LinkedIn Professioneel

LinkedIn Professioneel

LinkedIn Logo

Doelgroep

De cursus LinkedIn Professioneel is bedoeld voor iedereen die LinkedIn gaat gebruiken voor het aanbieden van werk: recruiters, HR-medewerkers en werkgevers uit het MKB. Werknemers op zoek naar een nieuwe baan, leren hoe werkgevers naar hun LinkeIn-profiel kijken – met deze informatie kunnen zij hun profiel ‘onweerstaanbaar’ maken voor werkgevers.

Cursusdoel

Na het volgen van de cursus LinkedIn Professioneel weet u welke mogelijkheden LinkedIn biedt voor het vinden van werknemers, maar ook voor het vinden van een andere baan. U leert hoe u deze mogelijkheden optimaal gebruikt. Na de cursus hebt u genoeg kennis om zelf doeltreffend aan de slag te gaan.

Vereiste voorkennis

Specifieke voorkennis is niet vereist, maar de cursus gaat uit van een HBO-denkniveau.

Cursusmateriaal

U ontvangt het boek Ontdek LinkedIn dat ingaat op de behandelde theorie, plus afdrukken van de gebruikte presentaties.

Docent

De cursus LinkedIn Professioneel wordt gegeven door Miriam van der Have, auteur van het boek Ontdek LinkedIn.

Locatie

De cursus LinkedIn Professioneel wordt verzorgd bij Emday in Nijmegen of, bij voldoende deelnemers, bij de opdrachtgever op locatie.

Samen

LinkedIn is een onderwerp dat u het beste samen met een collega kunt oppakken. Daarom krijgt uw collega 25 procent korting als hij of zij de cursus LinkedIn Professioneel tegelijk met u volgt.

Deze cursus is inclusief...

...cursusmaterialen en, indien van toepassing, een USB-stick voor de opslag van de oefenbestanden, gebruik van een computer met sofware voor Mac OS X of Windows, een prima lunch, koffie, thee en frisdranken. Bij iedere cursus ontvangt u een certificaat van deelname.

Cursustijden

Alle cursussen beginnen om 10.00 uur en duren tot 17.00 uur.

Ook interessant...

Als u interesse hebt in de cursus LinkedIn Professioneel, kunnen onderstaande cursusgroepen misschien ook interessant zijn voor u:

Wat anderen zeggen...

Persoonlijk, uitgebreid en to-the-point. Cursus bij Emday voegt echt wat toe.

— Marlous, communictions professional bij AWL Techniek, over de cursusen InDesign Intercatieve Documenten en Adobe Digital Publishing Suite

Cursusagenda

Deze agenda toont alleen de data voor de cursus LinkedIn Professioneel. Klik hier voor de gehele agenda.

Kijk op emday.nl/cursussen/linkedin-professioneel/ voor actuele cursusdata.

  Cursus Data dagen prijs   informatie inschrijven Opmerkingen
  Cursusinformatie wordt geladen...              

Wij slaan een andere weg in..!

Beste cursisten, sinds 1986 hebben wij cursussen voor jullie mogen verzorgen. Van MS DOS tot ePubs 🙂 Dat deden wij met bijzonder veel plezier en inzet. Inmiddels zijn wij ook actief geworden met een stichting op het gebied van mensenrechten en dat heeft zo’n grote vlucht genomen, dat wij voor nu stoppen met het verzorgen van cursussen. Met pijn in het hart, maar met overtuiging. Heeft u nog vragen, wensen, wilt u een cursus volgen: mail naar sdj@emday.nl en ik zet het door naar de betreffende docent, die contact met u zal opnemen. U kunt dan rechtstreeks ‘zaken doen’ met elkaar. Dank voor uw vertrouwen en prettige aanwezigheid. Het ga u goed..! Hartelijke groet, Saskia de Jong en Miriam van der Have. (juni 2018)