Dit is Emday

Dit is Emday

Bundels & Strippen

Met een cursusbundel volgt u een compleet opleidingstraject tegen een voordelig tarief. De korting kan oplopen tot ongeveer 25 procent. Een strippenkaart biedt u flexibiliteit en toch de hoogste korting. U regelt éénmalig uw budget en u ontvangt maar één factuur, en dat met een korting die kan oplopen tot 30 procent.

1-op-1

Cursisten voor wie tijd kostbaar is, kunnen met een “1 op 1”-cursus dubbel zo snel door dezelfde lesstof gaan dankzij een prive-docent. Met twee deelnemers is de totale cursusprijs niet of nauwelijks hoger dan de prijs voor een reguliere cursus.

Nieuwe cursussen

Omdat uw vak altijd in beweging is, ontwikkelen wij met de regelmaat van de klok nieuwe cursussen. Goed geschoold levert u meer kwaliteit en hebt u meer plezier in uw werk. Dat is goed voor u én goed voor uw werkgever.

Wij slaan een andere weg in..!

Beste cursisten, sinds 1986 hebben wij cursussen voor jullie mogen verzorgen. Van MS DOS tot ePubs 🙂 Dat deden wij met bijzonder veel plezier en inzet. Inmiddels zijn wij ook actief geworden met een stichting op het gebied van mensenrechten en dat heeft zo’n grote vlucht genomen, dat wij voor nu stoppen met het verzorgen van cursussen. Met pijn in het hart, maar met overtuiging. Heeft u nog vragen, wensen, wilt u een cursus volgen: mail naar sdj@emday.nl en ik zet het door naar de betreffende docent, die contact met u zal opnemen. U kunt dan rechtstreeks ‘zaken doen’ met elkaar. Dank voor uw vertrouwen en prettige aanwezigheid. Het ga u goed..! Hartelijke groet, Saskia de Jong en Miriam van der Have. (juni 2018)