Certified PDF

Certified PDF

Enfocus InstantPDF Boxshot

Doelgroep

De cursus Certified PDF is bedoeld voor wie bij het aanleveren van drukklare documenten te maken heeft met de aanleverstandaard zoals die door de diverse brancheorganisaties wordt ondersteund. De makers van deze bestanden leren hoe een goed Certified PDF-bestand gemaakt wordt, de ontvangers leren hoe de kwaliteit van het bestand gecontroleerd kan worden.

Cursusmateriaal

Bij deze training wordt gebruik gemaakt van presentaties die tevens op papier worden verstrekt, schriftelijk lesmateriaal en een USB-stick met oefenbestanden. Het lesmateriaal en de oefenbestanden zijn geheel op de praktijk afgestemd en zowel voor Macintosh- als Windows-gebruikers geschikt.

Cursusdoel

Na het volgen van de Cursus Certified PDF is de cursist in staat om met behulp van Enfocus Instant PDF of Enfocus Pitstop Professional zelfstandig PDF-bestanden te genereren die voldoen aan de relevante Certified PDF-standaard voor het aanleveren van advertentiemateriaal of drukwerk.

Gratis ondersteuning

Tot twee maanden na de cursus kunt u zonder kosten de docenten van Emday vragen stellen over de lesstof. Ook na die tijd, of voor andere onderwerpen, biedt Emday ruime mogelijkheden om eventuele problemen op te lossen.

Deze cursus is inclusief...

...cursusmaterialen en, indien van toepassing, een USB-stick voor de opslag van de oefenbestanden, gebruik van een computer met sofware voor Mac OS X of Windows, een prima lunch, koffie, thee en frisdranken. Bij iedere cursus ontvangt u een certificaat van deelname.

Cursustijden

Alle cursussen beginnen om 10.00 uur en duren tot 17.00 uur.

Ook interessant...

Als u interesse hebt in de cursus Certified PDF, kunnen onderstaande cursusgroepen misschien ook interessant zijn voor u:

Wat anderen zeggen...

Voor mij was het werken met formulieren en de aktie knoppen/presentaties het meest leerzaam, omdat ik dit in mijn werk ga gebruiken. De docent heeft een prettige, rustige manier van uitleggen. Hij laat je rustig doorwerken.

— Debby, management support bij een Life Sciences bedrijf, over de cursus Adobe Acrobat Zakelijk Gebruik

Cursusagenda

Deze agenda toont alleen de data voor de cursus Certified PDF. Klik hier voor de gehele agenda.

Kijk op emday.nl/cursussen/certified-pdf/ voor actuele cursusdata.

  Cursus Data dagen prijs   informatie inschrijven Opmerkingen
  Cursusinformatie wordt geladen...              

Voorjaarsaanbieding!

Bij de cursus Adobe InDesign Druk & Print, Adobe InDesign Digitaal Publiceren, Adobe Illustrator, Adobe Photoshop Prepress of CorelDraw in mei geldt een voorjaarskorting van 100 euro excl. btw! Of ontvang een prachtig tekentablet cadeau: een Wacom Intuos Art Black Pen & Touch Tablet M (onder voorbehoud beschikbaarheid apparatuur, aanbiedingen worden niet gecombineerd).