Succesvol Adverteren op Internet

Succesvol Adverteren op Internet

SEA = Search Engine Advertising, in het Nederlands Zoekmachine Adverteren

Samen

Online marketing is een onderwerp dat u het beste samen met een collega kunt oppakken. Daarom krijgt uw collega 25 procent korting als hij of zij de cursus Succesvol Adverteren op Internet tegelijk met u volgt.

Doelgroep

De cursus Succesvol Adverteren op Internet is bedoeld voor marketing- en communicatieprofessionals die de  juiste keuzes willen maken in zoekmachine marketing en een zo hoog mogelijk rendement uit hun budget voor online-marketing willen behalen.

Cursusdoel

Na het volgen van de cursus Succesvol Adverteren op Internet weet u welke onderdelen de vindbaarheid van uw website beïnvloeden en hebt u genoeg kennis om zelf doeltreffend aan de slag te gaan en uw website hoog in de lijst met zoekresultaten te krijgen, onder andere door het (gratis of betaald) adverteren bij Google, Pinterest, Instagram en Twitter.

Vereiste voorkennis

Een specifieke vooropleiding is niet vereist, maar het is prettig als u al iets af weet van Zoekmachine Optimalisatie (SEO – Search Engine optimization). De cursus Zoekmachine Optimalisatie sluit goed aan bij de stof die in de cursus Succesvol Adverteren op Internet wordt behandeld.

Cursusmateriaal

U ontvangt een actueel boek dat ingaat op de behandelde theorie.

Locatie

De cursus Succesvol Adverteren op Internet wordt verzorgd bij Emday in Nijmegen of, bij voldoende deelnemers, bij de opdrachtgever op locatie.

Docent

De cursus Succesvol Adverteren op Internet wordt gegeven door ervaren en communicatieve docenten die naast het verzorgen van opleidingen ook in de praktijk werkzaam zijn.

Deze cursus is inclusief...

...cursusmaterialen en, indien van toepassing, een USB-stick voor de opslag van de oefenbestanden, gebruik van een computer met sofware voor Mac OS X of Windows, een prima lunch, koffie, thee en frisdranken. Bij iedere cursus ontvangt u een certificaat van deelname.

Cursustijden

Alle cursussen beginnen om 10.00 uur en duren tot 17.00 uur.

Ook interessant...

Als u interesse hebt in de cursus Succesvol Adverteren op Internet, kunnen onderstaande cursusgroepen misschien ook interessant zijn voor u:

Wat anderen zeggen...

Het meest leerzaam bij de cursus Certified PDF vond ik het maken van profielen. Docent Brian heeft een heldere, rustige en duidelijke manier van uitleggen. Feitelijk, technisch inhoudelijk en gemotiveerd met praktijkvoorbeelden. Erg prettig!

— Gabriël, medewerker automatiseringsbedrijf, over de cursus Certified PDF

Cursusagenda

Deze agenda toont alleen de data voor de cursus Succesvol Adverteren op Internet. Klik hier voor de gehele agenda.

Kijk op emday.nl/cursussen/succesvol-adverteren-op-internet/ voor actuele cursusdata.

  Cursus Data dagen prijs   informatie inschrijven Opmerkingen
  Cursusinformatie wordt geladen...              

Voorjaarsaanbieding!

Bij de cursus Adobe InDesign Druk & Print, Adobe InDesign Digitaal Publiceren, Adobe Illustrator of CorelDraw, Adobe Photoshop Prepress of Adobe Photoshop Web in maart geldt een voorjaarskorting van 100 euro excl. btw! Of ontvang een prachtig tekentablet cadeau: een Wacom Intuos Pro Pen & Touch Tablet S (onder voorbehoud beschikbaarheid apparatuur, aanbiedingen worden niet gecombineerd).