Social Media? Social Marketing!

Social Media? Social Marketing!

Social Media Wordle-cloud

Doelgroep

Iedere organisatie die een rol van betekenis wil spelen binnen social media, heeft behoefte aan de kennis die in deze cursus wordt geboden. Omdat voor het effectief gebruiken van social media duidelijke team-afspraken noodzakelijk zijn, is de cursus uitermate geschikt voor collega’s die samen hun organisatie op social media vertegenwoordigen. Cursisten zullen in veel gevallen werkzaam zijn op de afdeling Marketing & Communicatie of op de afdeling Verkoop.

Samen

Social media is een onderwerp dat je het best samen met een collega kunt oppakken. Daarom krijgt uw collega 25 procent korting als hij of zij deze cursus tegelijk met u volgt.

Voorkennis

Voor deze cursus is ervaring met het gebruik van social media op het niveau van ‘volgen en moderen’ noodzakelijk. De cursus Social Media Zakelijk biedt de benodigde voorkennis.

Cursusdoel

U leert hoe u de fans van uw product, dienst of idee kunt inzetten als ambassadeurs die graag reclame voor u willen maken en zo tegen relatief geringe kosten een krachtig communicatie-instrument vormen.

Deze cursus is inclusief...

...cursusmaterialen en, indien van toepassing, een USB-stick voor de opslag van de oefenbestanden, gebruik van een computer met sofware voor Mac OS X of Windows, een prima lunch, koffie, thee en frisdranken. Bij iedere cursus ontvangt u een certificaat van deelname.

Cursustijden

Alle cursussen beginnen om 10.00 uur en duren tot 17.00 uur.

Ook interessant...

Als u interesse hebt in de cursus Social Media? Social Marketing!, kunnen onderstaande cursusgroepen misschien ook interessant zijn voor u:

Wat anderen zeggen...

Prima cursus, prima docent! Vooral hoofdstuk drie was interessant omdat daar bijna alles in het kort naar voren kwam. Bedankt!

— Celine, ondernemer makelaardij en kappersbedrijf, over de cursus Adobe Premiere Pro

Cursusagenda

Deze agenda toont alleen de data voor de cursus Social Media? Social Marketing!. Klik hier voor de gehele agenda.

Kijk op emday.nl/cursussen/social-media-social-marketing/ voor actuele cursusdata.

  Cursus Data dagen prijs   informatie inschrijven Opmerkingen
  Cursusinformatie wordt geladen...              

Winteraanbieding!

Bij de cursus Adobe InDesign Druk & Print, Adobe InDesign Digitaal Publiceren, Adobe Illustrator of CorelDraw, Adobe Photoshop Prepress of Adobe Photoshop Web in januari geldt 15% korting, of voor uw collega zelfs 40%! Of ontvang (beiden) een prachtige tablet cadeau: een Samsung Galaxy Tab A 10.1 Wifi, zwart of wit (onder voorbehoud beschikbaarheid apparatuur, aanbiedingen worden niet gecombineerd).