Digitale Fotografie

Digitale Fotografie

Digitala fotocamera

Doelgroep

De cursus Digitale Fotografie is bedoeld voor mensen die door de opkomst van de digitale fotografie in hun werk te maken krijgen met het maken of beoordelen van digitale foto’s, maar die zelf geen fotografieopleiding hebben gevolgd: journalisten, (web)redacteuren, communicatiemedewerkers, makelaars, verkopers, managers, vormgevers en wetenschappers.

Cursusdoel

Na het volgen van de cursus Digitale Fotografie hebt u veel meer inzicht in de mogelijkheden en de beperkingen van uw eigen apparatuur. Doordat ook de theoretische achtergronden van de fotografie aan de orde komen, bent u in staat de camera-instellingen optimaal te gebruiken, wat de fotokwaliteit ten goede komt.

Apparatuur

Tijdens de cursus werkt u met uw eigen digitale camera. Als u nog niet over een geschikte camera beschikt, kunt u in overleg en tegen meerprijs gebruik maken van de bij Emday beschikbare camera’s.

Voorkennis

Om aan de cursus deel te nemen is geen voorkennis van de fotografie vereist, hoewel enige ervaring met de eigen camera is aan te bevelen.

Cursusmateriaal

Bij deze fotocursus wordt veel in de praktijk gewerkt. De theorie wordt uitgelegd via korte presentaties. U ontvangt een uitstekend boek over fotografie dat u na de cursus als naslagwerk kunt gebruiken.

Docenten

De cursus wordt gegeven door ervaren vakdocenten die naast het verzorgen van opleidingen ook als gediplomeerd vakfotograaf in de praktijk werkzaam zijn.

Locatie

De cursus wordt verzorgd in de studio van Emday in Nijmegen of bij u op locatie. De tijden zijn van 10 tot 17 uur.

Gratis ondersteuning

Tot twee maanden na de cursus kunt u zonder kosten de docenten van Emday vragen stellen over de lesstof. Ook na die tijd, of voor andere onderwerpen, biedt Emday ruime mogelijkheden om eventuele problemen op te lossen.

Deze cursus is inclusief...

...cursusmaterialen en, indien van toepassing, een USB-stick voor de opslag van de oefenbestanden, gebruik van een computer met sofware voor Mac OS X of Windows, een prima lunch, koffie, thee en frisdranken. Bij iedere cursus ontvangt u een certificaat van deelname.

Cursustijden

Alle cursussen beginnen om 10.00 uur en duren tot 17.00 uur.

Ook interessant...

Als u interesse hebt in de cursus Digitale Fotografie, kunnen onderstaande cursusgroepen misschien ook interessant zijn voor u:


Wat anderen zeggen...

Prima cursus Adobe InDesign op maat voor ons gemaakt. Prettig dat de cursus alleen voor ons bedrijf was, zodat we gericht vragen konden stellen. We wilden wel veel op 1 dag, maar er werd prima door de docent op ingespeeld.

— Lenny, grafisch vormgeefster bij woningcorporatie uit Wageningen over de maatwerkcursus Adobe InDesign


Cursusagenda

Deze agenda toont alleen de data voor de cursus Digitale Fotografie. Klik hier voor de gehele agenda.

Kijk op emday.nl/cursussen/digitale-fotografie/ voor actuele cursusdata.

  Cursus Data dagen prijs   informatie inschrijven Opmerkingen
  Cursusinformatie wordt geladen...              

Wij slaan een andere weg in..!

Beste cursisten, sinds 1986 hebben wij cursussen voor jullie mogen verzorgen. Van MS DOS tot ePubs 🙂 Dat deden wij met bijzonder veel plezier en inzet. Inmiddels zijn wij ook actief geworden met een stichting op het gebied van mensenrechten en dat heeft zo’n grote vlucht genomen, dat wij voor nu stoppen met het verzorgen van cursussen. Met pijn in het hart, maar met overtuiging. Heeft u nog vragen, wensen, wilt u een cursus volgen: mail naar sdj@emday.nl en ik zet het door naar de betreffende docent, die contact met u zal opnemen. U kunt dan rechtstreeks ‘zaken doen’ met elkaar. Dank voor uw vertrouwen en prettige aanwezigheid. Het ga u goed..! Hartelijke groet, Saskia de Jong en Miriam van der Have. (juni 2018)