Social Media Zakelijk

Social Media Zakelijk

Social Media Wordle-cloud

Doelgroep

Zoals de titel al aangeeft, is de cursus bedoeld voor mensen die Twitter, Facebook, Hyves en/of LinkedIn willen gebruiken in een zakelijke omgeving. Behalve ZZP’ers en ondernemers uit het MKB, kunnen dat ook medewerkers van grote bedrijven en instellingen zijn die de niet te onderschatten taak op zich nemen hun organisatie op social networks te vertegenwoordigen. In de praktijk zijn dat veelal medewerkers van de afdeling marketing- en communicatie of redacteuren.

Samen

Social media is een onderwerp dat je het best samen met een collega kunt oppakken. Daarom krijgt uw collega 25 procent korting als hij of zij deze cursus tegelijk met u volgt.

Voorkennis

Voor deze cursus is enige ervaring met ten minste één van de vier behandelde sociale netwerken noodzakelijk. Het is voldoende als u bijvoorbeeld een account voor persoonlijk gebruik hebt opgezet. Als u uzelf na het opzetten van het account hebt afgevraagd ‘Zo, en wat nu?’ bent u precies bij het punt gekomen waar de cursus gaat beginnen.

Cursusdoel

In deze cursus leert u hoe een plan wordt opgesteld om uw bedrijf of organisatie zichtbaar te maken op social media en hoe u omgaat met opmerkingen die klanten via Twitter, Facebook, Hyves of LinkedIn publiceren. De cursus is specifiek gericht op het minimaliseren van de kans op een ‘social media-nachtmerrie’. U krijgt een groot aantal argumenten aangeleverd die het belang van social media duidelijk maken, zodat u ook binnen uw eigen organisatie duidelijk kunt maken waarom, en vooral hoe, social media in de bedrijfscommunicatie moet worden geïntegreerd.

Vervolgcursus

De cursus Social Media? Social Marketing! gaat verder waar deze cursus stopt. In plaats van te ‘volgen’ en ‘modereren’ leert u in de cursus Social Media? Social Marketing! hoe social media actief worden ingezet bij het bereiken van prospects en nieuwe klanten.

Deze cursus is inclusief...

...cursusmaterialen en, indien van toepassing, een USB-stick voor de opslag van de oefenbestanden, gebruik van een computer met sofware voor Mac OS X of Windows, een prima lunch, koffie, thee en frisdranken. Bij iedere cursus ontvangt u een certificaat van deelname.

Cursustijden

Alle cursussen beginnen om 10.00 uur en duren tot 17.00 uur.

Ook interessant...

Als u interesse hebt in de cursus Social Media Zakelijk, kunnen onderstaande cursusgroepen misschien ook interessant zijn voor u:

Wat anderen zeggen...

Heb genoten om les te krijgen van een groot fotograaf. Mich was geweldig en inspirerend. Voor herhaling vatbaar. Zeer leerzaam.

— Francis, manager bij Sodexo Altys, over de cursus Productfotografie.

Cursusagenda

Deze agenda toont alleen de data voor de cursus Social Media Zakelijk. Klik hier voor de gehele agenda.

Kijk op emday.nl/cursussen/twitter-facebook-hyves-en-linkedin-zakelijk/ voor actuele cursusdata.

  Cursus Data dagen prijs   informatie inschrijven Opmerkingen
  Cursusinformatie wordt geladen...              

Wij slaan een andere weg in..!

Beste cursisten, sinds 1986 hebben wij cursussen voor jullie mogen verzorgen. Van MS DOS tot ePubs 🙂 Dat deden wij met bijzonder veel plezier en inzet. Inmiddels zijn wij ook actief geworden met een stichting op het gebied van mensenrechten en dat heeft zo’n grote vlucht genomen, dat wij voor nu stoppen met het verzorgen van cursussen. Met pijn in het hart, maar met overtuiging. Heeft u nog vragen, wensen, wilt u een cursus volgen: mail naar sdj@emday.nl en ik zet het door naar de betreffende docent, die contact met u zal opnemen. U kunt dan rechtstreeks ‘zaken doen’ met elkaar. Dank voor uw vertrouwen en prettige aanwezigheid. Het ga u goed..! Hartelijke groet, Saskia de Jong en Miriam van der Have. (juni 2018)