk met video werkzaam zijn.

Maatwerk

Ook 1-op-1 cursus behoort tot de mogelijkheden, zodat u precies leert wat u wenst in de tijd die u tot uw beschikking heeft. Bel met Saskia de Jong van Emday voor overleg.

Gratis ondersteuning

Tot twee maanden na de cursus kunt u zonder kosten de docenten van Emday vragen stellen over de lesstof. Ook na die tijd, of voor andere onderwerpen, biedt Emday ruime mogelijkheden om eventuele problemen op te lossen.

Deze cursus is inclusief...

...cursusmaterialen en, indien van toepassing, een USB-stick voor de opslag van de oefenbestanden, gebruik van een computer met sofware voor Mac OS X of Windows, een prima lunch, koffie, thee en frisdranken. Bij iedere cursus ontvangt u een certificaat van deelname.

Cursustijden

Alle cursussen beginnen om 10.00 uur en duren tot 17.00 uur.

Ook interessant...

Als u interesse hebt in de cursus Cameravoering, kunnen onderstaande cursusgroepen misschien ook interessant zijn voor u:

Wat anderen zeggen...

De docent is ervaren en rustig. Veel kennis, prettig. Het meest leerzaam vond ik alles rond het ‘drukwereldje’. Gezien mijn web-achtergrond was dat allemaal nieuw voor mij. Ik vond het allemaal prima geregeld, verzorgd er uit zien, en de lunch kon niet beter!

— Jan, webdeveloper bij TAF Verzekeringen over de cursus Adobe InDesign

Cursusagenda

Deze agenda toont alleen de data voor de cursus Cameravoering. Klik hier voor de gehele agenda.

Kijk op emday.nl/cursussen/cameravoering/ voor actuele cursusdata.

  Cursus Data dagen prijs   informatie inschrijven Opmerkingen
  Cursusinformatie wordt geladen...              

Zomeraanbieding

Voor de cursus Adobe After Effects op 27, 28 juni en 4, 5 juli geldt voor de tweede deelnemer een korting van 30%!