Tablet-publishing Masterclass

Tablet-publishing Masterclass

Digital Publishing

Doelgroep

Iedereen die te maken heeft met publiceren, onderzoekt momenteel deze nieuwe uitingsvormen. Bent u een DTP-er, ontwerper, redacteur, web-ontwikkelaar, uitgever, media-consultant, -marketeer of -manager? Dan is deze training precies wat u zoekt.

Samen

Tablet-publishing is een onderwerp dat je het best samen met een collega kunt oppakken. Daarom krijgt uw collega 25 procent korting als hij of zij deze cursus tegelijk met u volgt.

Cursusdoel

Het doel van de cursus is bereikt als u een goed overzicht van de huidige stand van digital publishing hebt gekregen.

Vereiste voorkennis

Een specifieke vooropleiding is niet vereist, maar affiniteit met grafische sector en software is gewenst.

Cursusmateriaal

Ondanks de hands-on oefeningen draait het bij deze cursus om de theorie. De techniek van tablet publishing ontwikkelt zich razendsnel, maar presentaties worden iedere cursus opnieuw aangepast aan de nieuwe situatie. U ontvangt een uitdraai van de gebruikte presentaties.

Locatie

De cursus wordt verzorgd bij Emday in Nijmegen.

Docenten

De cursus wordt gegeven door Peter Villevoye.

Deze cursus is inclusief...

...cursusmaterialen en, indien van toepassing, een USB-stick voor de opslag van de oefenbestanden, gebruik van een computer met sofware voor Mac OS X of Windows, een prima lunch, koffie, thee en frisdranken. Bij iedere cursus ontvangt u een certificaat van deelname.

Cursustijden

Alle cursussen beginnen om 10.00 uur en duren tot 17.00 uur.

Ook interessant...

Als u interesse hebt in de cursus Tablet-publishing Masterclass, kunnen onderstaande cursusgroepen misschien ook interessant zijn voor u:

    einde

Wat anderen zeggen...

Top leerstof en ondersteuning bij de cursus Adobe InDesign in een mooie en ontspannen sfeer!

— Frank, medewerker Koninklijke Marine, bij de cursus Adobe InDesign

Cursusagenda

Deze agenda toont alleen de data voor de cursus Tablet-publishing Masterclass. Klik hier voor de gehele agenda.

Kijk op emday.nl/cursussen/tablet-publishing-masterclass/ voor actuele cursusdata.

  Cursus Data dagen prijs   informatie inschrijven Opmerkingen
  Cursusinformatie wordt geladen...              

Wij slaan een andere weg in..!

Beste cursisten, sinds 1986 hebben wij cursussen voor jullie mogen verzorgen. Van MS DOS tot ePubs 🙂 Dat deden wij met bijzonder veel plezier en inzet. Inmiddels zijn wij ook actief geworden met een stichting op het gebied van mensenrechten en dat heeft zo’n grote vlucht genomen, dat wij voor nu stoppen met het verzorgen van cursussen. Met pijn in het hart, maar met overtuiging. Heeft u nog vragen, wensen, wilt u een cursus volgen: mail naar sdj@emday.nl en ik zet het door naar de betreffende docent, die contact met u zal opnemen. U kunt dan rechtstreeks ‘zaken doen’ met elkaar. Dank voor uw vertrouwen en prettige aanwezigheid. Het ga u goed..! Hartelijke groet, Saskia de Jong en Miriam van der Have. (juni 2018)