Effectief Presenteren

Effectief Presenteren

 

Doelgroep

De cursus Effectief Presenteren is bedoeld voor personen die voor hun werk presentaties houden of daar binnenkort mee starten. Dat kunnen presentaties zijn binnen de eigen organisatie, maar ook daarbuiten. Te denken valt aan projectmanagers, officemanagers, communicatie- en PR-medewerkers en verkopers.

Vereiste voorkennis

Voor een aantal oefeningen wordt verwacht dat de cursist de basisfuncties van Microsoft PowerPoint, Prezi of Apple Keynote kan toepassen. De cursus is nadrukkelijk niet bedoeld om de basis van deze programma’s te leren.

Docent & werkwijze

De tweedaagse cursus Effectief Presenteren wordt verzorgd door communicatiewetenschapper Carlo Hagemann. Carlo is gepromoveerd aan de Vrije Universiteit en hij publiceert regelmatig over de combinatie van communicatie, politiek en media. De cursus wordt in kleine groepen verzorgd in de vorm van een workshop, waarbij de deelnemers via opdrachten persoonlijk en intensief gecoacht worden.

Cursusdoel

Na het volgen van de cursus zijn de deelnemers in staat zelfstandig een heldere, gestructureerde presentatie op te zetten die niet alleen de boodschap overbrengt, maar ook bij de toehoorders overkomt. De mogelijkheden die PowerPoint, Prezi of Keynote bieden, worden effectief gebruikt. De cursus is nadrukkelijk niet bedoeld om deze programma’s te leren bedienen.

Deze cursus is inclusief...

...cursusmaterialen en, indien van toepassing, een USB-stick voor de opslag van de oefenbestanden, gebruik van een computer met sofware voor Mac OS X of Windows, een prima lunch, koffie, thee en frisdranken. Bij iedere cursus ontvangt u een certificaat van deelname.

Cursustijden

Alle cursussen beginnen om 10.00 uur en duren tot 17.00 uur.

Ook interessant...

Als u interesse hebt in de cursus Effectief Presenteren, kunnen onderstaande cursusgroepen misschien ook interessant zijn voor u:


Wat anderen zeggen...

De masterclass Preflight & Kleurbeheer is pittig, maar erg leerzaam. De docent kent de praktijk en theorie uitstekend en maakt zijn publiek daar graag deelgenoot van. Maatwerk bij kleine groepen is erg prettig.

— René, vormgever bij Studio 103, over de masterclass Preflight & Kleurbeheer


Cursusagenda

Deze agenda toont alleen de data voor de cursus Effectief Presenteren. Klik hier voor de gehele agenda.

Kijk op emday.nl/cursussen/effectief-presenteren/ voor actuele cursusdata.

  Cursus Data dagen prijs   informatie inschrijven Opmerkingen
  Cursusinformatie wordt geladen...              

Wij slaan een andere weg in..!

Beste cursisten, sinds 1986 hebben wij cursussen voor jullie mogen verzorgen. Van MS DOS tot ePubs 🙂 Dat deden wij met bijzonder veel plezier en inzet. Inmiddels zijn wij ook actief geworden met een stichting op het gebied van mensenrechten en dat heeft zo’n grote vlucht genomen, dat wij voor nu stoppen met het verzorgen van cursussen. Met pijn in het hart, maar met overtuiging. Heeft u nog vragen, wensen, wilt u een cursus volgen: mail naar sdj@emday.nl en ik zet het door naar de betreffende docent, die contact met u zal opnemen. U kunt dan rechtstreeks ‘zaken doen’ met elkaar. Dank voor uw vertrouwen en prettige aanwezigheid. Het ga u goed..! Hartelijke groet, Saskia de Jong en Miriam van der Have. (juni 2018)