HTML & CSS

HTML & CSS

HTML & CSS

Doelgroep

De cursus HTML & CSS is bedoeld voor gebruikers van webdesignprogramma’s waarbij de HTML- en CSS-code normaal gesproken niet zichtbaar is.

Cursusdoel

Na het volgen van de cursus HTML & CSS is de cursist in staat de HTML- en CSS-instructies in een webpagina te begrijpen en zo nodig aan te passen.

Cursusmateriaal

Bij deze cursus hoort uitgebreid schriftelijk lesmateriaal en een USB-stick met alle oefenbestanden waarmee u in deze cursus heeft gewerkt.

Docenten

De cursus wordt gegeven door ervaren en communicatieve docenten die naast het verzorgen van opleidingen ook in de praktijk werkzaam zijn.

Gratis ondersteuning

Tot twee maanden na de cursus kunt u zonder kosten de docenten van Emday vragen stellen over de lesstof. Ook na die tijd, of voor andere onderwerpen, biedt Emday ruime mogelijkheden om eventuele problemen op te lossen.

Deze cursus is inclusief...

...cursusmaterialen en, indien van toepassing, een USB-stick voor de opslag van de oefenbestanden, gebruik van een computer met sofware voor Mac OS X of Windows, een prima lunch, koffie, thee en frisdranken. Bij iedere cursus ontvangt u een certificaat van deelname.

Cursustijden

Alle cursussen beginnen om 10.00 uur en duren tot 17.00 uur.

Ook interessant...

Als u interesse hebt in de cursus HTML & CSS, kunnen onderstaande cursusgroepen misschien ook interessant zijn voor u:


Wat anderen zeggen...

Prima cursus Dreamweaver, prima locatie en prima docent. Na eerdere cursus FrameMaker met goede ervaringen ook nu weer een goed gevoel.

— Albert, projectmanager bij HJ Media Groep, over de cursus Adobe Dreamweaver


Cursusagenda

Deze agenda toont alleen de data voor de cursus HTML & CSS. Klik hier voor de gehele agenda.

Kijk op emday.nl/cursussen/html-css/ voor actuele cursusdata.

  Cursus Data dagen prijs   informatie inschrijven Opmerkingen
  Cursusinformatie wordt geladen...              

Voorjaarsaanbieding!

Bij de cursus Adobe InDesign Druk & Print, Adobe InDesign Digitaal Publiceren, Adobe Illustrator, Adobe Photoshop Prepress of CorelDraw in mei geldt een voorjaarskorting van 100 euro excl. btw! Of ontvang een prachtig tekentablet cadeau: een Wacom Intuos Art Black Pen & Touch Tablet M (onder voorbehoud beschikbaarheid apparatuur, aanbiedingen worden niet gecombineerd).