Wij zoeken de beste docenten!

De beste docenten werken in de praktijk*. Ze weten precies waar ze het over hebben. Ze houden niet van kletskoek over dingen die je toch nooit gebruikt, maar geven to-the-point informatie die cursisten echt verder helpt. De beste docenten weten hun passie en interesse voor het onderwerp over te brengen op cursisten.

Gezocht: freelance docenten

Emday heeft dat soort docenten, maar we willen er graag nog meer ontmoeten. We zoeken op dit moment freelance-docenten op het gebied van

WordPress / Joomla / Typo3

Steeds vaker wordt bij de ontwikkeling van websites gebruik gemaakt van de open source contentmanagementsystemen WordPress, Joomla en Typo3. Emday zoekt docenten die een of meer van deze systemen goed beheersen. Behalve het installeren van de software en het uitbreiden van de functionaliteit met plugins, wordt van de docent verwacht dat hij/zij grondige ervaring heeft met het ontwerpen van templates met behulp van HTML, CSS en PHP. Ervaring met het programmeren van plugins in PHP en MySQL is een pre.

Open sollicitatie

Als je een specialist bent en vindt dat jouw kennis de moeite van het delen waard is, horen we graag welke cursus je wilt geven. Beperk je daarbij niet tot de cursussen die al op deze website staan, maar treed buiten de gebaande paden. Laat ons weten welke cursussen, clinics of masterclasses jij kunt toevoegen aan ons cursusprogramma. Als je zelf een goed onderwerp weet, willen we heel graag met je samenwerken.

Gebruik het contactformulier en stuur je ideeën naar Saskia de Jong. Je kunt natuurlijk ook mailen (sdj@emday.nl) of bellen: 024-3220000. Gebruik de knop Apply with LinkedIn onder de functiebeschrijving om je cv via LinkedIn naar Emday te sturen – wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

*Veel docenten van Emday werken als zelfstandig vormgever, fotograaf  of consultant. Enkelen hebben een baan en gebruiken hun vrije dagen om les te geven.

Voorjaarsaanbieding!

Bij de cursus Adobe InDesign Druk & Print, Adobe InDesign Digitaal Publiceren, Adobe Illustrator of CorelDraw, Adobe Photoshop Prepress of Adobe Photoshop Web in maart geldt een voorjaarskorting van 100 euro excl. btw! Of ontvang een prachtig tekentablet cadeau: een Wacom Intuos Pro Pen & Touch Tablet S (onder voorbehoud beschikbaarheid apparatuur, aanbiedingen worden niet gecombineerd).