CorelDraw


CorelDraw

Corel Draw X3 boxshot

Doelgroep

Iedereen die CorelDraw wil gebruiken voor het maken van technische of creatieve illustraties behoort tot de doelgroep voor de cursus Tekenen met CorelDraw. Hoewel het pakket CorelDraw een groot aantal programma’s bevat, gaat in deze cursus vrijwel alle aandacht uit naar het tekenprogramma CorelDraw.

Cursusmateriaal

Bij deze cursus wordt gebruikgemaakt van uitgebreid schriftelijk lesmateriaal en een USB-stick met oefenbestanden. Het cursusmateriaal is in het verleden ontwikkeld in samenwerking met Corel Corporation en bekende CorelDraw-specialisten en is nadien door Emday uitgebreid en onderhouden. Dit materiaal, een cursusmap met enkele honderden pagina’s, geheel gebaseerd op de Nederlandstalige versies van de software, vormt door de uitgebreide inhoudsopgave na de cursus een uitstekend naslagwerk.

Cursusdoelen

Na het volgen van de cursus CorelDraw bent u in staat om

  • zelfstandig illustraties te tekenen in Coreldraw,
  • deze illustraties te exporteren ten behoeve van diverse dtp-programma’s en tekstverwerkers,
  • CorelDraw-documenten compleet en in de juiste vorm aan te leveren bij een prepress-servicebureau of een drukker.

Gratis ondersteuning

Tot twee maanden na de cursus kunt u zonder kosten de docenten van Emday vragen stellen over de lesstof. Ook na die tijd, of voor andere onderwerpen, biedt Emday ruime mogelijkheden om eventuele problemen op te lossen.

Deze cursus is inclusief...

...cursusmaterialen en, indien van toepassing, een USB-stick voor de opslag van de oefenbestanden, gebruik van een computer met sofware voor Mac OS X of Windows, een prima lunch, koffie, thee en frisdranken. Bij iedere cursus ontvangt u een certificaat van deelname.

Cursustijden

Alle cursussen beginnen om 10.00 uur en duren tot 17.00 uur.

Ook interessant...

Als u interesse hebt in de cursus CorelDraw, kunnen onderstaande cursusgroepen misschien ook interessant zijn voor u:


Wat anderen zeggen...

De Basiscursus Video was duidelijk en goed verzorgd. Prima begeleiding! Het doe-gedeelte vond ik het meest interessant, door zelf te doen leer ik het meest.

— Bogdan, vormgever en marketingmedewerker bij HealthCity, over de Basiscursus Video


Cursusagenda

Deze agenda toont alleen de data voor de cursus CorelDraw. Klik hier voor de gehele agenda.

Kijk op emday.nl/cursussen/coreldraw/ voor actuele cursusdata.

  Cursus Data dagen prijs   informatie inschrijven Opmerkingen
  Cursusinformatie wordt geladen...              

Wij slaan een andere weg in..!

Beste cursisten, sinds 1986 hebben wij cursussen voor jullie mogen verzorgen. Van MS DOS tot ePubs 🙂 Dat deden wij met bijzonder veel plezier en inzet. Inmiddels zijn wij ook actief geworden met een stichting op het gebied van mensenrechten en dat heeft zo’n grote vlucht genomen, dat wij voor nu stoppen met het verzorgen van cursussen. Met pijn in het hart, maar met overtuiging. Heeft u nog vragen, wensen, wilt u een cursus volgen: mail naar sdj@emday.nl en ik zet het door naar de betreffende docent, die contact met u zal opnemen. U kunt dan rechtstreeks ‘zaken doen’ met elkaar. Dank voor uw vertrouwen en prettige aanwezigheid. Het ga u goed..! Hartelijke groet, Saskia de Jong en Miriam van der Have. (juni 2018)