WordPress

WordPress

Wordpress-logo

Doelgroep

De cursus WordPress is bedoeld voor dtp’ers en vormgevers, marketing- en communicatieprofessionals en allen die voor het eerst met WordPress gaan werken. Maar ook voor ervaren webdesigners die de finesses van WordPress willen leren. Dat zo’n brede doelgroep kan worden aangesproken, komt doordat dit een ‘1 op 1′-cursus is, waarbij de inhoud wordt afgestemd op de deelnemer.

Op aanvraag kunnen meerdere personen binnen een bedrijf of organisatie aan de cursus deelnemen, voor hen geldt een gereduceerd tarief.

Cursusdoel, aantal dagen, dagtarief

In de complete privécursus van zes of zeven dagen leert u hoe een WordPress-omgeving op basis van een pakket van eisen wordt ingericht en uitgebouwd.

Na het volgen van de cursus WordPress bent u in staat de tijdens de cursus gemaakte website /webshop zelfstandig te onderhouden en uit te breiden.

U kunt ook minder dagen cursus komen volgen. Er zal dan minder diep op de onderwerpen worden ingegaan en/of minder onderwerpen zullen worden behandeld, dit in overleg. Maatwerk is zeker mogelijk. Het genoemde tarief is een dagtarief, excl. btw. Bij drie tot vijf dagen geldt een korting van 10%, bij zes of zeven dagen geldt een korting van 20% op het dagtarief, excl. btw.

Voorkennis

Kennis van HTML en CSS op het niveau van de cursus HTML & CSS  is noodzakelijk aangezien de cursus hier specifiek op aansluit. Tijdens de cursus zal alle noodzakelijke kennis van PHP en MySQL worden behandeld. Voorkennis van deze twee talen of programmeren in het algemeen is wenselijk, maar niet noodzakelijk. Affiniteit met vormgeving is gewenst en zorgt ervoor dat de door u ontwikkelde website niet alleen technisch goed werkt, maar ook prettig oogt.

Kies bij inschrijven

Vermeld op het inschrijfformulier bij het veld Opmerkingen of u een website of een webshop wilt ontwikkelen (zes dagen) of allebei (zeven dagen). Wilt u de cursus anders ingericht zien, bel dan s.v.p. even voor overleg.

Cursusmateriaal

Bij de cursus WordPress wordt gebruik gemaakt van zelf ontwikkeld lesmateriaal, aangevuld met praktijkoefeningen die modulair naar het einddoel leiden.  U ontvangt een actueel Nederlandstalig boek als naslagwerk, afdrukken van de gebruikte presentaties en een USB-stick met bestanden.

Gratis ondersteuning

Tot twee maanden na de cursus kunt u zonder kosten de docenten van Emday vragen stellen over de lesstof. Ook na die tijd, of voor andere onderwerpen, biedt Emday ruime mogelijkheden om eventuele problemen op te lossen.

Deze cursus is inclusief...

...cursusmaterialen en, indien van toepassing, een USB-stick voor de opslag van de oefenbestanden, gebruik van een computer met sofware voor Mac OS X of Windows, een prima lunch, koffie, thee en frisdranken. Bij iedere cursus ontvangt u een certificaat van deelname.

Cursustijden

Alle cursussen beginnen om 10.00 uur en duren tot 17.00 uur.

Ook interessant...

Als u interesse hebt in de cursus WordPress, kunnen onderstaande cursusgroepen misschien ook interessant zijn voor u:

Wat anderen zeggen...

Zeer leerzame cursus Tablet Publishing met InDesign gehad van sympathieke docent Peter. Alles was interessant.

— Marc, grafisch ontwerper met eigen bedrijf in Den Dungen

Cursusagenda

Deze agenda toont alleen de data voor de cursus WordPress. Klik hier voor de gehele agenda.

Kijk op emday.nl/cursussen/wordpress/ voor actuele cursusdata.

  Cursus Data dagen prijs   informatie inschrijven Opmerkingen
  Cursusinformatie wordt geladen...              

Zomeraanbieding

Voor de cursus Adobe After Effects op 27, 28 juni en 4, 5 juli geldt voor de tweede deelnemer een korting van 30%!