CorelDraw


CorelDraw

Corel Draw X3 boxshot

Doelgroep

Iedereen die CorelDraw wil gebruiken voor het maken van technische of creatieve illustraties behoort tot de doelgroep voor de cursus Tekenen met CorelDraw. Hoewel het pakket CorelDraw een groot aantal programma’s bevat, gaat in deze cursus vrijwel alle aandacht uit naar het tekenprogramma CorelDraw.

Cursusmateriaal

Bij deze cursus wordt gebruikgemaakt van uitgebreid schriftelijk lesmateriaal en een USB-stick met oefenbestanden. Het cursusmateriaal is in het verleden ontwikkeld in samenwerking met Corel Corporation en bekende CorelDraw-specialisten en is nadien door Emday uitgebreid en onderhouden. Dit materiaal, een cursusmap met enkele honderden pagina’s, geheel gebaseerd op de Nederlandstalige versies van de software, vormt door de uitgebreide inhoudsopgave na de cursus een uitstekend naslagwerk.

Cursusdoelen

Na het volgen van de cursus CorelDraw bent u in staat om

  • zelfstandig illustraties te tekenen in Coreldraw,
  • deze illustraties te exporteren ten behoeve van diverse dtp-programma’s en tekstverwerkers,
  • CorelDraw-documenten compleet en in de juiste vorm aan te leveren bij een prepress-servicebureau of een drukker.

Gratis ondersteuning

Tot twee maanden na de cursus kunt u zonder kosten de docenten van Emday vragen stellen over de lesstof. Ook na die tijd, of voor andere onderwerpen, biedt Emday ruime mogelijkheden om eventuele problemen op te lossen.

Deze cursus is inclusief...

...cursusmaterialen en, indien van toepassing, een USB-stick voor de opslag van de oefenbestanden, gebruik van een computer met sofware voor Mac OS X of Windows, een prima lunch, koffie, thee en frisdranken. Bij iedere cursus ontvangt u een certificaat van deelname.

Cursustijden

Alle cursussen beginnen om 10.00 uur en duren tot 17.00 uur.

Ook interessant...

Als u interesse hebt in de cursus CorelDraw, kunnen onderstaande cursusgroepen misschien ook interessant zijn voor u:


Wat anderen zeggen...

Bij de cursus Tablet Publishing met InDesign werd heel prettig lesgegeven, het was zeer goed te volgen. Emday heeft een leuk aanbod in cursussen en goede docenten.

— Dick, grafisch vormgever bij MSD Intervet International, over de cursus Tablet Publishing met InDesign


Cursusagenda

Deze agenda toont alleen de data voor de cursus CorelDraw. Klik hier voor de gehele agenda.

Kijk op emday.nl/cursussen/coreldraw/ voor actuele cursusdata.

  Cursus Data dagen prijs   informatie inschrijven Opmerkingen
  Cursusinformatie wordt geladen...              

Winteraanbieding!

Bij de cursus Adobe InDesign Druk & Print, Adobe InDesign Digitaal Publiceren, Adobe Illustrator of CorelDraw, Adobe Photoshop Prepress of Adobe Photoshop Web in januari geldt 15% korting, of voor uw collega zelfs 40%! Of ontvang (beiden) een prachtige tablet cadeau: een Samsung Galaxy Tab A 10.1 Wifi, zwart of wit (onder voorbehoud beschikbaarheid apparatuur, aanbiedingen worden niet gecombineerd).