Effectief Presenteren

Effectief Presenteren

 

Doelgroep

De cursus Effectief Presenteren is bedoeld voor personen die voor hun werk presentaties houden of daar binnenkort mee starten. Dat kunnen presentaties zijn binnen de eigen organisatie, maar ook daarbuiten. Te denken valt aan projectmanagers, officemanagers, communicatie- en PR-medewerkers en verkopers.

Vereiste voorkennis

Voor een aantal oefeningen wordt verwacht dat de cursist de basisfuncties van Microsoft PowerPoint, Prezi of Apple Keynote kan toepassen. De cursus is nadrukkelijk niet bedoeld om de basis van deze programma’s te leren.

Docent & werkwijze

De tweedaagse cursus Effectief Presenteren wordt verzorgd door communicatiewetenschapper Carlo Hagemann. Carlo is gepromoveerd aan de Vrije Universiteit en hij publiceert regelmatig over de combinatie van communicatie, politiek en media. De cursus wordt in kleine groepen verzorgd in de vorm van een workshop, waarbij de deelnemers via opdrachten persoonlijk en intensief gecoacht worden.

Cursusdoel

Na het volgen van de cursus zijn de deelnemers in staat zelfstandig een heldere, gestructureerde presentatie op te zetten die niet alleen de boodschap overbrengt, maar ook bij de toehoorders overkomt. De mogelijkheden die PowerPoint, Prezi of Keynote bieden, worden effectief gebruikt. De cursus is nadrukkelijk niet bedoeld om deze programma’s te leren bedienen.

Deze cursus is inclusief...

...cursusmaterialen en, indien van toepassing, een USB-stick voor de opslag van de oefenbestanden, gebruik van een computer met sofware voor Mac OS X of Windows, een prima lunch, koffie, thee en frisdranken. Bij iedere cursus ontvangt u een certificaat van deelname.

Cursustijden

Alle cursussen beginnen om 10.00 uur en duren tot 17.00 uur.

Ook interessant...

Als u interesse hebt in de cursus Effectief Presenteren, kunnen onderstaande cursusgroepen misschien ook interessant zijn voor u:


Wat anderen zeggen...

Cursus Adobe Acrobat Zakelijk als zeer prettig ervaren, geeft ideeën die je binnen de organisatie kunt gebruiken of nieuw inzetten. Het onderdeel Formulieren kan ik gelijk goed gebruiken. Erg prettig dat er een oplossing bij een vraag wordt gezocht als het niet direct voorhanden is. Voor goede en informatieve cursussen, ga naar Emday, warm aanbevolen!

— Ria, teamsecretaresse bij Spectrum CMO in Velp, bij de cursus Adobe Acrobat Zakelijk


Cursusagenda

Deze agenda toont alleen de data voor de cursus Effectief Presenteren. Klik hier voor de gehele agenda.

Kijk op emday.nl/cursussen/effectief-presenteren/ voor actuele cursusdata.

  Cursus Data dagen prijs   informatie inschrijven Opmerkingen
  Cursusinformatie wordt geladen...              

Zomeraanbieding

Voor de cursus Adobe After Effects op 27, 28 juni en 4, 5 juli geldt voor de tweede deelnemer een korting van 30%!