Zoekmachine Optimalisatie

Zoekmachine Optimalisatie

Doelgroep

De cursus zoekmachine optimalisatie is bedoeld voor zowel marketing- en communicatiemedewerkers als voor programmeurs en ontwerpers van websites. Voor succesvolle zoekmachine optimalisatie moeten diverse specialisten dikwijls nauw samenwerken. De cursus houdt er rekening mee dat deze ideale samenwerking niet altijd bestaat en biedt de cursist dan voldoende kennis om een volwaardige gesprekspartner te zijn voor de andere specialist.

Cursusdoel

Na het volgen van de cursus zoekmachine optimalisatie weet u welke onderdelen de vindbaarheid van uw website beïnvloeden en hebt u genoeg kennis om zelf doeltreffend aan de slag te gaan en uw website hoog in de lijst met zoekresultaten te krijgen.

Vereiste voorkennis

Een specifieke vooropleiding is niet vereist, maar het is prettig als u al iets af weet van SEO.

Samen

SEO is een onderwerp dat je heel goed samen met een collega kunt oppakken. Daarom krijgt uw collega 25 procent korting als hij of zij deze cursus tegelijk met u volgt.

Docenten

De cursus wordt gegeven door ervaren en communicatieve docenten die naast het verzorgen van opleidingen ook in de praktijk werkzaam zijn.

Cursusmateriaal

U ontvangt een actueel boek dat ingaat op de behandelde theorie, plus afdrukken van de gebruikte presentaties.

Locatie

De cursus wordt verzorgd bij Emday in Nijmegen of bij de opdrachtgever op locatie.

Deze cursus is inclusief...

...cursusmaterialen en, indien van toepassing, een USB-stick voor de opslag van de oefenbestanden, gebruik van een computer met sofware voor Mac OS X of Windows, een prima lunch, koffie, thee en frisdranken. Bij iedere cursus ontvangt u een certificaat van deelname.

Cursustijden

Alle cursussen beginnen om 10.00 uur en duren tot 17.00 uur.

Ook interessant...

Als u interesse hebt in de cursus Zoekmachine Optimalisatie, kunnen onderstaande cursusgroepen misschien ook interessant zijn voor u:

Wat anderen zeggen...

Het meest leerzaam bij de cursus Certified PDF vond ik het maken van profielen. Docent Brian heeft een heldere, rustige en duidelijke manier van uitleggen. Feitelijk, technisch inhoudelijk en gemotiveerd met praktijkvoorbeelden. Erg prettig!

— Gabriël, medewerker automatiseringsbedrijf, over de cursus Certified PDF

Cursusagenda

Deze agenda toont alleen de data voor de cursus Zoekmachine Optimalisatie. Klik hier voor de gehele agenda.

Kijk op emday.nl/cursussen/zoekmachine-optimalisatie/ voor actuele cursusdata.

  Cursus Data dagen prijs   informatie inschrijven Opmerkingen
  Cursusinformatie wordt geladen...              

Wij slaan een andere weg in..!

Beste cursisten, sinds 1986 hebben wij cursussen voor jullie mogen verzorgen. Van MS DOS tot ePubs 🙂 Dat deden wij met bijzonder veel plezier en inzet. Inmiddels zijn wij ook actief geworden met een stichting op het gebied van mensenrechten en dat heeft zo’n grote vlucht genomen, dat wij voor nu stoppen met het verzorgen van cursussen. Met pijn in het hart, maar met overtuiging. Heeft u nog vragen, wensen, wilt u een cursus volgen: mail naar sdj@emday.nl en ik zet het door naar de betreffende docent, die contact met u zal opnemen. U kunt dan rechtstreeks ‘zaken doen’ met elkaar. Dank voor uw vertrouwen en prettige aanwezigheid. Het ga u goed..! Hartelijke groet, Saskia de Jong en Miriam van der Have. (juni 2018)