Enfocus Switch

Enfocus Switch

Enfocus FullSwitch Boxshot

Doelgroep

De cursus is bedoeld voor zowel grafici als systeembeheerders die vaak-terugkerende werkzaamheden in hun workflow op eenvoudige wijze zelf willen automatiseren. Enfocus SWITCH vraagt dankzij de grafische gebruikersinterface geen specifieke programmeerkennis. Bij de meest uitgebreide uitvoering, PowerSWITCH, is kennis van een scriptingtaal een voordeel.

Cursusmateriaal

Bij deze cursus ontvangt u een cd-rom met testversies van Enfocus Switch en de tijdens de cursus gebruikte flows.

Cursusdoel

Na het volgen van de cursus bent u in staat zelf een SWITCH workflow samen te stellen die geschikt is voor LightSWITCH of FullSWITCH. De scriptingmogelijkheden van PowerSWITCH worden wel gedemonstreerd en in essentie uitgelegd, maar het zelfstandig leren gebruiken van deze mogelijkheden valt verder buiten het bestek van deze cursus.

Gratis ondersteuning

Tot twee maanden na de cursus kunt u zonder kosten de docenten van Emday vragen stellen over de lesstof. Ook na die tijd, of voor andere onderwerpen, biedt Emday ruime mogelijkheden om eventuele problemen op te lossen.

Deze cursus is inclusief...

...cursusmaterialen en, indien van toepassing, een USB-stick voor de opslag van de oefenbestanden, gebruik van een computer met sofware voor Mac OS X of Windows, een prima lunch, koffie, thee en frisdranken. Bij iedere cursus ontvangt u een certificaat van deelname.

Cursustijden

Alle cursussen beginnen om 10.00 uur en duren tot 17.00 uur.

Ook interessant...

Als u interesse hebt in de cursus Enfocus Switch, kunnen onderstaande cursusgroepen misschien ook interessant zijn voor u:


Wat anderen zeggen...

De begeleiding bij de cursus Flash is erg goed, persoonlijk en gericht. De rust in de ruimte en de opzet zijn geweldig. Het is me weer goed bevallen! Iedereen van harte bedankt!

— Monique, infographics redacteur, ANP Den Haag, over de cursus Adobe Flash Professional

Wij slaan een andere weg in..!

Beste cursisten, sinds 1986 hebben wij cursussen voor jullie mogen verzorgen. Van MS DOS tot ePubs 🙂 Dat deden wij met bijzonder veel plezier en inzet. Inmiddels zijn wij ook actief geworden met een stichting op het gebied van mensenrechten en dat heeft zo’n grote vlucht genomen, dat wij voor nu stoppen met het verzorgen van cursussen. Met pijn in het hart, maar met overtuiging. Heeft u nog vragen, wensen, wilt u een cursus volgen: mail naar sdj@emday.nl en ik zet het door naar de betreffende docent, die contact met u zal opnemen. U kunt dan rechtstreeks ‘zaken doen’ met elkaar. Dank voor uw vertrouwen en prettige aanwezigheid. Het ga u goed..! Hartelijke groet, Saskia de Jong en Miriam van der Have. (juni 2018)