Kortingen

Emday biedt een keuze uit ruim 40 verschillende cursussen. De kans is dan ook groot dat u meerdere cursussen wilt volgen. Om dat financieel extra aantrekkelijk te maken zijn er diverse kortingsregelingen, waarbij de totale korting kan oplopen tot meer dan 30 procent!

Prijzen

In de cursusagenda en bij de cursusomschrijvingen staat aangegeven hoeveel iedere cursus kost. Deze prijzen gelden bij inschrijving voor een enkele cursus. Als u of uw collega’s meer cursussen volgen, gelden aantrekkelijke kortingen.

 

Meer cursisten betalen minder

Voor iedere extra cursist krijgt u een flinke korting: 2e cursist 10%, 3e cursist 20%, 4e cursist 30%, 5e cursist 40%, 6e cursist 50% korting. Deze korting wordt alleen geboden bij gelijktijdige inschrijving van meer cursisten voor dezelfde cursus en dezelfde cursusdatum. De totale korting voor een hele groep bedraagt maximaal 25%.

Samen voordeliger

Sommige onderwerpen kun je het best samen met een collega oppakken. Daarom krijgt uw collega bij dit soort cursussen 25 procent korting als hij of zij met u mee komt. Klik hier voor een overzicht.

Zoals gebruikelijk is de ‘Samen voordeliger’-aanbieding niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. Let op, andere aanbiedingen, zoals de strippenkaart of de cursusbundels, kunnen nog voordeliger zijn.

Bundels: opleidingstrajecten voor één persoon

Kies voor gemak en korting: volg een serie cursussen tegen een voordelig tarief! Bij de meeste bundels ontvangt u een korting van 20% tot 25% ten opzichte van de losse cursusprijs. U hoeft maar éénmaal budget te regelen, u ontvangt slechts éénmaal een factuur. Met een bundel volgt u een opleidingstraject waarmee u direct aan de slag kunt. Op dit moment zijn er zes cursusbundels, elk gericht op een eigen specialisme:

 • DTP-bundel
  12 dagen, normaal 4140 euro, bundelprijs 3100 euro excl. btw
 • Web-bundel
  4 dagen, normaal 1780 euro, bundelprijs 1424 euro excl. btw
 • Fotografiebundel
  8 dagen, normaal 3160 euro, bundelprijs 2370 euro excl. btw
 • Videobewerkbundel
  8 dagen, normaal 2760 euro, bundelprijs 2208 euro excl. btw
 • Social Media-bundel
  4 dagen, normaal 2280 euro, bundelprijs 1950 euro excl. btw

Een Emday Cursusbundel is persoonsgebonden en geldt gedurende 1 jaar na aankoop.

Voor de bundels gelden de algemene cursusvoorwaarden. Verder geldt dat een bundel persoonsgebonden is en een geldigheidsduur heeft van 1 jaar, ingaande op de dag dat de eerste cursus gevolgd wordt.

Strippenkaart: laagste tarief voor alle medewerkers

Flexibiliteit en toch de hoogste korting. Dat zijn de woorden die de Emday Strippenkaart kenmerken. U regelt éénmalig uw budget en u ontvangt maar één factuur. U hoeft geen rekening meer te houden met verschillende prijzen voor verschillende cursussen, want met een strippenkaart betaalt u altijd hetzelfde lage dagtarief. De korting kan, afhankelijk van de gekozen strippenkaart en de gevolgde cursussen oplopen tot ruim 30%. Daarmee heeft u dus de laagste prijs* én de grootste flexibiliteit.

U kunt kiezen uit twee strippenkaarten:

 • 20 strippen – 6500 euro excl. btw
 • 30 strippen – 9300 euro excl. btw

De regels zijn eenvoudig: voor de strippenkaart gelden de algemene cursusvoorwaarden, verder geldt dat iedere strip staat voor één cursusdag voor één persoon en dat de strippenkaart een geldigheidsduur heeft van 1 jaar, ingaande op de dag dat de eerste strip gebruikt wordt voor het volgen van een cursus.

* In sommige gevallen zal de dagprijs per cursist lager zijn als u voor een cursusbundel kiest, maar dan hebt u natuurlijk niet de flexibiliteit van de Strippenkaart.

 

(Foto/video)workshops

De bovengenoemde kortingsregelingen gelden niet voor de workshops. In plaats daarvan ontvangt u een korting indien u meer dan één dag voor een workshop nodig heeft. In dat geval geldt een korting van 10 procent voor de tweede dag en 20 procent voor de eventuele derde dag.

Korting over korting

Volgens de Algemene cursusvoorwaarden is het niet mogelijk kortingen en/of aanbiedingen te combineren.

Wij slaan een andere weg in..!

Beste cursisten, sinds 1986 hebben wij cursussen voor jullie mogen verzorgen. Van MS DOS tot ePubs 🙂 Dat deden wij met bijzonder veel plezier en inzet. Inmiddels zijn wij ook actief geworden met een stichting op het gebied van mensenrechten en dat heeft zo’n grote vlucht genomen, dat wij voor nu stoppen met het verzorgen van cursussen. Met pijn in het hart, maar met overtuiging. Heeft u nog vragen, wensen, wilt u een cursus volgen: mail naar sdj@emday.nl en ik zet het door naar de betreffende docent, die contact met u zal opnemen. U kunt dan rechtstreeks ‘zaken doen’ met elkaar. Dank voor uw vertrouwen en prettige aanwezigheid. Het ga u goed..! Hartelijke groet, Saskia de Jong en Miriam van der Have. (juni 2018)