Enfocus Switch

Enfocus Switch

Enfocus FullSwitch Boxshot

Doelgroep

De cursus is bedoeld voor zowel grafici als systeembeheerders die vaak-terugkerende werkzaamheden in hun workflow op eenvoudige wijze zelf willen automatiseren. Enfocus SWITCH vraagt dankzij de grafische gebruikersinterface geen specifieke programmeerkennis. Bij de meest uitgebreide uitvoering, PowerSWITCH, is kennis van een scriptingtaal een voordeel.

Cursusmateriaal

Bij deze cursus ontvangt u een cd-rom met testversies van Enfocus Switch en de tijdens de cursus gebruikte flows.

Cursusdoel

Na het volgen van de cursus bent u in staat zelf een SWITCH workflow samen te stellen die geschikt is voor LightSWITCH of FullSWITCH. De scriptingmogelijkheden van PowerSWITCH worden wel gedemonstreerd en in essentie uitgelegd, maar het zelfstandig leren gebruiken van deze mogelijkheden valt verder buiten het bestek van deze cursus.

Gratis ondersteuning

Tot twee maanden na de cursus kunt u zonder kosten de docenten van Emday vragen stellen over de lesstof. Ook na die tijd, of voor andere onderwerpen, biedt Emday ruime mogelijkheden om eventuele problemen op te lossen.

Deze cursus is inclusief...

...cursusmaterialen en, indien van toepassing, een USB-stick voor de opslag van de oefenbestanden, gebruik van een computer met sofware voor Mac OS X of Windows, een prima lunch, koffie, thee en frisdranken. Bij iedere cursus ontvangt u een certificaat van deelname.

Cursustijden

Alle cursussen beginnen om 10.00 uur en duren tot 17.00 uur.

Ook interessant...

Als u interesse hebt in de cursus Enfocus Switch, kunnen onderstaande cursusgroepen misschien ook interessant zijn voor u:


Wat anderen zeggen...

Heb genoten om les te krijgen van een groot fotograaf. Mich was geweldig en inspirerend. Voor herhaling vatbaar. Zeer leerzaam.

— Francis, manager bij Sodexo Altys, over de cursus Productfotografie.

Voorjaarsaanbieding!

Bij de cursus Adobe InDesign Druk & Print, Adobe InDesign Digitaal Publiceren, Adobe Illustrator, Adobe Photoshop Prepress of CorelDraw in mei geldt een voorjaarskorting van 100 euro excl. btw! Of ontvang een prachtig tekentablet cadeau: een Wacom Intuos Art Black Pen & Touch Tablet M (onder voorbehoud beschikbaarheid apparatuur, aanbiedingen worden niet gecombineerd).