Social Media? Social Marketing!

Social Media? Social Marketing!

Social Media Wordle-cloud

Doelgroep

Iedere organisatie die een rol van betekenis wil spelen binnen social media, heeft behoefte aan de kennis die in deze cursus wordt geboden. Omdat voor het effectief gebruiken van social media duidelijke team-afspraken noodzakelijk zijn, is de cursus uitermate geschikt voor collega’s die samen hun organisatie op social media vertegenwoordigen. Cursisten zullen in veel gevallen werkzaam zijn op de afdeling Marketing & Communicatie of op de afdeling Verkoop.

Samen

Social media is een onderwerp dat je het best samen met een collega kunt oppakken. Daarom krijgt uw collega 25 procent korting als hij of zij deze cursus tegelijk met u volgt.

Voorkennis

Voor deze cursus is ervaring met het gebruik van social media op het niveau van ‘volgen en moderen’ noodzakelijk. De cursus Social Media Zakelijk biedt de benodigde voorkennis.

Cursusdoel

U leert hoe u de fans van uw product, dienst of idee kunt inzetten als ambassadeurs die graag reclame voor u willen maken en zo tegen relatief geringe kosten een krachtig communicatie-instrument vormen.

Deze cursus is inclusief...

...cursusmaterialen en, indien van toepassing, een USB-stick voor de opslag van de oefenbestanden, gebruik van een computer met sofware voor Mac OS X of Windows, een prima lunch, koffie, thee en frisdranken. Bij iedere cursus ontvangt u een certificaat van deelname.

Cursustijden

Alle cursussen beginnen om 10.00 uur en duren tot 17.00 uur.

Ook interessant...

Als u interesse hebt in de cursus Social Media? Social Marketing!, kunnen onderstaande cursusgroepen misschien ook interessant zijn voor u:

Wat anderen zeggen...

Zeer leerzame cursus Tablet Publishing met InDesign gehad van sympathieke docent Peter. Alles was interessant.

— Marc, grafisch ontwerper met eigen bedrijf in Den Dungen

Cursusagenda

Deze agenda toont alleen de data voor de cursus Social Media? Social Marketing!. Klik hier voor de gehele agenda.

Kijk op emday.nl/cursussen/social-media-social-marketing/ voor actuele cursusdata.

  Cursus Data dagen prijs   informatie inschrijven Opmerkingen
  Cursusinformatie wordt geladen...              

Wij slaan een andere weg in..!

Beste cursisten, sinds 1986 hebben wij cursussen voor jullie mogen verzorgen. Van MS DOS tot ePubs 🙂 Dat deden wij met bijzonder veel plezier en inzet. Inmiddels zijn wij ook actief geworden met een stichting op het gebied van mensenrechten en dat heeft zo’n grote vlucht genomen, dat wij voor nu stoppen met het verzorgen van cursussen. Met pijn in het hart, maar met overtuiging. Heeft u nog vragen, wensen, wilt u een cursus volgen: mail naar sdj@emday.nl en ik zet het door naar de betreffende docent, die contact met u zal opnemen. U kunt dan rechtstreeks ‘zaken doen’ met elkaar. Dank voor uw vertrouwen en prettige aanwezigheid. Het ga u goed..! Hartelijke groet, Saskia de Jong en Miriam van der Have. (juni 2018)