360 graden-panoramafotografie

360 graden-panoramafotografie

 

Digitale fotocamera

Cursusdoel

Na het volgen van de cursus Panoramafotografie bent u in staat zelfstandig panoramafoto’s te maken die geschikt zijn voor gebruik op een website of in drukwerk.

Doelgroep

De cursus Panoramafotografie is bedoeld voor fotografen die nog geen of onvoldoende ervaring hebben met panoramafotografie.

Voorkennis

Een fotografische vakopleiding is niet vereist, maar wel wordt verwacht dat u de algemene fotografische techniek voldoende beheerst. Dat betekent dat u hun toestel goed kunt bedienen en dat termen als diafragma, sluitertijd, iso-waarde en dergelijke al bekend zijn.  Tijdens de cursus wordt gewerkt met PTGui en Pano2VR onder Windows of Mac OS X. Enige ervaring met Windows of Mac OS X is daarom vereist.

Apparatuur

Voor deze cursus kunt u het beste uw eigen camera en, zo mogelijk, fish eye-objectief  meenemen. Als u nog niet over een geschikte camera beschikt, kunt u in overleg en tegen meerprijs gebruik maken van de bij Emday beschikbare camera’s. Voor de cursus panoramafotografie zijn in de studio twee panorama-statiefkoppen en een Nikkor fish eye-objectief beschikbaar.
Elders op deze pagina vindt u uitgebreide informatie over de apparatuur en software die bij de cursus Panoramafotografie gebruikt wordt.

Docenten

De cursus wordt gegeven door ervaren vakdocenten die naast het verzorgen van opleidingen ook als gediplomeerd vakfotograaf in de praktijk werkzaam zijn.

Locatie

De cursus Panoramafotografie wordt gegeven in en om de nieuwe ruime studio van Emday in Nijmegen.

Gratis ondersteuning

Tot twee maanden na de cursus kunt u zonder kosten de docenten van Emday vragen stellen over de lesstof. Ook na die tijd, of voor andere onderwerpen, biedt Emday ruime mogelijkheden om eventuele problemen op te lossen.

Deze cursus is inclusief...

...cursusmaterialen en, indien van toepassing, een USB-stick voor de opslag van de oefenbestanden, gebruik van een computer met sofware voor Mac OS X of Windows, een prima lunch, koffie, thee en frisdranken. Bij iedere cursus ontvangt u een certificaat van deelname.

Cursustijden

Alle cursussen beginnen om 10.00 uur en duren tot 17.00 uur.

Ook interessant...

Als u interesse hebt in de cursus 360 graden-panoramafotografie, kunnen onderstaande cursusgroepen misschien ook interessant zijn voor u:


Wat anderen zeggen...

Zéér leerzaam!

— Ron, grafisch vormgeer bij FK Media, over de cursussen Tablet Publishing met InDesign en InDesign Interactieve Documenten


Cursusagenda

Deze agenda toont alleen de data voor de cursus 360 graden-panoramafotografie. Klik hier voor de gehele agenda.

Kijk op emday.nl/cursussen/panoramafotografie/ voor actuele cursusdata.

  Cursus Data dagen prijs   informatie inschrijven Opmerkingen
  Cursusinformatie wordt geladen...              

Zomeraanbieding

Voor de cursus Adobe After Effects op 27, 28 juni en 4, 5 juli geldt voor de tweede deelnemer een korting van 30%!