Certified PDF

Certified PDF

Enfocus InstantPDF Boxshot

Doelgroep

De cursus Certified PDF is bedoeld voor wie bij het aanleveren van drukklare documenten te maken heeft met de aanleverstandaard zoals die door de diverse brancheorganisaties wordt ondersteund. De makers van deze bestanden leren hoe een goed Certified PDF-bestand gemaakt wordt, de ontvangers leren hoe de kwaliteit van het bestand gecontroleerd kan worden.

Cursusmateriaal

Bij deze training wordt gebruik gemaakt van presentaties die tevens op papier worden verstrekt, schriftelijk lesmateriaal en een USB-stick met oefenbestanden. Het lesmateriaal en de oefenbestanden zijn geheel op de praktijk afgestemd en zowel voor Macintosh- als Windows-gebruikers geschikt.

Cursusdoel

Na het volgen van de Cursus Certified PDF is de cursist in staat om met behulp van Enfocus Instant PDF of Enfocus Pitstop Professional zelfstandig PDF-bestanden te genereren die voldoen aan de relevante Certified PDF-standaard voor het aanleveren van advertentiemateriaal of drukwerk.

Gratis ondersteuning

Tot twee maanden na de cursus kunt u zonder kosten de docenten van Emday vragen stellen over de lesstof. Ook na die tijd, of voor andere onderwerpen, biedt Emday ruime mogelijkheden om eventuele problemen op te lossen.

Deze cursus is inclusief...

...cursusmaterialen en, indien van toepassing, een USB-stick voor de opslag van de oefenbestanden, gebruik van een computer met sofware voor Mac OS X of Windows, een prima lunch, koffie, thee en frisdranken. Bij iedere cursus ontvangt u een certificaat van deelname.

Cursustijden

Alle cursussen beginnen om 10.00 uur en duren tot 17.00 uur.

Ook interessant...

Als u interesse hebt in de cursus Certified PDF, kunnen onderstaande cursusgroepen misschien ook interessant zijn voor u:

Wat anderen zeggen...

Heb genoten om les te krijgen van een groot fotograaf. Mich was geweldig en inspirerend. Voor herhaling vatbaar. Zeer leerzaam.

— Francis, manager bij Sodexo Altys, over de cursus Productfotografie.

Cursusagenda

Deze agenda toont alleen de data voor de cursus Certified PDF. Klik hier voor de gehele agenda.

Kijk op emday.nl/cursussen/certified-pdf/ voor actuele cursusdata.

  Cursus Data dagen prijs   informatie inschrijven Opmerkingen
  Cursusinformatie wordt geladen...              

Zomeraanbieding

Voor de cursus Adobe After Effects op 27, 28 juni en 4, 5 juli geldt voor de tweede deelnemer een korting van 30%!