Openbaar vervoer

Emday is goed en snel bereikbaar met het openbaar vervoer of met onze ‘shuttle service’. Om de reis voor u gemakkelijk te maken kunnen wij u normaliter vanaf NS-station Nijmegen Dukenburg met de auto ophalen en weer terugbrengen, of u kunt ervoor kiezen met de bus te komen. Om opgehaald te worden maakt u de dagen tevoren even een afspraak met Saskia de Jong. De treinen komen uit beide richtingen bijna tegelijk aan, vanuit Nijmegen Centraal en vanuit ‘s-Hertogenbosch, rond 9.30 uur. Rond 9.35 uur haalt Saskia u dan op bij de Stationswinkel Nijmegen Dukenburg (buiten), nabij het busstation.

Hou er rekening mee dat bij het dichtbijgelegen station Nijmegen Dukenburg geen taxistandplaats is. Als u een taxi wilt gebruiken, stapt u uit bij het NS-station Nijmegen Centraal Station. Een taxi vanaf het Nijmegen Centraal Station kost ongeveer 20 euro.

Routebeschrijving auto: Voor wie liever met de auto reist, is een aparte routebeschrijving beschikbaar. Emday is uitstekend te bereiken via de A73, de A50, de A12 en de A15.

Onderstaand volgt de route met het openbaar vervoer.

OV Reisplanner

Op de website www.9292.nl kunt u uitgebreide informatie vinden over het reizen per openbaar vervoer. U kunt hier gratis uw route plannen. Of gebruik de 9292-app op uw mobiel. Informatie kunt u ook opvragen bij het informatienummer 0900-9292 (betaalnummer).

Vanaf Nijmegen Centraal of Nijmegen Dukenburg

Zowel vanaf Station Nijmegen Centraal als het dichterbij gelegen station Nijmegen Dukenburg (Brabantse poort) neemt u de bus richting Nijmegen Weezenhof (zie 9292.nl voor het juiste busnummer vanwege eventuele wijzigingen). Vanaf de halte Meijhorst Sporthal  is het ongeveer 600 meter lopen naar Emday. In Meijhorst 29ste straat kunt u via een voetgangerspad  doorsteken naar een kleine brug, waarna u linksaf  de Staddijk op loopt. Na 35 meter ziet u rechts het clubhuis van rugbyclub The Wasps en nog eens 100 meter verder bent u bij ons aangekomen . Hier loopt u rechtsaf het pad op, langs het woonhuis naar ons pand.

De  -ikoontjes in de routebeschrijving brengen u naar de betreffende punt in Google Maps Streetview. Er wordt een nieuw venster geopend.

STDK Busverbinding via Google Maps
Klik op de kaart voor een grotere weergave op maps.google.com

Om te noteren…

Adres: Emday, Staddijk 91, 6537 TW Nijmegen.

Contactpersoon: Als u nog vragen hebt, kunt u contact opnemen met Saskia de Jong: 024-3220000.

Schapen op de Staddijk.
Schapen op de Staddijk – In de zomer lopen in het aangrenzende Stadspark Staddijk schapen om het gras kort te houden. Na uw lunch kunt u hier een wandelingetje maken en misschien wel een praatje maken met de herder.

Zomeraanbieding

Voor de cursus Adobe After Effects op 27, 28 juni en 4, 5 juli geldt voor de tweede deelnemer een korting van 30%!