E-mail­nieuwsbrieven met Mailchimp

E-mail­nieuwsbrieven met Mailchimp

emailnieuwsbrief

Doelgroep

Iedereen die e-mail wil inzetten voor het verzenden van goed verzorgde en effectieve nieuwsbrieven.

Cursusdoel

U leert hoe u zelfstandig een bestand met e-mailadressen opbouwt en beheert en hoe u e-mailnieuwsbrieven samenstelt en verzendt met Mailchimp. Verder leert u hoe de effectiviteit van uw e-mailing kan worden gemeten.

Voorkennis

Een specifieke vooropleiding is niet vereist. Kennis van HTML op het niveau van de cursus HTML & CSS is een pré, evenals kennis van Adobe Dreamwaver op het niveau van de cursus Adobe Dreamweaver.

Cursusmateriaal

Bij deze cursus wordt veel in de praktijk gewerkt. De theorie wordt uitgelegd via korte presentaties. U ontvangt hiervan een hand-out, plus een actueel boek.

Docenten

De cursus wordt gegeven door ervaren en communicatieve docenten die naast het verzorgen van opleidingen ook in de praktijk werkzaam zijn.

Maatwerk

Ook 1-op-1 cursus behoort tot de mogelijkheden, zodat u precies leert wat u wenst in de tijd die u tot uw beschikking heeft. Bel met Saskia de Jong van Emday voor overleg.

Locatie

De cursus wordt verzorgd bij Emday in Nijmegen.

Deze cursus is inclusief...

...cursusmaterialen en, indien van toepassing, een USB-stick voor de opslag van de oefenbestanden, gebruik van een computer met sofware voor Mac OS X of Windows, een prima lunch, koffie, thee en frisdranken. Bij iedere cursus ontvangt u een certificaat van deelname.

Cursustijden

Alle cursussen beginnen om 10.00 uur en duren tot 17.00 uur.

Ook interessant...

Als u interesse hebt in de cursus E-mail­nieuwsbrieven met Mailchimp, kunnen onderstaande cursusgroepen misschien ook interessant zijn voor u:

Wat anderen zeggen...

Fijne cursus Illustrator gevolgd. Topdocent met superaanvullingen, topbegeleiding hoewel ik weinig vragen had!

— Sander, militair bij het ministerie van Defensie, bij de cursus Adobe Illustrator

Cursusagenda

Deze agenda toont alleen de data voor de cursus E-mail­nieuwsbrieven met Mailchimp. Klik hier voor de gehele agenda.

Kijk op emday.nl/cursussen/e-mailnieuwsbrieven/ voor actuele cursusdata.

  Cursus Data dagen prijs   informatie inschrijven Opmerkingen
  Cursusinformatie wordt geladen...              

Wij slaan een andere weg in..!

Beste cursisten, sinds 1986 hebben wij cursussen voor jullie mogen verzorgen. Van MS DOS tot ePubs 🙂 Dat deden wij met bijzonder veel plezier en inzet. Inmiddels zijn wij ook actief geworden met een stichting op het gebied van mensenrechten en dat heeft zo’n grote vlucht genomen, dat wij voor nu stoppen met het verzorgen van cursussen. Met pijn in het hart, maar met overtuiging. Heeft u nog vragen, wensen, wilt u een cursus volgen: mail naar sdj@emday.nl en ik zet het door naar de betreffende docent, die contact met u zal opnemen. U kunt dan rechtstreeks ‘zaken doen’ met elkaar. Dank voor uw vertrouwen en prettige aanwezigheid. Het ga u goed..! Hartelijke groet, Saskia de Jong en Miriam van der Have. (juni 2018)