CorelDraw


CorelDraw

Corel Draw X3 boxshot

Doelgroep

Iedereen die CorelDraw wil gebruiken voor het maken van technische of creatieve illustraties behoort tot de doelgroep voor de cursus Tekenen met CorelDraw. Hoewel het pakket CorelDraw een groot aantal programma’s bevat, gaat in deze cursus vrijwel alle aandacht uit naar het tekenprogramma CorelDraw.

Cursusmateriaal

Bij deze cursus wordt gebruikgemaakt van uitgebreid schriftelijk lesmateriaal en een USB-stick met oefenbestanden. Het cursusmateriaal is in het verleden ontwikkeld in samenwerking met Corel Corporation en bekende CorelDraw-specialisten en is nadien door Emday uitgebreid en onderhouden. Dit materiaal, een cursusmap met enkele honderden pagina’s, geheel gebaseerd op de Nederlandstalige versies van de software, vormt door de uitgebreide inhoudsopgave na de cursus een uitstekend naslagwerk.

Cursusdoelen

Na het volgen van de cursus CorelDraw bent u in staat om

  • zelfstandig illustraties te tekenen in Coreldraw,
  • deze illustraties te exporteren ten behoeve van diverse dtp-programma’s en tekstverwerkers,
  • CorelDraw-documenten compleet en in de juiste vorm aan te leveren bij een prepress-servicebureau of een drukker.

Gratis ondersteuning

Tot twee maanden na de cursus kunt u zonder kosten de docenten van Emday vragen stellen over de lesstof. Ook na die tijd, of voor andere onderwerpen, biedt Emday ruime mogelijkheden om eventuele problemen op te lossen.

Deze cursus is inclusief...

...cursusmaterialen en, indien van toepassing, een USB-stick voor de opslag van de oefenbestanden, gebruik van een computer met sofware voor Mac OS X of Windows, een prima lunch, koffie, thee en frisdranken. Bij iedere cursus ontvangt u een certificaat van deelname.

Cursustijden

Alle cursussen beginnen om 10.00 uur en duren tot 17.00 uur.

Ook interessant...

Als u interesse hebt in de cursus CorelDraw, kunnen onderstaande cursusgroepen misschien ook interessant zijn voor u:


Wat anderen zeggen...

Heb prettige en leerzame dagen gehad. De docent heeft veel kennis van zaken en leert je in vier dagen op een prettige manier werken met InDesign. Ik kom graag terug!

— Bas, communicatiemedewerker bij Eijkelkamp


Cursusagenda

Deze agenda toont alleen de data voor de cursus CorelDraw. Klik hier voor de gehele agenda.

Kijk op emday.nl/cursussen/coreldraw/ voor actuele cursusdata.

  Cursus Data dagen prijs   informatie inschrijven Opmerkingen
  Cursusinformatie wordt geladen...              

Voorjaarsaanbieding!

Bij de cursus Adobe InDesign Druk & Print, Adobe InDesign Digitaal Publiceren, Adobe Illustrator, Adobe Photoshop Prepress of CorelDraw in mei geldt een voorjaarskorting van 100 euro excl. btw! Of ontvang een prachtig tekentablet cadeau: een Wacom Intuos Art Black Pen & Touch Tablet M (onder voorbehoud beschikbaarheid apparatuur, aanbiedingen worden niet gecombineerd).