Zoekmachine Optimalisatie

Zoekmachine Optimalisatie

Doelgroep

De cursus zoekmachine optimalisatie is bedoeld voor zowel marketing- en communicatiemedewerkers als voor programmeurs en ontwerpers van websites. Voor succesvolle zoekmachine optimalisatie moeten diverse specialisten dikwijls nauw samenwerken. De cursus houdt er rekening mee dat deze ideale samenwerking niet altijd bestaat en biedt de cursist dan voldoende kennis om een volwaardige gesprekspartner te zijn voor de andere specialist.

Cursusdoel

Na het volgen van de cursus zoekmachine optimalisatie weet u welke onderdelen de vindbaarheid van uw website beïnvloeden en hebt u genoeg kennis om zelf doeltreffend aan de slag te gaan en uw website hoog in de lijst met zoekresultaten te krijgen.

Vereiste voorkennis

Een specifieke vooropleiding is niet vereist, maar het is prettig als u al iets af weet van SEO.

Samen

SEO is een onderwerp dat je heel goed samen met een collega kunt oppakken. Daarom krijgt uw collega 25 procent korting als hij of zij deze cursus tegelijk met u volgt.

Docenten

De cursus wordt gegeven door ervaren en communicatieve docenten die naast het verzorgen van opleidingen ook in de praktijk werkzaam zijn.

Cursusmateriaal

U ontvangt een actueel boek dat ingaat op de behandelde theorie, plus afdrukken van de gebruikte presentaties.

Locatie

De cursus wordt verzorgd bij Emday in Nijmegen of bij de opdrachtgever op locatie.

Deze cursus is inclusief...

...cursusmaterialen en, indien van toepassing, een USB-stick voor de opslag van de oefenbestanden, gebruik van een computer met sofware voor Mac OS X of Windows, een prima lunch, koffie, thee en frisdranken. Bij iedere cursus ontvangt u een certificaat van deelname.

Cursustijden

Alle cursussen beginnen om 10.00 uur en duren tot 17.00 uur.

Ook interessant...

Als u interesse hebt in de cursus Zoekmachine Optimalisatie, kunnen onderstaande cursusgroepen misschien ook interessant zijn voor u:

Wat anderen zeggen...

Helder cursusmateriaal en goed te volgen. Ook de extra uitleg over kleuren en retoucheer-effecten was heel handig.

— Claudia, publication manager bij het European Centre for Development Policy Management (ECPDM), over de cursus Adobe Photoshop Prepress

Cursusagenda

Deze agenda toont alleen de data voor de cursus Zoekmachine Optimalisatie. Klik hier voor de gehele agenda.

Kijk op emday.nl/cursussen/zoekmachine-optimalisatie/ voor actuele cursusdata.

  Cursus Data dagen prijs   informatie inschrijven Opmerkingen
  Cursusinformatie wordt geladen...              

Voorjaarsaanbieding!

Bij de cursus Adobe InDesign Druk & Print, Adobe InDesign Digitaal Publiceren, Adobe Illustrator, Adobe Photoshop Prepress of CorelDraw in mei geldt een voorjaarskorting van 100 euro excl. btw! Of ontvang een prachtig tekentablet cadeau: een Wacom Intuos Art Black Pen & Touch Tablet M (onder voorbehoud beschikbaarheid apparatuur, aanbiedingen worden niet gecombineerd).