Dit is Emday

Dit is Emday

Bundels & Strippen

Met een cursusbundel volgt u een compleet opleidingstraject tegen een voordelig tarief. De korting kan oplopen tot ongeveer 25 procent. Een strippenkaart biedt u flexibiliteit en toch de hoogste korting. U regelt éénmalig uw budget en u ontvangt maar één factuur, en dat met een korting die kan oplopen tot 30 procent.

1-op-1

Cursisten voor wie tijd kostbaar is, kunnen met een “1 op 1”-cursus dubbel zo snel door dezelfde lesstof gaan dankzij een prive-docent. Met twee deelnemers is de totale cursusprijs niet of nauwelijks hoger dan de prijs voor een reguliere cursus.

Nieuwe cursussen

Omdat uw vak altijd in beweging is, ontwikkelen wij met de regelmaat van de klok nieuwe cursussen. Goed geschoold levert u meer kwaliteit en hebt u meer plezier in uw werk. Dat is goed voor u én goed voor uw werkgever.

Voorjaarsaanbieding!

Bij de cursus Adobe InDesign Druk & Print, Adobe InDesign Digitaal Publiceren, Adobe Illustrator, Adobe Photoshop Prepress of CorelDraw in mei geldt een voorjaarskorting van 100 euro excl. btw! Of ontvang een prachtig tekentablet cadeau: een Wacom Intuos Art Black Pen & Touch Tablet M (onder voorbehoud beschikbaarheid apparatuur, aanbiedingen worden niet gecombineerd).