HTML5 & CSS3

HTML5 & CSS3

HTML5-logo

Doelgroep

De cursus HTML5 & CSS3 is bedoeld voor webdesigners en bouwers van digitale publicaties. In de cursus wordt uitgegaan van ‘hand coding’, waarbij direct met de codes wordt gewerkt. De cursus is echter ook uitermate geschikt voor gebruikers van Adobe Dreamweaver. Zij kunnen zo inzicht krijgen in de door Dreamweaver gegenereerde code en zij kunnen deze code handmatig aanpassen aan HTML5 en CSS3.

Cursusdoel

U krijgt inzicht in en kennis over de nieuwe mogelijkheden van HTML5 en CSS3 zodat u zelf kunt bepalen in hoeverre u deze nieuwe standaarden al wilt toepassen.

Vereiste voorkennis

Een specifieke vooropleiding is niet vereist, wel wordt verwacht dat de deelnemers al goed bekend zijn met HTML4 en CSS2. Deze kennis kan worden verkregen door het volgen van de cursus HTML4 & CSS2. De cursus is ook geschikt voor mensen met goede kennis van Adobe Dreamweaver.
Hebt u nog geen voorkennis van HTML en wilt u al snel starten met de cursus HTML5 & CSS3, dan bestaat de mogelijkheid om ervóór samen met de docent de tweedaagse cursus HTML4 & CSS2 te doen. Een datum hiervoor is in overleg te bepalen.

Docenten

De cursus wordt gegeven door ervaren en communicatieve docenten die naast het verzorgen van opleidingen ook in de praktijk werkzaam zijn.

Cursusmateriaal

Bij deze cursus wordt veel in de praktijk gewerkt. De theorie wordt uitgelegd via korte presentaties. Als naslagwerk ontvangt u een uitstekend Engelstalig boek.

Locatie

De cursus wordt verzorgd bij Emday in Nijmegen.

Deze cursus is inclusief...

...cursusmaterialen en, indien van toepassing, een USB-stick voor de opslag van de oefenbestanden, gebruik van een computer met sofware voor Mac OS X of Windows, een prima lunch, koffie, thee en frisdranken. Bij iedere cursus ontvangt u een certificaat van deelname.

Cursustijden

Alle cursussen beginnen om 10.00 uur en duren tot 17.00 uur.

Ook interessant...

Als u interesse hebt in de cursus HTML5 & CSS3, kunnen onderstaande cursusgroepen misschien ook interessant zijn voor u:

Wat anderen zeggen...

Ik heb een heel fijne en leerzame cursus gehad waar ik veel van heb geleerd, mede door alle goede tips en hulp! Voor mij waren alle onderdelen leerzaam, omdat ik geen basiskennis ik had. De indeling van de cursus was prima. Zelfs zonder grafische achtergrond was het voor mij goed te doen! Bedankt voor de leerzame, goed georganiseerde en gezellige cursusdagen.

— Véronique van Useful Marketing over de cursus Adobe InDesign

Cursusagenda

Deze agenda toont alleen de data voor de cursus HTML5 & CSS3. Klik hier voor de gehele agenda.

Kijk op emday.nl/cursussen/html5-css3/ voor actuele cursusdata.

  Cursus Data dagen prijs   informatie inschrijven Opmerkingen
  Cursusinformatie wordt geladen...              

Wij slaan een andere weg in..!

Beste cursisten, sinds 1986 hebben wij cursussen voor jullie mogen verzorgen. Van MS DOS tot ePubs 🙂 Dat deden wij met bijzonder veel plezier en inzet. Inmiddels zijn wij ook actief geworden met een stichting op het gebied van mensenrechten en dat heeft zo’n grote vlucht genomen, dat wij voor nu stoppen met het verzorgen van cursussen. Met pijn in het hart, maar met overtuiging. Heeft u nog vragen, wensen, wilt u een cursus volgen: mail naar sdj@emday.nl en ik zet het door naar de betreffende docent, die contact met u zal opnemen. U kunt dan rechtstreeks ‘zaken doen’ met elkaar. Dank voor uw vertrouwen en prettige aanwezigheid. Het ga u goed..! Hartelijke groet, Saskia de Jong en Miriam van der Have. (juni 2018)