Effectief Presenteren

Effectief Presenteren

 

Doelgroep

De cursus Effectief Presenteren is bedoeld voor personen die voor hun werk presentaties houden of daar binnenkort mee starten. Dat kunnen presentaties zijn binnen de eigen organisatie, maar ook daarbuiten. Te denken valt aan projectmanagers, officemanagers, communicatie- en PR-medewerkers en verkopers.

Vereiste voorkennis

Voor een aantal oefeningen wordt verwacht dat de cursist de basisfuncties van Microsoft PowerPoint, Prezi of Apple Keynote kan toepassen. De cursus is nadrukkelijk niet bedoeld om de basis van deze programma’s te leren.

Docent & werkwijze

De tweedaagse cursus Effectief Presenteren wordt verzorgd door communicatiewetenschapper Carlo Hagemann. Carlo is gepromoveerd aan de Vrije Universiteit en hij publiceert regelmatig over de combinatie van communicatie, politiek en media. De cursus wordt in kleine groepen verzorgd in de vorm van een workshop, waarbij de deelnemers via opdrachten persoonlijk en intensief gecoacht worden.

Cursusdoel

Na het volgen van de cursus zijn de deelnemers in staat zelfstandig een heldere, gestructureerde presentatie op te zetten die niet alleen de boodschap overbrengt, maar ook bij de toehoorders overkomt. De mogelijkheden die PowerPoint, Prezi of Keynote bieden, worden effectief gebruikt. De cursus is nadrukkelijk niet bedoeld om deze programma’s te leren bedienen.

Deze cursus is inclusief...

...cursusmaterialen en, indien van toepassing, een USB-stick voor de opslag van de oefenbestanden, gebruik van een computer met sofware voor Mac OS X of Windows, een prima lunch, koffie, thee en frisdranken. Bij iedere cursus ontvangt u een certificaat van deelname.

Cursustijden

Alle cursussen beginnen om 10.00 uur en duren tot 17.00 uur.

Ook interessant...

Als u interesse hebt in de cursus Effectief Presenteren, kunnen onderstaande cursusgroepen misschien ook interessant zijn voor u:


Wat anderen zeggen...

Bij de door mij gevolgde cursus Adobe InDesign vond ik vooral de onderdelen stramienen en paginaopmaak erg interessant. De docente was uitermate invoelend en behulpzaam! Een perfecte match tussen deskundigheid en coaching. En heerlijk eten!

— Gerard, vormgever van diverse magazines voor gemeente Nijmegen, bij de cursus Adobe InDesign


Cursusagenda

Deze agenda toont alleen de data voor de cursus Effectief Presenteren. Klik hier voor de gehele agenda.

Kijk op emday.nl/cursussen/effectief-presenteren/ voor actuele cursusdata.

  Cursus Data dagen prijs   informatie inschrijven Opmerkingen
  Cursusinformatie wordt geladen...              

Het is lente-aanbieding!

Bij de cursus Adobe InDesign Technisch of Creatief, Adobe Illustrator of CorelDraw, Adobe Photoshop Prepress of Photoshop Web in mei geldt 15% korting, of voor uw collega zelfs 40%! Of ontvang (beiden) een prachtige android-tablet cadeau: een Samsung Galaxy Tab A 10.1 Wifi, zwart of wit (onder voorbehoud beschikbaarheid apparatuur, aanbiedingen worden niet gecombineerd).