LinkedIn Professioneel

LinkedIn Professioneel

LinkedIn Logo

Doelgroep

De cursus LinkedIn Professioneel is bedoeld voor iedereen die LinkedIn gaat gebruiken voor het aanbieden van werk: recruiters, HR-medewerkers en werkgevers uit het MKB. Werknemers op zoek naar een nieuwe baan, leren hoe werkgevers naar hun LinkeIn-profiel kijken – met deze informatie kunnen zij hun profiel ‘onweerstaanbaar’ maken voor werkgevers.

Cursusdoel

Na het volgen van de cursus LinkedIn Professioneel weet u welke mogelijkheden LinkedIn biedt voor het vinden van werknemers, maar ook voor het vinden van een andere baan. U leert hoe u deze mogelijkheden optimaal gebruikt. Na de cursus hebt u genoeg kennis om zelf doeltreffend aan de slag te gaan.

Vereiste voorkennis

Specifieke voorkennis is niet vereist, maar de cursus gaat uit van een HBO-denkniveau.

Cursusmateriaal

U ontvangt het boek Ontdek LinkedIn dat ingaat op de behandelde theorie, plus afdrukken van de gebruikte presentaties.

Docent

De cursus LinkedIn Professioneel wordt gegeven door Miriam van der Have, auteur van het boek Ontdek LinkedIn.

Locatie

De cursus LinkedIn Professioneel wordt verzorgd bij Emday in Nijmegen of, bij voldoende deelnemers, bij de opdrachtgever op locatie.

Samen

LinkedIn is een onderwerp dat u het beste samen met een collega kunt oppakken. Daarom krijgt uw collega 25 procent korting als hij of zij de cursus LinkedIn Professioneel tegelijk met u volgt.

Deze cursus is inclusief...

...cursusmaterialen en, indien van toepassing, een USB-stick voor de opslag van de oefenbestanden, gebruik van een computer met sofware voor Mac OS X of Windows, een prima lunch, koffie, thee en frisdranken. Bij iedere cursus ontvangt u een certificaat van deelname.

Cursustijden

Alle cursussen beginnen om 10.00 uur en duren tot 17.00 uur.

Ook interessant...

Als u interesse hebt in de cursus LinkedIn Professioneel, kunnen onderstaande cursusgroepen misschien ook interessant zijn voor u:

Wat anderen zeggen...

Ik vind de cursus heel goed. De map is echt heel duidelijk. Ton heeft goede adviezen en leuke weetjes. Goede betrokken docent.

— Marieke, beeldend kunstenaar, over de cursus Adobe Illustrator

Cursusagenda

Deze agenda toont alleen de data voor de cursus LinkedIn Professioneel. Klik hier voor de gehele agenda.

Kijk op emday.nl/cursussen/linkedin-professioneel/ voor actuele cursusdata.

  Cursus Data dagen prijs   informatie inschrijven Opmerkingen
  Cursusinformatie wordt geladen...              

Voorjaarsaanbieding!

Bij de cursus Adobe InDesign Druk & Print, Adobe InDesign Digitaal Publiceren, Adobe Illustrator, Adobe Photoshop Prepress of CorelDraw in mei geldt een voorjaarskorting van 100 euro excl. btw! Of ontvang een prachtig tekentablet cadeau: een Wacom Intuos Art Black Pen & Touch Tablet M (onder voorbehoud beschikbaarheid apparatuur, aanbiedingen worden niet gecombineerd).